Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

No nyt on Järkipäivät!No nyt on Järkipäivät!

Vaihto ja palautus

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostokseesi.

Motonet-tavarataloista ja verkkokaupasta ostetuilla myyntikuntoisilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Kts. verkkokaupan myyntiehdot tästä.

Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen, käyttämätön ja myyntipakkauksen tulee olla ehjä. Myyntipakkaukseen ei saa liimata palautustarroja, pakettiosoitekorttia eikä sitä saa teipata. Tarkista, että palautat kaikki osat, myös mahdolliset käyttöohjeet ja pakkausmateriaalit.

Vaihto- ja palautusoikeus ei kilpailu- ja kuluttajaviranomaisen linjauksen mukaisesti koske tuotetta tai tavaraa, jota on valmistettu tai muunneltu asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi. Tällaisia muutoksia ovat esimerkiksi kaapeleiden tai johtojen pätkiminen asiakkaan toivomaan mittaan, tai tuotteet, joihin on asiakkaan toivomuksesta tehty yksilöllinen kaiverrus tai nimikointi.

Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin käyttötarkoituksensa vuoksi. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi kasvomaskit, partakoneet, ihokarvatrimmerit ja nenä-/korvakarvatrimmerit, hiustenhoitolaitteet ja kotiparturi, sähköhammasharjat ja suuhygienialaitteet, kuume-, verenpaine- ja verensokerimittarit sekä painopeitot, alkotesterit, nappikuulokkeet ja hands-free -laitteet sekä alusasut ja aluskerrastot.

Elintarvikkeilla ja lemmikkien ruoilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin käyttötarkoituksensa vuoksi.

Asiakaspalautuksen voit tehdä myös mihin tahansa Motonet-tavarataloon.

Tavaratalosta ostettuja tuotteita ei voi palauttaa verkkokaupan asiakaspalautuksena.

Patruunapalautuksen voi tehdä ainoastaan alkuperäiseen ostopaikkaan.

Tuotteiden takaisinveto

Tuotteiden mahdollisissa takaisinvetotilanteissa tiedotamme asiasta verkkosivuillamme, lue lisää täältä.