Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Kaikki artikkelit

DEFA-tuotteilla mukavuutta aamulähtöihin!

Kirjoittaja:

Motonet-tiimi

Julkaistu: 28.9.2023.

(Päivitetty 9.1.2024)

DEFA WarmUp -autonlämmitysjärjestelmä sisältää moottorinlämmittimen, joka esilämmittää autosi moottorin ja varmistaa näin sujuvan lähdön lämpötilasta riippumatta.

DEFA-sisälämmitin takaa mukavan aloituksen matkaasi ja pitää ikkunat jäättöminä ja kirkkaina. DEFA SmartCharge -akkulaturi on kätevä ja helppokäyttöinen tarvike kaikkiin autoihin, moottoripyöriin ja veneille.

Erittäin näppärät ja pienikokoiset sisätilanlämmittimet lämmittävät autosi sisätilat nopeasti ja tasaisesti. Sisätilanlämmitintä käyttämällä talvinen matkanteko on miellyttävämpää ja lämmitys nopeampaa kuin pelkästään auton oman lämmitysjärjestelmän käyttö.

Käytössä turvalliset DEFA-lämmittimet on varustettu ylikuumenemissuojalla. Lisäksi DEFA Termineissä on PTC-elementti, jonka ansiosta teho säätyy sisään imettävän ilman lämpötilan mukaan. Sisätilan lämmitessä, teho pienenee ja sähkönkulutus laskee. DEFA-tuotteiden korkeasta laadusta kertoo tuotteille myönnetty 5 vuoden takuu.

Videolla testataan 1000 W:n sisätilanlämmitintä kolmessa erikokoisessa autossa.

Etsi omaan autoosi sopiva moottorilämmitin rekisterihaulla

Varaosat yli 700 erilaiseen ajoneuvoon
Hae varaosia rekisterinumerolla
EUFIN

Defa Multicharger -akkulaturit on suunniteltu nykyaikaisten auton käynnistysakkujen lataamiseen ja ylläpitoon, jonka käyttö myös pidentää akun ikää. Edistyksellisellä elektroniikalla varustettu laturi voi olla pidempiäkin aikoja kytkettynä.

DEFA Comfort Kit -paketit jossa mukana kaikki tarvittava

Muista hankkia myös lämmitinelementin, löydät ne ajoneuvokohtaisesti rekisterinumerolla hakemalla.

DEFA-autoseinäjohdot & lämmitysjohdot

DEFA-tarvikkeet & johtosarjat

Valikoimasta löydät myös lämmitysjohdot, DEFA -comfort kit -tuotepaketit sekä kattavan valikoiman muita autolämpötuotteita.