Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Motopesu – auton itsepalvelupesupiste

Motopesun aukioloajat

Motopesu-palvelut löydät Motonet-tavaratalon yhteydestä.

Pesupiste avoinna ark. 9-21, la 9-19, su 10-18.

Motopesun palvelut voivat olla suljettuna olosuhteiden mukaan. Huom! Motonet ei vastaa mahdollisten lisävarusteiden, kuten lisävalojen yms. vahingoista.

Puhtaalla autolla ajelu on miellyttävää ja myös turvallista, sillä Motopesussa saat puhdistettua huolellisesti myös auton kaikki valot sekä ikkunoiden ulkopinnat parhaan mahdollisen näkyvyyden takaamiseksi. Samalla suojaat autoasi ruostevaurioiden syntymiseltä – muistathan pestä myös auton alustan ja pyöräkotelot!

Motopesun hinnasto:
• Yksi poletti 3,50 € ja kolme polettia 10 €.
• Yhdellä poletilla saat 4,5 minuuttia pesuaikaa.
• Poletteja myydään Motonet-tavaratalojen kassoilla sekä Motomaatti-palvelupisteissä.

Motopesu-pisteellä kaikki on aina valmiina, ja pesussa tarvittavat osat ovat käden ulottuvilla ja hyvässä kunnossa.

Omien pesuaineiden ja tarvikkeiden käyttö Motopesussa on kiellettyä. Auton kuivaaminen ja viimeistely tulee suorittaa pesutilan ulkopuolella. Siirräthän pesun valmistumisen jälkeen ajoneuvosi pesutilan ulkopuolelle, jotta toiset asiakkaat pääsevät käyttämään pesulaitteita.

Pesun jälkeen voit viimeistellä ulkopinnat Motonet-tavarataloista löytyvillä vahoilla, kromi- ja metalliosien kiillotusaineilla sekä useilla muilla pinnoite- ja viimeistelyaineilla. Käy tutustumassa Motonet-tavaratalon autonhoitotuotteiden valikoimaan paikan päällä!

Motopesun pesuohjelmat:

• Korkeapainepesu - soveltuu parhaiten karkean lian poistamiseen. Pesuvedessä on hyvin vaahtoava shampoo mukana. Painesuihkun etäisyys n. 30 cm.

• Vaahtopesu - maalipinnan puhdistus aktiivivaahdolla. Käytä vaahtoharjaa vain ohjelman ollessa käynnissä ja vasta korkeapainepesun jälkeen.

• Huuhtelu - shampoon ja vaahdon huuhtelu. Painesuihkun etäisyys n. 50 cm.

• Kuumavaha - maalipinnan suojaus kuumavahalla. Käytä vasta huuhtelun jälkeen. Painesuihkun etäisyys n. 80 cm.

• Kuivausvaha - tahraton kuivatus. Maalipinnan tehokkaaseen kuivaukseen. Painesuihkun etäisyys n. 80 cm.

Motopesun päivitetyt pesuohjelmat:

• Mikroemulsio - maantiepien ja suolan poistoon. Pesussa käytössä lämmin vesi jossa tehopesuaine mukana. Painesuihkun etäisyys n. 30 cm.

• Tehovaahto - lämmin vesi jossa emäksinen vaahtopesuaine. Erittäin sitkeän liikennepölyn poistoon. Korkeapainesuihkun etäisyys vähintään 80 cm.

• Vannetehovaahto - vanteiden jarrupölyn poisto. Lämmin vesi jossa hapan vannepesuaine. Vaikutusaika enintään 2 minuuttia. Käytä ennen auton pesua ja vain pinnoitetuille tai maalatuille vanteille.

Motopesu on Motonet-tavaratalojen yhteydestä löytyvä palvelu ja itsepalvelupiste auton ulkopesua varten. Halutessasi puhdistat Motopesu-pisteellä sujuvasti myös auton matot. Motopesu toimii samoilla poleteilla kuin Motoimuri-palvelut. Motopesu on käytössä Motonet-tavaratalon aukioloaikoina.

Näin käytät Motopesua

1.

Tutustu huolellisesti pesulaitteesta löytyvään käyttöohjeeseen

Motopesu-pisteellä kaikki on aina valmiina

2.

Aseta poletti pesulaitteeseen

Pesuaika alkaa heti, kun olet laittanut poletin

3.

Valitse haluamasi pesuohjelma

Voit vaihtaa valitsemaasi pesuohjelmaa pesun aikana