Motonet logo
Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle
Kanta-asiakas, muista hyödyntää ostoetusi! Kanta-asiakas, muista hyödyntää ostoetusi!
Kaikki artikkelit

Festivaali on ihmisen parasta aikaa!

Kirjoittaja:

Motonet-tiimi

Julkaistu: 12.9.2022.

(Päivitetty 6.7.2023)

Onnistuneen festarikokemuksen takaamiseksi kannattaa aina aloittaa seikkailu Motonet-tavaratalosta tai verkkokaupasta.

Erilaiset kesäfestivaalit ovat pääsääntöisesti ulkoilmatilaisuuksia, joten vaatetuksen suhteen on syytä varautua kaikkeen. Suomen suvi voi yllättää kokeneemmankin festarijyrän: joskus riittää lippis ja shortsit, välillä taas tarvitaan fleeceä lämmikkeeksi ja sadevarustusta kuivana pysymiseen. Myös mukavat ja tukevat jalkineet ovat pitkien festaripäivien pelastus.

Jos festariyöpymiset hoidetaan reipashenkisesti telttaillen, niin seurueelle sopivan teltan ohella makoisat päivä- ja yöunet varmistat kunnon makuualustalla ja säätilaan sopivalla makuupussilla. Niiden ohella ilmatäytteinen retkityyny on erinomainen varuste lepomukavuutta lisäämään.

Festarihuuman keskellä pitää totta kai huolehtia myös riittävästä ruokatankkauksesta, joten laadukas kylmälaukku ja retkikeitin kaasupatruunoineen ovat tarpeen. Retkiruokahyllystä löydät monia herkullisia vaihtoehtoja, jotka eivät tarvitse edes kylmäsäilytysmahdollisuutta ja ovat kevyitä kuljettaa.

Kylmälaukut ja coolerit

Vahinkojen ja jalkoihin ilmestyneiden rakkojen varalle kannattaa varautua ainakin laastaripaketilla, ja hyttysmyrkky tai Thermacell-hyttystorjuntalaite antaa suojaa inhoilta inisijöiltä. Laadukas varavirtalähde takaa, että IG pysyy tuoreena läpi viikonlopun, ja kaukaa viisas festarivieras sujauttaa älypuhelimen vielä vesitiiviiseen suojapussiin, jotta edes pikku nestevahinko ei pääse bileitä sotkemaan.

Eikä siinä vielä kaikki…

Todellinen festarieläin erottuu massasta ja kiskaisee päähänsä vielä parhaassa Rammstein-hengessä Telwin Jaguar Cyborg -hitsausmaskin automaattitummennuksella!

Mahtavaa festivaalien täyttämää Suomen kesää!