Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Mobil Delvac Modern 15W-40 Super Defence 4 l moottoriöljy

59-1302

0 arvostelua

Mobil Delvac Modern 15W-40 Super Defence 4 l moottoriöljy
Oletuskuva

Mobil Delvac Modern 15W-40 Super Defence 4 l moottoriöljy

59-1302

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
27,90 €/ kpl(6,98 €/l)
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Mobil Delvac Modern 15W-40 Super Defence (ennen Mobil Delvac MX 15W-40) on erittäin suorituskykyinen dieselmoottoriöljy, jonka voiteluteho riittää jopa kaikkein vaativimmissa olosuhteissa toimiville dieselmoottoreille. Moottoriöljy pidentää moottorin käyttöikää. Öljy täyttää tai ylittää käytännössä kaikkien tärkeimpien eurooppalaisten ja amerikkalaisten moottorinvalmistajien suorituskykyvaatimukset. Tämä erittäin suorituskykyinen Mobil Delvac -moottoriöljy on testattu laajasti eri teollisuudenaloilla, eri käyttökohteissa ja sekakalustoissa. Kehittyneen kemiallisen koostumuksen ansiosta moottoriöljyn suorituskyky riittää sekä vaativille nykyaikaisille, vähäpäästöisille dieselmoottoreille että vanhoille dieselmoottoreille, jotka käyttävät joko matala- tai korkearikkistä polttoainetta. Mobil Delvac Modern 15W-40 Super Defence -öljy on yhdistelmä laadukkaita perusöljyseoksia ja tasapainotettuja lisäaineita, minkä ansiosta sillä on erinomainen kyky vastustaa karstan muodostumisen tai korkeiden lämpötilojen aiheuttamaa öljyn paksuuntumista. Lisäksi öljyllä on erinomainen hapettumiskestävyys, vähäinen lakan muodostus korkeissa lämpötiloissa ja se antaa hyvän suojan korroosiota vastaan.

Tehokkaat, vähäpäästöiset moottorit vaativat paljon moottorin voiteluaineelta. Tiukemmiksi suunnitellut moottorit, välijäähdyttimet ja turboahtimet lisäävät voiteluaineen lämpökuormaa. Vähäpäästöiset moottoriteknologiat, kuten korkeampi polttoaineen ruiskutuspaine ja myöhäisempi ajoitus, edellyttävät öljyä, jolla on entistä parempi hapettumiskestävyys ja noen liuotuskyky sekä alhaisempi haihtuvuus. Mobil Delvac Modern 15W-40 Super Defence -moottoriöljy on valmistettu erittäin suorituskykyisistä perusöljyistä ja tarkkaan harkituista lisäaineista takaamaan uudenaikaisten diesel- ja bensiinimoottoreiden sekä vanhempien mallien optimaalisen suorituskyvyn.

ExxonMobil suosittelee Mobil Delvac Modern 15W-40 Super Defence -moottoriöljyä käytettäväksi johtavien japanilaisten, eurooppalaisten ja amerikkalaisten valmistajien vapaastihengittävissä ja turboahdetuissa dieselmoottoreissa, raskaassa kalustossa ja pienemmässä tavarankuljetuskalustossa maantieliikenteessä, sekakalustossa sekä muussa liikkuvassa kalustossa rakennusteollisuudessa, kaivostoiminnassa, louhinnassa ja maataloudessa.

Tilavuus:
4 litraa

Viskositeettiluokka:
15W-40

Täyttää tai ylittää seuraavat teollisuus- ja koneenrakentajaspesifikaatiot:
API CI-4 / CH-4 / SL / SJ
ACEA E7
Caterpillar ECF-2
Cummins CES 20077 / 20076
Isuzu DEO (w/o DPD Equipped Vehicles)

Valmistajan hyväksymä:
MB-Approval 228.3
Mack EO-M Plus / EO-N
Volvo VDS-3
MAN M3275-1
Renault Trucks RLD-2
MTU Oil Category 2
Kamaz Euro-3,-4 ja -5 engines
Avtodisel YaMZ-6-12

ExxonMobil suosittelee öljyn käyttöä kohteissa, joissa vaaditaan:
API CG-4 / CF-4 / CF
ACEA A2/B2
Volvo VDS-2
Renault Trucks RLD
Mack EO-M
Cummins CES 20072 / 20071
Detroit 7SE 270 (4-Stroke Cycle)
Tuotekoodi:
59-1302
Brändi:
MOBIL
Pakkauksen mitat ja paino
  • Leveys
    139 mm
  • Pituus
    197 mm
  • Korkeus
    261 mm
  • Paino
    3.825 kg
Tuotekoodi:
59-1302
Brändi:
MOBIL
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja