Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Autoillen Euroopassa

65-02425

0 arvostelua

Autoillen Euroopassa
Oletuskuva

Autoillen Euroopassa

65-02425

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
29,90 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Suosittu Autoillen Euroopassa -kirja
Autoliitto julkaisi 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 2019 perinteikkään automatkailuoppaan. Ennen julkaisematonta, matkailijalle tärkeää maakohtaista tietoa on lisätty runsaasti. Kirjan sivumäärä on ennätykselliset 328 sivua, sisältäen tiedot Autoliiton automatkailututkimuksen mukaan Euroopan suosituimmista 35 automatkailumaasta.
Kirjassa on uusien tietojen lisäksi päivitettyä tärkeää tietoa muun muassa moottoritiemaksuista, ympäristövyöhykkeistä ja muista tärkeistä maakohtaisista liikennemääräyksistä. Matkaan valmistautuminen on merkittävä osa matkaa ja siksi on tärkeä tarkistaa auton varustus, tietää esimerkiksi eri maiden rengasmääräyksistä tai liikennerajoituksista ennen matkaa sakkojen välttämiseksi.
Kirja sopii matkailijalle, joka ei suuntaa Eurooppaan aina henkilöautolla, vaan myös matkailuautolla tai -vaunulla, moottoripyörällä tai vaikkapa lentäen vuokratakseen ajoneuvon paikan päällä. Kirjassa on lisäksi viisi erilaista reittiehdotusta nähtävyyksineen, tietoa maiden ympäristövyöhykkeistä tai liikennerajoituksista jo ennen matkaa sakkojen välttämiseksi.
Tuotekoodi:
65-02425
Brändi:
Autoliitto
Pakkauksen mitat ja paino
 • Leveys
  170 mm
 • Pituus
  245 mm
 • Korkeus
  15 mm
 • Paino
  0.65 kg
Tuotekoodi:
65-02425
Brändi:
Autoliitto
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja