Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Kaikki artikkelit

Iloiten uuteen vuoteen!

Kirjoittaja:

Motonet-tiimi

Julkaistu: 28.11.2023.

(Päivitetty 29.12.2023)

Mistä on parhaat uudenvuoden hulinat tehty? Perheen ja ystävien kanssa vietetyistä yhteisistä hetkistä, juhlaruoasta ja muista herkuista sekä tietenkin juhlatunnelmaa kohottavasta musiikista!

Erilaiset seurapelit ja -leikit ovat takulla hauskinta yhdessä tekemistä kaikenikäisille juhlijoille. Perheen pienimmät taas viihtyvät mainiosti vaikkapa Ryhmä Hau -autoradan parissa. Ja herkut maistuvat aina kaikille! Motomix-makeissekoitusboxeilla laitat suut makiaksi isommallekin juhlaseurueelle.

Laadukkailla JBL Bluetooth-kaiuttimilla maalailet juhlien taustalle omaa lempimusiikkimaisemaasi – tai rysäytät halutessasi käyntiin vaikka uuden vuoden discon!

Viritä vuoden vaihtumisen kunniaksi vaikkapa pizzauuni tai airfryer tulille, ja loihdi parasta pötyä pöytään. Sopivasti potkua oman annoksensa kruunuksi jokainen juhlija voi rutistaa Poppamiehen mainioista majoneeseista, ja juhlavaa kuplajuomaa taas suhautat sujuvasti Sodastream-hiilihapotuslaitteella. Suosikkimauista mukana muun muassa Pepsi, Pepsi Max, 7 Up ja Mountain Dew.

Muista myös Motonetin maukkaat reseptit joiden ohjeilla loihdit maukkaat eväät vuoden vaihteen juhlintaan.

Maustamisen ABC, osa 2: Rub-mausteseokset 2.0

Täydellinen flank steak grillissä

Ilotulitteet Motonetista!

Suomen Pyrotekniikka Oy:n ammattilaistason ilotulitteet myynnissä kaikissa Motonet-tavarataloissa. Suomen Pyrotekniikka Oy on ilotulittamisen moninkertainen Suomen mestari.

Näytöksissä ja kilpailuissa kertynyttä ammattitaitoa ja kokemusta on hyödynnetty myös kuluttajatuotteiden valmistuksessa. Nyt voit nauttia ammattilaistason ilotulitteista myös kotona.

Tutustu myyntiesitteeseen ennalta tästä.

Esite löytyy myös ruotsiksi.

Ilotulitteiden myyntiajat Motonet-tavarataloissa:

27.12. klo 12–18

28.12. klo 10–19

29.–31.12. tavaratalojen aukioloaikojen mukaisesti.

Tavararatalot avoinna 31.12. normaalisti, sunnuntaiaukioloaikojen mukaan.

Maanantaina 1.1.2024 tavaratalot & asiakaspalvelu suljettu.

Muista uuden vuoden vaihteen vietossa myös turvallisuus!

Ohessa hyväksi havaittuja välineitä turvalliseen uuden vuoden juhlinnan onnistumiseen.