Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle
Kaikki artikkelit

Valmistaudu uuteen karavaanikauteen!

Kirjoittaja:

Motonet-tiimi

Julkaistu: 1.2.2023.

(Päivitetty 22.4.2024)

Löydä kaikki mitä tarvitset – olipa valintasi sitten matkailuauto tai asuntovaunu!

Motonetin karavaanaritarvikkeiden valikoima tarjoaa kattavasti yleisimmät varaosat ja tarvikkeet matkailuautoihin ja -vaunuihin. Olipa kyseessä sitten matkailu, telttailu, asuntoauto, asuntovaunun veto tai leiriytyminen, löydät tarvittavat tuotteet kuten aisalukot, askelmat, etuteltat ja etukatokset, jätesäiliöt harmaavedelle, kattoventtiilit, veivit kulmatuille sekä uppopumput. Käy ostoksilla lähimmässä Motonet-tavaratalossa, tai tilaa tuotteet kotiin verkkokaupastamme.

Olennainen osa automatkailua ovat matkakäyttöiset WC-järjestelmät ja niiden tarvikkeet. Motonetista löydät kattavan valikoiman erilaisia WC-kemikaaleja, kannettavia käymälöitä sekä yleisimpiä varaosia.

Thetfordin nestemäisten jätevesisäiliössä käytettävien WC-kemikaalien rinnalle ovat tulleet valmiisiin annospusseihin pakatut biohajoavat jauheet. Kemiallisen WC:n käyttöön soveltuva vessapaperi hajoaa säiliössä merkittävästi tavallista wc-paperia nopeammin ja helpottaa kasetin puhdistamista.

Thetford Fresh-Up -settejä voidaan käyttää WC:n uudistamiseksi tai varavaihtoehtona pitkille matkoille, kun tyhjennysmahdollisuutta ei ole riittävän usein. Tilapäiskäyttöön retkellä soveltuu erinomaisesti kannettava haju- ja vesilukollinen kemiallinen WC.

Mukavan ja vaivattoman leiriytymisen mahdollistavat oikeat ja laadukkaat varusteet. Varaa matkallesi mukaan telttatarvikkeet, ruokailuvälineet ja retkeilykalusteet. Valikoimastamme löydät nyt myös hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset etuteltat ja aurinkopaneelit matkailuajoneuvossa käytettäväksi.

Matkalle on aina mukavampi lähteä puhtaalla vaunulla tai autolla! Motonetista löytyy kattavasti korinhoitokemikaaleja ja pesuaineita karavanaarin tarpeisiin. Korinhoitoon on saatavilla erilaisia puhdistusaineita, joilla matkan tai seisonnan aikana pinttynyt lika irtoaa vaivattomasti. Caravan-sisäpuhdistusaineiden ansiosta yöpyminen ja oleilu muuttuvat mukavaksi raikkaan tuoksuisessa ajoneuvossa. Matkailuajoneuvon vesisäiliöt kannattaa puhdistaa säännöllisesti mahdollisten bakteerikasvustojen varalta siihen tarkoitetuilla tableteilla.

Motonetista löydät monipuolisesti sähkötarvikkeita matkailuajoneuvoosi. Valikoimastamme löydät esimerkiksi erilaiset liitäntäjohdot ajoneuvon kytkemiseksi leirintäalueen sähköverkkoon. Lisäksi hyllystämme löytyy matkailuautoon sopivien akkujen lisäksi erilaisiin tarpeisiin LED-valaisimet ja niiden polttimot.

Matkailuvaunun alusta ja vetopää tulee tarkistaa ennen matkalle lähtöä. Kitkavetopäätä käytettäessä on ensiarvoisen tärkeää muistaa, että vetokoukkua ei saa missään nimessä rasvata voiteluaineella. Motonetistä löydät tarvikkeet ja työkalut matkailuvaunun- tai auton keväthuoltoon.

Asuntoauton yleisimmät varaosat ja varusteet löydät myös Motonetista. Valikoimastamme löydät esimerkiksi uppopumput, kattoventtiilit ja erilaiset kaasuhälyttimet.

Kaikki aiheen tuotteet löydät täältä, Karavaanaritarvikkeet