Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

No nyt on Järkipäivät!No nyt on Järkipäivät!

Park Tool CG-2.4 ketjupesuri ja voimansiirron puhdistussarja

45-02687

0 arvostelua

Park Tool CG-2.4 ketjupesuri ja voimansiirron puhdistussarja
Oletuskuva

Park Tool CG-2.4 ketjupesuri ja voimansiirron puhdistussarja

45-02687

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
39,90 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Likainen voimansiirto heikentää vaihteen vaihtamista ja kuluttaa kalliita komponentteja tarpeettomasti. CG-2.4 sisältää kaiken tarvittavan ketjun, kasettien ja rattaiden nopeaan ja helppoon puhdistamiseen.

CM-5.3 Cyclone™ ketjupesuri
Puhdistaa polkupyörän ketjut nopeasti, helposti ja tehokkaasti ilman ketjun irrottamista, vaivaa ja sotkua. CM-5.3:ssä erittäin suuri pesuainesäiliö ja neljä pyörivää harjaa puhdistaa ketjut kimaltelevan puhtaiksi sisältä ja ulkoa. CM-5.3:n säiliön pohjassa oleva magneetti imee pois ketjusta metallihiukkaset ja estää niiden kulkeutumisen ketjuun puhdistuksen aikana. Kestävä sienimateriaali imee pesuainetta ketjusta, kun ketju poistuu CM-5.3:sta, mikä vähentää sotkua.CM-5.3 pystyy käsittelemään mitä tahansa ketjua leveästä 3/16" 1- vaihteisesta* kapeaan 12- ja 13- vaihteiseen ketjuun. Käännettävä kahva mahdollistaa ketjun kulkemisen eteen- tai taaksepäin, joka taas helpottaa keskimoottorillisten sähköpyörien pesua

CB-4 Bio Chain Brite
Park Tool CB-4 on 100 % biohajoava, luonnollinen kasvipohjainen rasvanpoistoaine, joka on suunniteltu käytettäväksi ketjupesurissa tai yleiskäyttöisenä rasvanpoistoaineena. Ketjupesurin kanssa käytettynä CB-4 puhdistaa polkupyörän ketjut sisältä ja ulkoa. Ei vahingoita alumiini-, muovi-, kumi- tai hiilikuituosia, joten sitä on turvallista käyttää kasettien, eturattaiden, rissapyörien tai muiden likaa keräävien osien puhdistamiseen.

GSC-1 Gearclean™ harja
GSC-1 on erityisesti suunniteltu puhdistamaan polkupyöräsi voimansiirto liasta. Mukavassa kahvassa on muotoiltu hammastettu pää, jolla pääsee kiinni likaan syvällä rattaiden välissä. Kestävät nailonharjakset taas puhdistavat vaihtajan ja ketjun. Toimii myös erinomaisesti vaihtajan rissapyörissä, jarruissa tai muissa paikoissa, joihin kerääntyy likaa.
Tuotekoodi:
45-02687
Brändi:
Park Tool
Pakkauksen mitat ja paino
  • Leveys
    234 mm
  • Pituus
    170 mm
  • Korkeus
    60 mm
  • Paino
    0.58 kg
Tuotekoodi:
45-02687
Brändi:
Park Tool
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja