Motonet logo
Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle
Kanta-asiakas, muista hyödyntää ostoetusi! Kanta-asiakas, muista hyödyntää ostoetusi!

Maksutavat

Maksutavat Motonet-tavarataloissa

Motonet-tavarataloissa voi maksaa käteisellä, korttimaksuilla (pois lukien Amex ja Diners) Klarnan laskulla ja erämaksulla sekä lähilukuun perustuvilla mobiilimaksuilla, joissa on yleismaksukortti takana. Lähilukuun perustuvia mobiilimaksuja, joissa on takana yleismaksukortti, ovat esimerkiksi Aktia Wallet, ApplePay, Nordea Pay ja Pivo. Mobile Pay ei käy maksuvälineenä tavarataloissamme.

Maksutavat verkkokaupassa

Maksuvälittäjänä Motonet-verkkokaupassa on Klarna (Klarna Checkout). Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle, kotimaiset verkkopankit (S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Handelsbanken, sekä Aktia) - yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Huom! Myös Nouto tavaratalosta, maksu kassalle -tilauksen tiedot siirtyvät Klarnalle. Tilaus maksetaan noudettaessa tavaratalon kassalla. Tavaratalonouden valitsemalla hyväksyt asiakastietojesi siirtymisen tilauksen yhteydessä Klarnalle.

Nouto tavaratalosta

Huom! Nouto tavaratalosta, maksu kassalle -tilaus siirtyy Klarnaan ilman veloitusta. Tilaus maksetaan noudettaessa tavaratalon kassalla.

Lasku

  • Maksa myöhemmin (Lasku): maksuaika on 30 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.

  • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.

Joustavan erämaksun ja kiinteän erämaksun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot löydät täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Luottokortti

Hyväksymme kaikki Visa- ja Mastercard-luottokortit.

Verkkopankkimaksu

Voit maksaa tilauksen Klarnan avulla suoraan pankkitunnuksillasi.