Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Savage Gear SG4 Power Game hyrräkelavapa 8,6' 80-130 g

55-12834

0 arvostelua

Savage Gear SG4 Power Game hyrräkelavapa 8,6' 80-130 g
Oletuskuva

Savage Gear SG4 Power Game hyrräkelavapa 8,6' 80-130 g

55-12834

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
109,00 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Savage Gear SG4 on täydellinen sarja vapoja uskomattomalla tasapainolla, tuntumalla ja designilla! Kevyet ja vahvat japanilaiset Toray hiilikuituaihiot Seaguide® CCS vaparenkailla tekevät näistä vavoista tarkka- ja helppoheittoisia! Ergonomisesti muotoillut EVA-kahvat ja Seaguide® Alien Lock down kelakiinnikkeet antavat vavoille täydellisen tuntuman ja suorituskyvyn. Savage Gear SG4 on kattava sarja täydellisesti balanssissa olevia vapoja optimaalisella tunnokkuudella ja nopealla, mutta anteeksiantavalla actionilla, joka mahdollistaa kalan kanssa taistelemisen ilman karkuutuksia tai siiman katkeamisia.

Savage Gear SG4 Medium Game (MG-70) vavat ovat suunniteltu keskikokoisille vieheille. Medium Game vavat ovat suunniteltu erityisesti jigikalastukseen, crankbaiteille, lipoille, lusikoille ja blade vieheille, Carolina rigeille jne. Napakat ja tunnokkaat Medium Game vavat ovat loistavia vapoja esimerkiksi ahvenen, kuhan ja hauen jigikalastukseen.

Savage Gear SG4 Crank & Vib Specialist (CVS-77) vavat ovat varustettu äärimmäisen tunnokkaalla, progressiivisella ja kokotoimisella aihiolla. Pitkäheittoinen ja tunnokas vapa soveltuu erityisesti crankbaiteille, blade vieheille, lipoille, lusikoille, spinnerbaiteille sekä tietysti myös jigeille. Kovasuisille petokaloille suunnitellulla Crank & Vib Specialist vavalla kalan tartutus ja hallinta onnistuu täydellisesti.

Savage Gear SG4 Power Game (PG-73 & PG-86) vavat ovat suunniteltu suurille vieheille ja suurten kalojen pyyntiin. Pitkäheittoinen ja voimakas vapa shadeille, swimbaiteille, spinnerbaiteille, jerkeille, vaapuille ja lusikoille. Power Game vavat ovat loistavia vapoja monipuoliseen hauenkalastukseen, eikä aihiosta lopu ruuti kesken suuremmankaan kalan pyristelyistä.

Savage Gear SG4 Swimbait (SS-711) vavat ovat varustettu äärimmäisen voimakkaalla, mutta kevyellä ja tunnokkaalla hiilikuituaihiolla 1DFR kärjellä. Swimbait vavat ovat täydellisiä vapoja isoille vieheille sekä suurten ja voimakkaiden kalojen tartutukseen. Swimbait vavan aihion liitos on kahvaosan yläpuolella, jolloin vavasta on saatu mahdollisimman kestävä raskaaseen käyttöön sekä kuitenkin kuljetuspituutta hieman lyhennettyä yksiosaiseen vapaan verrattuna. Swimbait vavat ovat loistavia vapoja raskaaseen hauenkalastukseen esimerkiksi shadeille, swimbaiteille, spinnerbaiteille sekä jerkeille.


• Japanilaiset Toray 30ton hiilikuituaihiot
• Seaguide® CCS (Coil Control System) ruostumattomasta teräksestä
valmistetut vaparenkaat SiN (Piinitridi) sisärenkaalla
• Ergonomisesti muotoillut EVA-kahvat
• Seaguide® Alien Lock down kelakiinnikkeet
• Swimbait vavoissa 1DFR kärki
• “Ready to Fish" vapapussi
Tuotekoodi:
55-12834
Brändi:
Savage Gear
Pakkauksen mitat ja paino
 • Leveys
  160 mm
 • Pituus
  1360 mm
 • Korkeus
  30 mm
 • Paino
  0.194 kg
Tuotekoodi:
55-12834
Brändi:
Savage Gear
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja