Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle
Käynnistä kesä Motonetista!Käynnistä kesä Motonetista!

Alpine MotoSafe Race Korvatulpat

40-05772

0 arvostelua

Alpine MotoSafe Race Korvatulpat
Oletuskuva

Alpine MotoSafe Race Korvatulpat

40-05772

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
19,90 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Alpine MotoSafe® Race -kuulonsuojainpari akustisilla suodattimilla voimakkaaseen vaimennukseen esimerkiksi rata-ajoon, kilpa-ajoon tai suurille moottoritienopeuksille

MotoSafe® Race -kuulosuojaimet ovat erinomaiset esimerkiksi moottoripyöräillessä tai moottorikelkkaillessa. Erikoisen suunnittelun ja laadukkaiden materiaalien ansiosta kuulosuojaimet suojaavat erityisen hyvin tuulen kohinalta ja muulta häiritsevältä ja ajomukavuutta haittaavalta melulta vähentäen väsymystä ja epämukavuutta.

MotoSafe® Race korvatulppamalliset kuulosuojaimet on suunniteltu rata-ajoon, kilpa-ajoon tai muuten suurille moottoritienopeuksille ja ne vaimentavat tehokkaasti liian kovaa huminaa ja ehkäisevät kuulovaurioiden syntymistä. Erinomaisesta vaimennuksesta huolimatta kuulokkeet ovat mukavat käyttää ilman tukkoisuuden tunnetta korvissa. Suojauksesta huolimatta liikenteen, moottoripyörän sekä kypäräpuhelimen äänet ovat hyvin kuultavissa.

MotoSafe® Race -kuulosuojaimet ovat kestäviä, ne on helppo puhdistaa saippualla ja vedellä, eivätkä ne sisällä silikonia, ja lisäksi ne on helppo kuljettaa mukana laadukkaan kuljetuspussin avulla.

Mukana pakkauksessa:
• MotoSafe® Race -kuulonsuojainpari akustisilla suodattimilla keskitasoiseen vaimennukseen esimerkiksi moottoritielle ja pidemmälle matkalle
• Laadukas kuljetuspussi
• Alpine -asetinputki
Tuotekoodi:
40-05772
Brändi:
Motosafe
Pakkauksen mitat ja paino
 • Leveys
  80 mm
 • Pituus
  100 mm
 • Korkeus
  20 mm
 • Paino
  0.031 kg
Tuotekoodi:
40-05772
Brändi:
Motosafe
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja