Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle

Patriot Beater Tournament Trout avokelavapa 8' (244cm) 8-28 g

55-17901

0 arvostelua

Oletuskuva

Patriot Beater Tournament Trout avokelavapa 8' (244cm) 8-28 g

55-17901

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
79,90 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Patriot® Beater Tournament on upea ja ominaisuuksiltaan moderni vapasarja. Kattavasta vapasarjasta löytyy erinomaiset vaihtoehdot kuhan, ahvenen, hauen ja taimenen kalastukseen. Tunnokkaan vavan aihiossa on voimaa tartuttaa isommatkin kalat, mutta kuitenkin aihio myötäilee kalan riuhtomisia väsytystilanteissa.

Patriot® Beater Tournament vapasarjan lyhyemmät 6-7´ versiot on kehitetty erityisesti perinteistä jigikalastusta silmällä pitäen. Herkillä ja tasapainoisilla vavoilla jigaaminen on tunnokasta ja hennotkin tärpit sekä pohjakosketukset välittyvät hyvin kalastajalle.

Patriot® Beater Tournament Pike (PBTP80) on suunniteltu hauen heittokalastukseen. Tässä kalastusmuodossa on äärimmäisen tärkeää, että vapa välittää vieheen liikkeet ja kestää kalojen voimakkaat tartutukset. Beater Tournament Pike on tehty täyttämään nämä molemmat vaatimukset. Vavan pitkähkön takakahvan ansiosta tartutus ei rasita kalastajan rannetta, vaan tartutus tapahtuu koko käden voimalla ja kunnollinen heitto-ote takaa sellaiset heittopituudet, että kalakaveri kalpenee takuulla.

Patriot® Beater Tournament Trout (PBTT80) on suunniteltu taimenen heittokalastukseen. Tässä kalastusmuodossa on tärkeää, että vapa välittää vieheen liikkeet erittäin tarkasti ja kalastaja pystyy erottamaan taimenen tökkäisyn kiveen osumisesta. Beater Tournament Trout on tehty täyttämään nämä molemmat vaatimukset. Vavan pitkähkön takakahvan ansiosta heittäminen on helppoa myös kahlatessa ja veneestä käsin saa niin pitkät heitot, ettei tarvitse mennä veneellä liian lähelle kivikoita.

• 24ton Carbon -hiilikuituvapa
• EVA etukahva
• Hiilikuituinen takakahva
• SeaGuide® XO 316 RST -vaparenkaat zirkonia sisärenkailla
• 3 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille
Tuotekoodi:
55-17901
Brändi:
Patriot
Pakkauksen mitat ja paino
 • Leveys
  160 mm
 • Pituus
  1400 mm
 • Korkeus
  40 mm
 • Paino
  0.145 kg
Tuotekoodi:
55-17901
Brändi:
Patriot
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja