Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Best Friend Lost Buddies Dinkys koiran pehmolelu

96-00745

0 arvostelua

Best Friend Lost Buddies Dinkys koiran pehmolelu
Oletuskuva

Best Friend Lost Buddies Dinkys koiran pehmolelu

96-00745

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
6,49 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Best Friend Lost Buddies on sarja lemmikin leluja, jotka on valmistetty kierrätetyistä, luonnollisista tai luomumateriaaleista. Lelun täyte on kierrätettyä polyesteriä. Kutakin lelua varten erikseen valitut luonnolliset tai kierrätetyt materiaalit antavat leluille yksilöllisen luonteen. Best Friend Lost Buddies on sarja lemmikin leluja, jotka on valmistetty kierrätetyistä, luonnollisista tai luomumateriaaleista. Lelun täyte on kierrätettyä polyesteriä. Kutakin lelua varten erikseen valitut luonnolliset tai kierrätetyt materiaalit antavat leluille yksilöllisen luonteen. BF Lost Buddies -sarjassa on leluja sekä koirille että kissoille. Lelujen suunnittelussa on otettu huomioon paitsi erilaiset leikkitavat myös koirien ja kissojen omistajien erilaiset leluja koskevat mieltymykset. Oletko uusi paras kaverimme?

Best Friend Lost Buddies DINKYS pehmolelut on suunniteltu pienille koirille ja kissoille.

Hahmolajitelma.
Paul the Pudgy Pigeon Pullukka pulu: "Toimitin ennen viestejä. Olin kaikkien aikojen nopein lentäjä. Nyt olen loukannut siipeni, eivätkä ne enää toimi entiseen malliin. Minun täytyy kai luopua lentämisestä lopullisesti. Haluatko lähteä kanssani kävelylle, uusi Paras Kaverini? Minut on valmistettu uusiovillasta"
Andy the Aquarium Fish Akvaariokalanen: "Olin kai liian iso akvaarioon. Päädyin jotenkin mereen. Valtameri on melko iso ja yksinäinen paikka akvaarion vilinään tottuneelle. Etsin jotakuta, jonka kanssa leikkiä kuurupiiloa. Se oli aikoinaan lempileikkini. Oletko uusi Paras Kaverini? Minut on vamlmistettu kierrätetystä PET-pullokankaasta ja luomupuuvillasta."
Best Friend leluja testataan säännöllisesti haitallisten kemikaalien osalta. Jopa kestävin lelu voi mennä rikki leikkiessä. Valvothan lemmikkiäsi sen lekkiessä lelulla. Älä koskaan anna lemmikkisi leikkiä rikkinäisellä lelulla.
Tuotekoodi:
96-00745
Brändi:
Best Friend
Pakkauksen mitat ja paino
 • Leveys
  160 mm
 • Pituus
  70 mm
 • Korkeus
  180 mm
 • Paino
  0.057 kg
Tuotekoodi:
96-00745
Brändi:
Best Friend
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja