Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

No nyt on Järkipäivät!No nyt on Järkipäivät!

Outbound Realtree MAX-5 neopreeniset kahluuhousut

55-09386

0 arvostelua

Outbound Realtree MAX-5 neopreeniset kahluuhousut
Oletuskuva

Outbound Realtree MAX-5 neopreeniset kahluuhousut

55-09386

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Valitse:
Määrä:
Alk.119,00 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Valitse ensin tuote

Ryhdikkäät sekä erinomaisesti istuvat Outbound Realtree MAX-5 -neopreeniset kahluuhousut on valmistettu miellyttävästä 4 mm paksusta neopreenista. Kahluuhousujen istuvuus sekä joustavuus kaikissa asennoissa ovat tämän tuotteen parhaimpia ominaisuuksia. Kahluuhousujen käyttö metsästyksessä yleistyy vuosi vuodelta - nämä neopreeniset kahluuhousut mahdollistavat metsästäjän työskentelyn kosteikoilla sekä järvien ja merien rantaviivoilla ilman kastumista. Neopreeni on materiaalina myös erinomainen lämmöneristäjä sekä ylläpitäjä viileillä aamu- ja iltapasseilla, kelissä kuin kelissä.

Kahluuhousujen vedenpitävyys on varmistettu kaikilla mahdollisilla menetelmillä - kaikki saumat on liimattu, teipattu ja tikattu. Saappaiden lämmöneristys on varmistettu 200 gramman Thinsulate-vuorauksella per saapas. Integroidut, hyvin kulutusta kestävät polvivahvikkeet tekevät housujen käytöstä mukavaa myös polvistuessa karhealla ja kivisellä maaperällä. Monipuoliset säätöominaisuudet niin kyljissä kuin olkaimissa istuttavat kahluuhousut juuri oikealle mukavuusasteelle käyttäjän mukaan. Tuote sisältää myös irtovyön, jota varten kahluuhousujen vyötäröön on räätälöity omat vyölenkit.

Kahluuhousuissa on kolme D-lenkkiä, kaksi edessä ja yksi selän puolella. D-lenkit ovat kätevä tapa säilyttää pientarvikkeita, kuten houkutuspillejä ja veitsiä esim. erillisen tarvikejojon päässä. Rintaan on suunniteltu erillinen, läpikulkeva kädenlämmitystasku. Lämmittelytaskun lisäksi rinnasta löytyy toinen, pientarvikkeille tarkoitettu tasku tarrakiinnityksellä.

Ominaisuudet
• Materiaali 90 % neopreeni (4 mm), 10 % polyesteri
• Liimatut, teipatut ja tikatut saumat
• Saappaissa Thinsulate-kuituvuoraus 200 g
• Monipuoliset säätöominaisuudet
• Kulutusta kestävät polvivahvikkeet
• D-lenkit edessä ja takana
• Kädenlämmitys- sekä tarviketasku rinnassa
• Vesistöjen ympäristöön sulautuva Realtree MAX-5 -camokuviointi

Metsästyksen lisäksi, Outbound Realtree MAX-5 -neopreeniset kahluuhousut sopivat mainiosti myös kalastukseen sekä rannoilla tapahtuvaan työskentelyyn, kuten laiturin rakentamiseen tai kaislikon niittämiseen.
Tuotekoodi:
55-09386
Brändi:
Outbound
Pakkauksen mitat ja paino
  Tuotekoodi:
  55-09386
  Brändi:
  Outbound
  Arvostelujen yhteenveto

  1

  2

  3

  4

  5

  -
  Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja