Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Silverline Jyrsijäkarkotin 130/400

38-5051

5 arvostelua

Silverline Jyrsijäkarkotin 130/400
Oletuskuva

Silverline Jyrsijäkarkotin 130/400

38-5051

5 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
79,90 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Silverline-jyrsijäkarkotin 130/400 karkottaa hiiret ja rotat sisätiloista - tehokkaasti, hygieenisesti ja myrkyttömästi.

Laite on varustettu Double Guard® teknologialla, joka sisältää sekä A-Guard®- että Electro Pulse Auto -suojauksen. Silverline® Double Guard® on ainutlaatuinen ääniteknologia, joka säikäyttää tuholaiset tehokkaasti. Aseta karkotin seinälle pistorasiaan siihen tilaan, minkä haluat suojata. Karkotin toimii välittömästi ja vuorokauden ympäri. Karkotetut hiiret ja rotat eivät totu ääneen. Ei aiheuta häiriöitä muissa elektronisissa laitteissa. Korkeataajuusääni ei vaikuta ihmisiin eikä kotieläimiin (ei lemmikkijyrsijät).

A-Guard®-suojaus lähettää ainutlaatuista ja vaihtelevaa A-Guard®-ultraääntä, joka on suunniteltu karkottamaan hiiriä ja rottia. A-Guard® häiritsee hiirten ja rottien luonnollista käyttäytymistä sekä viestintää aiheuttaen niille sietämättömän asuinympäristön. Näin hiiret ja rotat alkavat välttää elämistä laitteen vaikutusalueella. Tuotteessa oleva vihreä merkkivalo osoittaa A-Guard®-ultraäänen toiminnan.

Electro Pulse Auto -suojaus vaikuttaa lähettämällä automaattisesti ohjautuvia ja säätyviä sähkömagneettisia pulsseja täydentämään ultraäänen vaikutusta. Pulssien johdosta kaikkien jännitteisten virtajohtojen ympärille syntyy magneettikenttä, jonka tarkoituksena on estää tuhoeläimiä käyttämästä kaapelikoteloita kulkureitteinään. Kuormituksen on oltava vähintään 40 W, jotta syntyvä magneettikenttä on riittävän voimakas. Muista, että vanhoihin lyijyvaippakaapeleihin syntyy heikompi magneettikenttä kuin tavallisiin muovikaapeleihin. Pulssi leviää samaan keskukseen kytkettyihin jännitteellisiin johtoihin. Jos asunnossa on kaksi keskusta, paras suojaus saadaan käyttämällä kahta karkotinta. Yksikön punainen merkkivalo syttyy tai vilkkuu, kun Electro Pulse Auto on käytössä.

• Helppo ja täysin myrkytön vaihtoehto
• Silverline-jyrsijäkarkoitin toimii suoraan pistorasiassa
• Laite kattaa 130 m2. Sähköjohtojen suojausala 400 m2
• Koko 75 x 88 x 140 mm
• Virta: 230 V/2 W
• IP55-luokitus
• Silverline-jyrsijäkarkotinta voidaan käyttää kosteissakin tiloissa

Ihmiskorva kuulee ultraäänen vain poikkeustapauksessa. Aseta tuote tällöin sellaiseen tilaan, jossa se ei häiritse.

Lue laitteen käyttöohje ennen laitteen käyttöä.

Tuotteella on kahden vuoden (24 kk) takuu.
Tuotekoodi:
38-5051
Brändi:
Silverline
Pakkauksen mitat ja paino
  • Leveys
    120 mm
  • Pituus
    100 mm
  • Korkeus
    195 mm
  • Paino
    0.38 kg
Tuotekoodi:
38-5051
Brändi:
Silverline
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

4,8
5 arvostelua