Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

AT Tunkeutuva irrottaja uusiutuva 500 ml

60-01546

0 arvostelua

AT Tunkeutuva irrottaja uusiutuva 500 ml
Oletuskuva

LAAJENNETTU VALIKOIMA

AT Tunkeutuva irrottaja uusiutuva 500 ml

60-01546

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
9,99 €/ kpl(19,98 €/l)
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
AT Renewable Penetrating Lubricant on maailman ensimmäinen teolliseen käyttöön tarkoitettu lähes sataprosenttisesti biopohjainen tunkeutuva irrotusaine. Tuotteessa uusiutuva liuotin ja uusiutuva biopohjainen öljy on yhdistetty keraamiseen ainesosaan, joka mahdollistaa kuivavoitelun ja osien helpon irrottamisen. Keraamisen lisäaineen lämpötilankesto aina + 900°C saakka, ja 4 - 10 mikronin ohutlevyinen, liuskeinen koko takaavat erinomaisen voitelun, kulumiskestävyyden ja irrotuksen. Toimii erinomaisesti tunkeutuvana irrottajana, syrjäyttää kosteuden ja jättää voitelevan keraamisen öljykalvon sekä ohuen suojan korroosiota vastaan. Parantaa merkittävästi voiteluominaisuuksia purettavissa kohteissa.

Käyttökohteina kiinnileikkaantuneet osat, pintojen puhdistaminen ruostepilkuista ja erilaiset kevyttä voitelua ja korroosiosuojaa tarvitsevat sovellutukset. Tuote on hajuton, joten tiloilta ei vaadita raskaita ilmanvaihtojärjestelmiä. Tuote on silikonivapaa.

Biopohjaisen sisältönsä ansiosta AT Renewable Penetrating Lubricant on huomattavasti pienempi hiilijalanjälki kuin fossiilisilla vaihtoehdoilla. Tuotteen sisällöstä 95% on myös helposti biohajoavaa. Koska voitelusprayssä on ponneaineena hiilidioksidia, sen käyttö on myös turvallista erittäin alhaisen VOC-pitoisuuden ja tuotteen palamattomuuden ansioista.
Vaaralausekkeet:
  • H229: Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa.
Tuotekoodi:
60-01546
Brändi:
AT
Pakkauksen mitat ja paino
  • Leveys
    65 mm
  • Pituus
    65 mm
  • Korkeus
    185 mm
  • Paino
    0.363 kg
Tuotekoodi:
60-01546
Brändi:
AT
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja