Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Motonet-korjaamot

Auton huollattaminen Motonet-korjaamossa on vaivatonta ja edullista. Motonet-korjaamoketju on laadukas monimerkkikorjaamoketju, jossa suoritamme määräaikaishuollot ja korjaukset autonvalmistajien määräyksien mukaisesti takuut säilyttäen.

Korjaamoissamme on käytössä alan uusimmat testauslaitteet. Varaosissa käytämme Motonetin laadukasta ja kattavaa varaosavalikoimaa. Auto huoltoon helposti ja vaivattomasti! Tervetuloa asioimaan palvelevassa Motonet-korjaamossa.

Valitse haluamasi Motonet-korjaamo

Valitse haluamasi paikkakunta

Motonet-korjaamot ovat Motonetin yrittäjävetoinen korjaamoketju. Korjaamoverkostomme kattaa tällä hetkellä valtakunnallisesti kymmeniä korjaamoita. Tulevaisuudessa laajennamme Motonet-korjaamoketjun kattamaan kaikki paikkakunnat, joissa Motonet toimii.

Motonet & Autoliitto yhteistyössä, lue lisää yhteistyökumppanimme Autoliiton jäseneduista.

Onko auton huolto ajankohtainen?

Varaa yleinen huolto tai seuraava määräaikaishuolto auton ajokilometrien perusteella. Motonet-korjaamoiden palveluita ovat mm. määräaikaishuollot, huollon sijaisauto ja rengaspalvelut.

Nelipyöräsuuntaus

Nelipyöräsuuntauksessa tarkistetaan kaikkien renkaiden aurauskulmat ja kallistumat. Jos haluat varmistua, että autosi ohjattavuus säilyy ja auton renkaat kuluvat tasaisesti, kannattaa nelipyöräsuuntaus teettää aina renkaanvaihdon yhteydessä.

Katsastus ja katsastuttamispalvelu

Katsastutamme auton puolestasi, käytämme auton katsastuksessa. Palvelu sisältää viranomaismaksut ja lakisääteiset mittaukset.

Henkilöauton renkaiden kausivaihto, renkaiden vaihto ja muut rengaspalvelut

Motonet Rengaspalvelut palvelemme rengasasioissa useammalla paikkakunnalla. Palveluitamme on mm. renkaiden kausisäilytys ja kausisäilytysrenkaiden alle vaihto.

Ajoneuvon virhemuistissa olevien tietojen lukeminen/arviointi/poisto, ODB-diagnoosi

Uudemmissa autoissa ajoneuvon tietokone käsittelee ja tallentaa tietoa lukuisista antureista moottorista ja ympäri autoa. Vikakoodit lukemalla voidaan saada tietoon mistä auton vika johtuu tai ainakin vikakoodit helpottavat vian paikantamista.

Muita yleisimpiä Motonet-korjaamojen suorittamia huolto- ja korjaustöitä ovat ilmastointihuolto, tuulilasin vaihto, öljynvaihto sekä öljynsuodattimien vaihto. Palveluihimme kuuluvat myös jakopään remontit, käynnistysakun vaihto, valojen suuntaus, erilaiset jarruhuoltoon liittyvät toimenpiteet sekä alustatyöt.

Palvelun saatavuus & aukioloajat

Tarkasta palvelun paikkakuntakohtaiset aukioloajat valitsemalla korjaamo.

Huollata autosi Motonet-korjaamossa nyt, maksa vasta elokuussa.