Motonet logo
Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle
Kanta-asiakas hyödynnä ostoedut!Kanta-asiakas hyödynnä ostoedut!

Motonet-korjaamot

Tervetuloa Motonet-korjaamoon! Olemme ylpeitä voidessamme tarjota korkealaatuista ja luotettavaa autonhuoltoa. 

Motonet-korjaamot tarjoavat laajan valikoiman palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikkiin henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustarpeisiin. Meiltä saat määräaikaishuollon valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, yleiset huollot, vikadiagnoosit, ilmastointihuollon, pyöränkulmien mittaukset ja säädöt, automaattivaihteiston huuhtelun, katsastuspalvelut, rengastyöt, rengashotelli- ja myyntipalvelut sekä tarvittaessa sijaisauton huollon ajaksi. 

Auton huollattaminen Motonet-korjaamossa on vaivatonta ja edullista. Motonet-korjaamoketju on laadukas monimerkkikorjaamoketju, jossa määräaikaishuollot ja korjaukset suoritetaan aina autonvalmistajien määräyksien mukaisesti takuut säilyttäen. Korjaamoissamme on käytössä alan uusimmat testauslaitteet. Varaosien osalta käytämme Motonetin laadukasta ja kattavaa varaosavalikoimaa.  

Valitse haluamasi Motonet-korjaamo

Valitse haluamasi paikkakunta

Motonet-korjaamot ovat Motonetin yrittäjävetoinen korjaamoketju. Korjaamoverkostomme kattaa tällä hetkellä valtakunnallisesti kymmeniä korjaamoita. Tulevaisuudessa laajennamme Motonet-korjaamoketjun kattamaan kaikki paikkakunnat, joissa Motonet toimii.

 

Autoliiton jäsen – Hyödynnä etusi!

Autoliiton jäsenetuna saat Motonet-korjaamolla tehdyn määräaikaishuollon yhteydessä työnosuudesta -10 % alennuksen.

Etuus voidaan käyttää vain henkilön omistuksessa/hallinnassa olevan ajoneuvon määräaikaishuollon yhteydessä.

Voimassa 1.6. alkaen vuoden 2024 loppuun saakka.

Motonet tekee yhteistyötä Autoliiton kanssa. Linkistä pääset lukemaan lisää yhteistyökumppanimme Autoliiton jäseneduista.

Motonet & Autoliitto yhteistyössä

Auton huolto Motonet-korjaamossa 

Onko auton huolto ajankohtainen? Varaa yleinen huolto tai seuraava määräaikaishuolto auton ajokilometrien perusteella. Motonet-korjaamoiden palveluita ovat mm. määräaikaishuollot, huollon sijaisauto ja rengaspalvelut. 

Säästä renkaita nelipyöräsuuuntauksella  

Myös nelipyöräsuuntaus kuuluu palveluvalikoimaamme. Nelipyöräsuuntauksessa tarkistetaan kaikkien renkaiden aurauskulmat ja kallistumat. Jos haluat varmistua, että autosi ohjattavuus säilyy ja auton renkaat kuluvat tasaisesti, kannattaa nelipyöräsuuntaus teettää aina renkaanvaihdon yhteydessä. 

Katsastuspalvelu 

Katsastus ja katsastuttamispalvelu ovat myös osa palveluvalikoimaamme. Tällöin käytämme auton sinun puolestasi katsastuksessa. Palvelu sisältää viranomaismaksut ja lakisääteiset mittaukset. 

Motonet Rengaspalvelut  

Motonet Rengaspalvelut palvelee rengasasioissa useammalla paikkakunnalla. Palveluitamme ovat mm. renkaiden kausisäilytys ja kausisäilytysrenkaiden alle vaihto. 

Syttyikö vikavalo? OBD-testi onnistuu myös Motonet-korjaamoissa 

Ajoneuvon virhemuistissa olevien tietojen lukeminen/arviointi/poisto, ODB-diagnoosi on myös osa palveluvalikoimaamme. Uudemmissa autoissa ajoneuvon tietokone käsittelee ja tallentaa tietoa lukuisista antureista moottorista ja ympäri autoa. Vikakoodit lukemalla voidaan saada tietoon mistä auton vika johtuu tai ainakin vikakoodit helpottavat vian paikantamista. 

Muut mahdolliset työt 

Muita yleisiä Motonet-korjaamojen suorittamia huolto- ja korjaustöitä ovat ilmastointihuolto, tuulilasin vaihto, öljynvaihto sekä öljynsuodattimien vaihto. Palveluihimme kuuluvat myös jakopään remontit, käynnistysakun vaihto, valojen suuntaus, erilaiset jarruhuoltoon liittyvät toimenpiteet sekä alustatyöt. 

Kun tarvitset luotettavaa ja laadukasta autonhuoltoa Motonet-korjaamo on aina valmis palvelemaan sinua. Me Motonet-korjaamoissa olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua. Tule käymään ja koe itse, miksi olemme luotettavin monimerkkikorjaamo. Odotamme innolla mahdollisuutta palvella sinua - ota yhteyttä jo tänään ja varaa aika autollesi! 

Palvelun saatavuus & aukioloajat

Tarkasta palvelun paikkakuntakohtaiset aukioloajat valitsemalla korjaamo.

Huollata autosi Motonet-korjaamossa nyt, maksa vasta elokuussa.