Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Scanstrut Rokk Wireless Edge puhelimen lataustelakka

50-01924

0 arvostelua

Scanstrut Rokk Wireless Edge puhelimen lataustelakka
Oletuskuva

LAAJENNETTU VALIKOIMA

Scanstrut Rokk Wireless Edge puhelimen lataustelakka

50-01924

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
199,00 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Scanstrut Edge pitää puhelimen tiukasti paikallaan ja lataa sen langattomasti myös vaativimmissakin sääolosuhteissa. Voit nyt pitää puhelimen näkyvissä, täyteen ladattuna ja valmiina käyttöön…

Aseta puhelimesi Edge-lataustelakkaan ja käännä puhelin pystysuunnasta vaakasuuntaan haluamasi navigointisovelluksen katsomiseksi, tai sen sijoittamiseksi parhaaseen katselukulmaan.

IPX6 vesitiivis Edge-lataustelakka soveltuu erinomaisesti ahtaisiin veneen konsoleihin, tai muihin sääolosuhteille altistuville ajoneuvoihin. Yksinkertaisen yhden käden toiminnon ansiosta puhelimen telakointi on helppoa ja lataus käynnistyy välittömästi. Mitään johtoja ei tarvita.

Itsesäätyvyytensä ansiosta suuret leuat kiinnittävät puhelimen ja pitävät sen parhaassa latausasennossa kaikissa tilanteissa. Edge-lataustelakan innovatiiviseen säädettävän rungon ja langattoman latauksen ansiosta puhelimesi on ladattu aina, kun tarvitset sitä.

Asenna Edge-lataustelakka mille tahansa pinnalle: turvallinen 3-piste kiinnitysjärjestelmä ja vain 50 mm (1,96") halkaisijalla oleva asennuskoko lisää asennusvaihtoehtoja ja vesitiivis kaapeliläpivienti viimeistelee asennuksen. 12/24V.
Tuotekoodi:
50-01924
Brändi:
Scanstrut
Pakkauksen mitat ja paino
  • Leveys
    140 mm
  • Pituus
    176 mm
  • Korkeus
    81 mm
  • Paino
    0.45 kg
Tuotekoodi:
50-01924
Brändi:
Scanstrut
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja