Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Bionordic terassi- ja kalustepesu 2 l

86-03373

9 arvostelua

Bionordic terassi- ja kalustepesu 2 l
Oletuskuva

Bionordic terassi- ja kalustepesu 2 l

86-03373

9 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
14,90 €/ kpl(7,45 €/l)
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Monipuolisella Bionordic-terassinpesuaineella puhdistat paljon muutakin kuin puisia pintoja tehokkaasti ja ekologisesti.Terassinpesuaine poistaa perusteellisesti mutta hellävaraisesti orgaanista, rasva- ja öljylikaa (mm. nokea, maantie- ja siitepölyä), ja säännöllisesti käytettynä se ehkäisee orgaanisen aineen (mm. sammal, levä, home) kiinnittymistä terasseille, kalusteisiin, laitureille ja muille pestyille pinnoille! Pesuaine soveltuu myös mm. komposiittiterassien, laiturien sekä puu-, muovi-, polyrottinki-, metalli- ja alumiinikalusteiden puhdistamiseen. Voit käyttää sitä muillekin terassin maalatuille tai rosteripinnoille, kuten räystäspelleille ja -kouruille sekä tekstiilipinnoille, esimerkiksi markiiseille ja matoille.

Bionordic-terassinpesuaine on erittäin riittoisaa, joten pienikin määrä takaa maksimaalisen tehon. Pesuaine kirkastaa ja palauttaa pinnan alkuperäiset värit sekä tekee pinnasta vettä ja likaa hylkivän. Joutsenmerkillä varustettu kasviöljypohjainen terassipesuaine on ympäristöystävällinen ja turvallinen käyttää, koska se on koostumukseltaan 100-prosenttisesti biohajoava eikä sisällä liuottimia.

Pesuaineen käyttö: Käyttöliuos tehdään ämpärilliseen vettä tai matalapainekannuun ja levitetään suoraan työstettävään pintaan. Soveltuu käytettäväksi myös sellaisenaan painepesurin pesuainevaahdottimessa sekä terassipesurissa tai painepesureissa, joissa on erillinen pesuaineen sekoitin. Levitä liuos kostealle tai märälle pinnalle (varsinkin käsittelemätön puu). Anna vaikuttaa muutama minuutti. Harjaa pinta ja huuhtele vedellä. Voimakkaasti likaantuneet kohteet saattavat vaatia uusintakäsittelyn, vahvemman annostuksen tai pidemmän vaikutusajan. Älä anna aineen kuivua pestävälle pinnalle. Ei saa käyttää kuumilla pinnoilla tai suorassa auringonpaisteessa.

• Annostus käsinpesussa: 1 osa pesuainetta 100 osaan vettä tai 1 annostelukorkki (70 ml) 7 litraan vettä
• Painepesussa lisätään painepesurin pesuainesäiliöön ilman laimennusta
• Yhdestä pakkauksesta saa jopa 200 l käyttövalmista pesuliuosta
• 1 l käyttövalmista pesuliuosta riittää n. 10 m²:n pinta-alan pesuun
Vaaralausekkeet:
  • H318: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
hazard_pictogram_GHS05
Tuotekoodi:
86-03373
Brändi:
BIONORDIC
Pakkauksen mitat ja paino
  • Leveys
    150 mm
  • Pituus
    100 mm
  • Korkeus
    280 mm
  • Paino
    2.17 kg
Tuotekoodi:
86-03373
Brändi:
BIONORDIC
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

4,3
9 arvostelua