Motonet logo
Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle
Kanta-asiakas hyödynnä ostoedut!Kanta-asiakas hyödynnä ostoedut!

Tavoitteenamme on toimia yhteiskunnallisena vastuunkantajana ja huomioida toiminnassamme asiakkaitamme ja sidosryhmiämme parhaalla mahdollisella tavalla. Yhteiskuntavastuullisesta toiminnasta osoituksena ovat Motonetin emoyhtiölle myönnetyt useat tunnustukset vastuullisesta liiketoiminnasta. Motonet tukee vuosittain erilaisia järjestöjä, hankkeita sekä yhteistyökohteita. Haluamme keskittyä pääsääntöisesti pitkäkestoisiin yhteistyökumppanuuksiin.

Motonet haluaa osaltaan innostaa ihmisiä liikunnallisen ja terveellisen elämän pariin. Haluamme tukea ja avustaa kohteitamme Motonetin yrityskuvan mukaisesti. Valinnassa kiinnitämme huomiota kohderyhmiemme tavoittamiseen, näkyvyyteen ja molempien osapuolten vastavuoroiseen yhteistyötoimintaan.

Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanit jakavat yhteiset toimintatavat ja arvot kanssamme.

Motonet on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani
Motonet on yksi Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppaneista. Motonet tukee vahvasti myös Sukupolvien Unelma -hanketta, joka tähtää suomalaisen jalkapallon menestyksen ja olosuhteitten parantamiseen kaikilla tasoilla, junioreista huipuille. Motonet kokee suurta ylpeyttä olla osana suurta jalkapalloperhettä nostamassa suomalaista jalkapalloa kohti kansainvälistä kärkeä ja koko kansan lajiksi pelaajista katsomoihin asti.

Motonet-tavarataloissa paljon Huuhkajat-kannattajatuotteita
Motonetin tavarataloista ja verkkokaupasta löytyy kattavasti Huuhkajat-kannattajatuotteita, joissa on jalkapallomaajoukkueen logo. Kannattajille on tarjolla paljon erilaisia vaihtoehtoja, kuten kisamuki, juomapullo, varavirtalähde, pyöräilykypärä, treenipyyhe ja terästermosmuki. Huuhkajat-tuotteet löytyvät täältä.

Motonet on Suomen yleisurheilumaajoukkueen pääyhteistyökumppani
Motonet jatkaa Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppanina. Motonet tekee yhteistyötä suomalaisten huipulle pyrkivien ja huipulla jo olevien yleisurheilijoiden kanssa. Motonet on yleisurheilumaajoukkueiden pääkumppani, yleisurheilun kotimaisen televisioidun kilpailusarjan Motonet GP:n nimikkokumppani, vuonna 2019 perustetun Supertalentti-ryhmän kumppani ja Ruotsi-ottelun yhteistyökumppani.

– Motonet on tukenut suomalaista yleisurheilua jo useita vuosia. Haluamme jatkaa tukeamme sekä huippuyleisurheilutapahtumiin että myös suoraan urheilijoille. Yleisurheilu on suomalaisia kiinnostavana urheilumuotona Motonetille sopiva ympäristö saada haluttua näkyvyyttä ja positiivista huomioarvoa, Broman Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Eero Broman.

Motonet ja Suomen Koripalloliitto yhteistyöhön

Motonet aloittaa koripallon juniorimaajoukkueiden toisena pääyhteistyökumppanina. Yhteistyö kattaa kaikki kuusi nuorisomaajoukkuetta eli 16-, 18- ja 20-vuotiaiden tyttö- ja poikajoukkueet.

– On hienoa päästä tukemaan koripalloa valtakunnallisesti. Erityisen iloinen olen siitä, että pystymme tukemaan nimenomaan nuoria koripalloilijoita eli Sudenpentuja. Urheilun yhteisöllisyys antaa elinikäisiä ystäviä ja luo paljon hyvää niin yksilöille kuin yhteiskuntaan. Yhteistyö lajin parissa ei ole meille uutta. Olemme olleet mukana rahoittamassa Joensuuhun pari vuotta sitten valmistunutta sisäpalloiluhallia ja sponsoroimme seurajoukkue Joensuun Katajaa, kertoo Motonetin toimitusjohtaja Marko Röytiö.