Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle

Motonet rengaspalvelut

Motonet-tavarataloissa ja Motonet-korjaamoissa palvelemme kaikissa auton renkaisiin liittyvissä tilanteissa. Palvelemme autoilijoita hyvällä valikoimalla uusien kesä- ja talvirenkaiden myynnillä. Rengashotellit tuottavat kausisäilytyspalveluita sekä hoitavat ammattitaidolla renkaiden vaihdot ja korjaukset. Motonetista löydätkin autoosi sopivimmat renkaat aina kilpailukykyiseen hintaan!

Kaikki Motonet-korjaamot tarjoavat ammattitaitoista ja laadukasta rengaspalvelua. Rengaspalveluumme kuuluu rengasmyynti ja renkaanvaihto sekä renkaiden aurauskulmien tarkistus ja säätö.

Rengashotellit

Valitse haluamasi paikkakunta

Rengashotellit

Motonet rengashotellit palvelevat rengashuolto-, renkaanvaihto- ja kausisäilytysasioissa jo useammalla paikkakunnalla. Rengashotelli on vaivaton ja helppo tapa kausisäilyttää renkaat. Meillä renkaasi ovat suojassa ja turvallisesti varastoituna. Ennen hotellipaikalle viemistä renkaat pestään, niiden kunto tarkastetaan ja tarvittaessa kerromme renkaiden vaihtotarpeesta. Renkaanvaihtosesongin lähestyessä lähetämme sinulle kutsun saapua renkaanvaihtoon. Voit myös itse varata ajan verkossa haluamaasi ajankohtaan.

Rengashotellien kausivaihtopalveluun kuuluu rengasyhdistelmän alle laitto, rengaspainevalon kuittaus (mahdollinen ohjelmointi veloitetaan erikseen), alta otettujen renkaiden koneellinen pesu, ilmanpaineiden tarkastus sekä vakuutus.

Meillä renkaanvaihdon suorittavat ammattilaiset, jotka irrottavat renkaat autostasi, vaihtavat toiset tilalle ja samalla tarkistavat rengaspaineen. Huolellisesti tehty renkaanvaihto varmistaa turvalliset ajokilometrit.