Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle
Kaikki artikkelit

Motonetista laadukkaita varaosia kaikkiin autoihin!

Kirjoittaja:

Motonet-tiimi

Julkaistu: 5.7.2023.

(Päivitetty 24.5.2024)

Varaosien laatumääritykset

Alkuperäinen varaosa (OE-valmistajan alkuperäisosa)

Täysin samoja varaosia, joita löytyy esimerkiksi valtuutetuilta merkkiorganisaatioilta. Tuotteessa tai tuotepakkauksessa on autonvalmistajan logo tai varaosanumero.

Alkuperäislaatuinen varaosa (OE-vaatimusten mukaisesti valmistettu varaosa)

Alkuperäislaatuinen varaosa on tunnetun valmistajan varaosa, joka täyttää tai ylittää alkuperäisen varaosan laatuvaatimukset. Alkuperäislaatuisen varaosan valmistaja toimittaa tuotteita sekä suoraan autonvalmistajille että jälkimarkkinoille.

Alkuperäislaatuinen varaosa on aina luotettava valinta. Valikoimastamme löydät tuotteita monilta eri alkuperäisvalmistajilta kuten esimerkiksi MANN, Brembo, Gates ja NGK.

Peruslaatuinen varaosa (Korkeat Motonet-laatuvaatimukset täyttävä perusvaraosa)

Korkeat Motonet-laatuvaatimukset täyttävä, hinta-laatusuhteeltaan järkevä ja huoleton vaihtoehto alkuperäisvaraosalle. Samat vaihto- ja palautusoikeudet kuin muillakin varaosilla.

Vahvistettu alkuperäislaatuinen (Vahvistettu OE-vaatimusten mukaisesti valmistettu varaosa)

Vahvistettu alkuperäislaatuinen varaosa on tunnetun valmistajan varaosa, joka täyttää tai ylittää alkuperäisen varaosan laatuvaatimukset. Vahvistetun alkuperäislaatuisen varaosan valmistaja toimittaa tuotteita sekä suoraan autonvalmistajille että jälkimarkkinoille.

Vahvistettu alkuperäislaatuinen varaosa on aina luotettava valinta. Valikoimastamme löydät tuotteita monilta eri alkuperäisvalmistajilta kuten esimerkiksi MANN, Brembo, Gates ja NGK. Vahvistettuun alkuperäislaatuiseen varaosaan on varaosan valmistaja nähnyt tarpeelliseksi tehdä parannuksia tiettyihin alkuperäisiin sovelluksiin.

Vahvistettu (Vahvistettu korkeat Motonet-laatuvaatimukset täyttävä perusvaraosa)

Vahvistettu varaosa on alkuperäismallin vahvistettu versio. Alustan osissa vahvistettu tuote (muun muassa Meyle-HD tuotteet 4 vuoden takuulla) on komponenteiltaan alkuperäistä järeämpi ja kestää pidempään kovaa käyttöä. Jousituksen osissa, lehti- ja kierrejousissa, vahvistettu kuormamalli takaa ajoneuvon vakaat ajo-ominaisuudet myös raskaasti lastattuna. Vahvistettu varaosa on mahdollista asentaa tavallisen tilalle ilman muutostöitä.

Varaosat yli 700 erilaiseen ajoneuvoon
Hae varaosia rekisterinumerolla
EUFIN

Opas auton öljynvaihtoon , Öljynsuodattimet autoihin,

Raitisilmasuodattimet autoihin , Pyöränpultit ja mutterit autoihin

Tee auton jarruremontti helposti itse!, Kallistuksenvakaajan yhdystangon vaihto