Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Kaikki artikkelit

Opas auton pyyhkijänsulkien ostamiseen

Kirjoittaja:

Motonet-tiimi

Julkaistu: 12.9.2023.

(Päivitetty 5.4.2024)

Tuulilasinpyyhkimet - Motonetin laajasta valikoimasta löydät pyyhkijänsulat sekä takalasinpyyhkimet kaikkiin autoihin. Laadukkaat tuulilasinpyyhkijät pitävät auton lasit kirkkaina ja puhtaina sateella, sumussa ja lumisateessa.

Hyvin suunniteltu ja laadukkaista materiaaleista valmistettu pyyhkijänsulka on käytössä hiljainen ja kestävä. Valikoimastamme löytyy myös laaja valikoima takalasinpyyhkimen varsia sekä tuulilasinpesuaineita.

Löydät valikoimastamme huippulaatuiset Valeo, Bosch ja Denso pyyhkijänsulat. Tutustu kattavaan valikoimaamme Motonet-tavarataloissa tai tilaa netistä.

Varaosat yli 700 erilaiseen ajoneuvoon
Hae varaosia rekisterinumerolla
EUFIN

Tiesitkö, että ostaessasi pyyhkijänsulat Motonet-tavaratalosta, voit saman tien asennuttaa ne autoosi veloituksetta Motonet tavaratalon yhteydessä olevassa Motonetin testaus- ja palveluasemassa Motomaatissa.

Katso videolta kuinka helppoa on vaihdattaa pyyhkijänsulat Motomaatissa

Siisteys parantaa siis ajoturvallisuutta!

Muista pitää myös tuulilasin sisäpuoli puhtaana. Likaisesta lasista valo voi taittua niin, että se häikäisee häiritsevästi. Tuulilasin sisäpinta on helppo putsata suihkepulloon pakatuilla puhdistusaineilla. Varaa lisäksi hanskalokeroon lasinpuhdistusliinoja, joilla voit poistaa pahimmat tuhrut käden käänteessä jo tien päällä.

Tuotteet talviseen tiellä liikkumiseen
Tuotteet kevään ja kesän autoiluun

Kotimaisesta Motonetista löydät varaosat yli 700 ajoneuvomalliin. Osta varaosat suomalaisesta verkkokaupasta helposti, turvallisesti. Meiltä saat myös asiantuntevan palvelun ympäri Suomen