Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle

Ursuit Warm 'n Cool aluspuku

55-11971

0 arvostelua

Ursuit Warm 'n Cool aluspuku
Ursuit Warm 'n Cool aluspuku
Ursuit Warm 'n Cool aluspuku
Ursuit Warm 'n Cool aluspuku
55-11971, 55-11240, 55-11241, 55-11239

Ursuit Warm 'n Cool aluspuku

55-11971

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Valitse:
Määrä:
Alk.399,00 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Valitse ensin tuote

Ursuit Warm 'n Cool on todennäköisesti paras aluspuku mitä olet koskaan pitänyt päälläsi! Suunniteltu pidettäväksi kuivapuvun tai kalvoasujen alla syksyn viileistä keleistä sydäntalven paukkupakkasiin. Kuivissa oloissa voit käyttää sitä jopa päällimmäisenä vaatteena.
Valmistettu teknisestä monikerrosmateriaalista, joka tekee puvusta hengittävän, elastisen ja vettähylkivän. Ergonomisesti sijoitetut joustopaneelit luovat asulle ainutlaatuisen istuvuuden ja käyttömukavuuden. Puvussa on kaksilukkoinen etuvetoketju, vetoketjullinen rintatasku ja tilavat reisitaskut. Joustopaneelit ovat kierrätetyistä muovipulloista tehtyä fleeceä. Sisäkerros on Outlast® faasimuutosmateriaalia, jonka kiteet pitävät sinut lämpimällä kelillä viileänä ja kylmällä kelillä lämpimänä. Pintakerros on vettähylkivää X-Tex® -kalvokangasta ja keskimmäinen eristekerros Thermofill-kuitua. Puku pakataan kierrätetystä materiaalista tehtyyn kassiin.
Outlast® -teknologia on alun perin kehitetty NASA:lle. Se hyödyntää faasimuutosmateriaaleja (PCM), jotka imevät, varastoivat ja vapauttavat lämpöä saavuttaakseen optimaalisimman lämmöntunnun. Outlast® teknologia on verrattavissa jääpaloihin juomassa: jääpalan sulaessa, se imee itseensä lämpöä ja viilentää juomaa pitäen juoman halutussa lämpötilassa kauemmin. Outlast® -faasimuutosmateriaali toimii samalla tavalla, lämpöaktivoituvilla kidekapseleilla. Pontetorton Perpetual -fleece sisältää 71% Polyesteriä, 16% merinovillaa, 7% elastaania ja 6% polyamidia. Fleecen polyesterissä käytetty filamenttilanka on valmistettu 100% kierrätetyistä muovipulloista. Thermofill -lämpöeristeen rakenne on ainutlaatuinen. Sen koossapitävä elementti sijaitsee kuitujen keskellä olevassa kuteessa, johon eristyskuidut kiinnittyvät. Tämän johdosta se on äärimmäisen taipuisa, ilmava ja erityisen kestävä eriste, sillä kovassakaan käytössä se ei litisty tai paakkuunnu.
Ursuit Warm n Cool -aluspuvulla voit nostaa kuivapukusi käyttömukavuuden täysin uudelle tasolle!
Tuotekoodi:
55-11971
Brändi:
Ursuit
Pakkauksen mitat ja paino
  Tuotekoodi:
  55-11971
  Brändi:
  Ursuit
  Arvostelujen yhteenveto

  1

  2

  3

  4

  5

  -
  Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja