Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Kanta-asiakkuus kannattaa aina!

Ajokortti on kanta-asiakaskortti

Et tarvitse erillistä kanta-asiakaskorttia, ajo- tai henkilökortti toimivat kanta-asiakaskorttinasi.

Kanta-asiakastarjoukset


Voit hyödyntää kaikkien Motonet-tavaratalojen sekä verkkokaupan ajankohtaiset kanta-asiakastarjoukset. Tarjoustuotteet vaihtuvat kuukausittain.

Omat sivut -palvelu
Omilla sivuillasi näet esim. käytettävissä olevat ostoetusi, tilaus- ja ostohistoriasi, teet muistilistoja ja tallennat ajoneuvojesi tiedot. Palvelu säilyttää myös ostoskuittisi takuupankissa.

Liittymisetu
Saat 10 %:n alennuksen valitsemastasi kertaostoksen loppusummasta. Alennus lasketaan sen kertaostoksen loppusummasta, jonka yhteydessä liittymisalennuksen hyödynnät.

Takuupankki
Säilytämme kanta-asiakkaaksi liittymisen jälkeen ostamiesi tuotteiden takuutiedot puolestasi. Muista tunnistautua ennen maksamista!

Ekstraedut
Arvomme joka kuukausi ostoksia tehneiden ja tunnistautuneiden kanta-asiakkaiden kesken 10 kpl sadan euron lahjakortteja sekä kolme Tekniikan Maailman vuosikertaa. Järjestämme kanta-asiakkaille myös muita arvontoja, lisäetuja sekä kilpailuja.
Kanta-asiakkaan uutiskirje
Lähetämme kanta-asiakkaillemme keskimäärin kaksi kertaa kuukaudessa sähköpostikirjeen ajankohtaisista asioista, tapahtumista, kanta-asiakastarjouksista sekä uutuustuotteista

Nouto tavaratalosta
Tilaa tuotteita helposti netistä ja nouda tilaus tavaratalosta. Nouto tavaratalosta on kanta-asiakkaille tarjottava nopea ja helppo toimitustapa ja palvelu.
Motokärry
Vuokraa peräkärry helposti verkosta. Kanta-asiakkaille Motokärryn vuokraushinta 10 € / päivä.