Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Rapala Kalatakuu viehesarja pintakalastus, pilvinen keli

55-19138

0 arvostelua

Rapala Kalatakuu viehesarja pintakalastus, pilvinen keli
Oletuskuva

Rapala Kalatakuu viehesarja pintakalastus, pilvinen keli

55-19138

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
22,90 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Tämä Rapala Kalatakuu -viehesarja sisältää pintavieheet pilvisellä säällä kalastamiseen. Vaikka päivät ovat erilaisia, käyttämällä ympäristöolosuhteet huomioiden valittua viehettä, mahdollisuutesi saaliiseen paranevat merkittävästi.
Pintaviehekalastus on erittäin hauskaa ja jännittävää koska kalojen iskut näkee, osuivatpa ne vieheeseen tai eivät. Kokeneempikin kalastaja hätkähtää, kun kala lyö "pinturiin" kiinni lähes jalkojen juuresta.

Pintavieheillä kalastaminen on tehokasta, kun vettä on parin metrin verran tai vähemmän. Harva kaislikko tai matala vedenalainen kivikko lämpimän veden aikaan kuulostaa hauen- tai ahvenenkalastajan valinnalta. Tai mikäli huomaat lokkien syöksyvän veteen pikkukaloja hotkien, kannattaa paikalle kiiruhtaa ja kokeilla pintaviehettä.

Uita vieheitä nopeutta vaihdellen ja välillä pysäyttäen kokonaan.

Käytä hauen kalastuksessa puruperuketta.

Kaikki uintilistalla varustetut Rapala-vaaput on koeuitettu ja uintiliike on käsin viritetty. Voit olla varma, että Rapala-vaappu ui heti paketista otettuna juuri niin kuin on tarkoitus. Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!
Rapala-Kalatakuu-viehesarjat sisältävät kalalajeittain valikoituja vieheitä eri kalastusolosuhteisiin. Valinnat perustuvat suomalaisten Rapala ProGuide -ammattioppaiden ja maamme taitavimpien kalastajien pitkäaikaiseen kokemukseen.
Tuotekoodi:
55-19138
Brändi:
Rapala
Pakkauksen mitat ja paino
 • Leveys
  113 mm
 • Pituus
  24 mm
 • Korkeus
  171 mm
 • Paino
  0.048 kg
Tuotekoodi:
55-19138
Brändi:
Rapala
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja