Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut
Toimitettavaan tilaukseen lisätään toimituskulut. Tilattujen tuotteiden lukumäärä tai niiden koko eivät vaikuta toimituskulujen suuruuteen. 

TOIMITUSTAVAT (hinnat per lähetys)

Nouto tavaratalosta: Alk. 0 € (Tavaratalojen väliset siirrot alkaen 6,90 €)

Drive-in Nouto: Alk. 0 € (Tavaratalojen väliset siirrot alkaen 6,90 €)

Postipaketti: 5,10 € (Perillä 1–2 arkipäivää lähettämisestä. Noudettavissa 7 päivän ajan. Lähetyksen kulkua voi seurata netissä tai OmaPosti-sovelluksella.)

Postipaketti kotiinkuljetuksella (Kotipaketti): 9,90 € (Voit valita toimitusajan useista eri vaihtoehdoista. Lähetyksen kulkua voi seurata netissä tai OmaPosti-sovelluksella.)

Posti Kotiinkuljetus (Express 21): 49,00 € (Voit valita toimitusajan useista eri vaihtoehdoista. Lähetyksen kulkua voi seurata netissä tai OmaPosti-sovelluksella.)

Matkahuollon Lähellä-paketti: 4,90 € (Toimitus valitsemaasi Matkahuollon yli 2000 noutopisteestä, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin. Saat ilmoituksen tekstiviestillä / sähköpostilla heti, kun pakettisi on noudettavissa.)

Schenker kotiintoimitus: alkaen 49,00 €

VAK-lähetykset: Vaarallisia aineita sisältävät lähetykset toimitetaan Matkahuollon kautta perille kuljetettuna Kotijakeluna: 11,90 €.

Toimitustavat
Toimitukset lähetetään Postin tai Matkahuollon kuljettamana. Haluamasi toimitustavan voit valita verkkokaupassa ostotapahtuman toimitustapa -välilehdeltä. Toimitamme tilaukset kaikkialle Manner-Suomeen. Emme toimita verkkokaupan tai puhelinmyynnin tilauksia Ahvenanmaan postinumeroihin.

Nouto tavaratalosta
Tilaa verkkokaupasta ja nouda tuotteet tavaratalosta ilman lisähintaa! Valitse tilauksesi noutopaikaksi haluamasi Motonet-tavaratalo, saat tilauksesi toimitettuna tavarataloon etkä maksa toimituksesta mitään ylimääräistä. Lisätietoja löydät täältä.

Huom! Tavaratalojen välisistä tuotesiirroista veloitamme alkaen 6,90 €:n siirtomaksun. Maksu maksetaan tuotetta noudettaessa tavarataloon.

Maksutapoina nouto tavaratalosta -toimitustavan kanssa käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit (ei American Express). Jos tuotteet löytyvät noutopaikaksi haluamasi Motonet-tavaratalon varastosta, on tilaus noudettavissa yleensä muutaman tunnin kuluessa tavaratalojen aukioloaikojen puitteissa. Tilauksen saapumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

Toinen henkilö voi noutaa nouto tavaratalosta -tilauksen mikäli hänellä on tiedossa tilauksen tilausnumero.

Drive-In Nouto

Tuotteiden ollessa saatavilla valitsemassasi tavaratalossa ovat ne noudettavissa tavaratalon Drive-In -noutopisteeltä viimeistään seuraavana päivänä tilauksesta. Huom! Kaikkien tilauksen tuotteiden tulee olla saatavilla tilaushetkellä valitussa tavaratalossa.

Postipaketti:

Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen noudettavaksi. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä tilauksen yhteydessä antamaasi matkapuhelinnumeroon. Posti säilyttää paketteja 7 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.

Postin kotiinkuljetus, Kotipaketti
Posti ottaa sinuun puhelimitse yhteyttä sopiakseen tarkan toimitusajan. Palveluun kuuluu 2 soittoyritystä ja yksi jakeluyritys. Mikäli pakettia ei voida toimittaa kotiosoitteeseen, on se myöhemmin noudettavissa postitoimipaikasta. Posti säilyttää paketteja 7 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.

Posti Kotiinkuljetus, Express 21
Tilaus toimitetaan vastaanottajalle perille asti arkipäivänä etukäteen sovittuna ajankohtana klo 9-21. Kuljetusyhtiö on vastaanottajaan yhteydessä normaalisti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen käsittelystä ja sopii toimitusajankohdan etukäteen puhelimitse tai tekstiviestillä.

Tilaa tuotteet Motonet-verkkokaupasta haluamaasi toimituspisteeseen!

Postin Oma noutopiste -palvelu

Postin Oma noutopiste- palvelun avulla voit itse valita, mistä postista tai automaatista noudat pakettisi. Palvelu on maksuton. Lue lisää palvelusta Postin sivuilta https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/vastaanota/lahetysten-vastaanottaminen.html.

Voit seurata tilauksen kulkua myös toimitusvahvistuksessa olevan seurantatunnuksen avulla Postin sivuilla https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/seuranta/

Matkahuolto, Lähellä-paketti
Lähetyksen enimmäispaino 35 kg.

Voit seurata tilauksen kulkua myös toimitusvahvistuksessa olevan seurantatunnuksen avulla Matkahuollon sivuilla https://www.matkahuolto.fi/seuranta.

Tilauksen saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä tilauksella antamaasi matkapuhelinnumeroon, tai numeron puuttuessa kirjeellä.

Matkahuollon Kotijakelu

Paketin paino enintään 35 kg. Kotiintoimitusaika sovitaan vastaanottajan kanssa, toimitukset myös iltaisin ja viikonloppuisin. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi. Paketti jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Schenker kotiintoimitus

Suurikokoisten tuotteiden toimitus haluttuun osoitteeseen. Toimitukset sisä-Suomeen, ei saaristoon. Toimitusaika 2-3 vuorokautta. Ei sisäänkantoa. Toimitus ei sisällä lähetyksen sisään-, kerros-, tai uloskantoa eikä asennusta tai vanhan tuotteen poisvientiä. Paketti toimitetaan ulko-ovelle tai suurempi lähetys jakeluauton viereen, paikkaan mihin autolla pääsee.

Yleistä toimituksista

Kuljetusteknisistä syistä emme voi lähettää yli 35 kg tuotteita Postin kautta tai yli 35 kg tuotteita Matkahuollon kautta. Näitä tuotteita voit kuitenkin tilata ja noutaa maksutta kaikista Motonet tavarataloista. VAK-tuotteet, mm. Öljyt ja nesteet sekä akut yms. toimitetaan ainoastaan Matkahuollon toimituksina.

Osa valikoimassa olevista tuotteista on ominaisuuksiensa vuoksi rajattu noudettavaksi tavaratalosta.

Verkkokaupan toimituksissa lähettäjätietona voi olla Motonet Oy tai Broman Logistics Oy.