Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle

Savage Gear SG4 Shore Game avokelavapa 9' 20-60 g

55-12849

0 arvostelua

Savage Gear SG4 Shore Game avokelavapa 9' 20-60 g
Oletuskuva

Savage Gear SG4 Shore Game avokelavapa 9' 20-60 g

55-12849

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
109,00 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Savage Gear SG4 on täydellinen sarja vapoja uskomattomalla tasapainolla, tuntumalla ja designilla! Kevyet ja vahvat japanilaiset Toray hiilikuituaihiot Seaguide® CCS vaparenkailla tekevät näistä vavoista tarkka- ja helppoheittoisia! Ergonomisesti muotoillut EVA-kahvat ja Seaguide® Alien Lock down kelakiinnikkeet antavat vavoille täydellisen tuntuman ja suorituskyvyn. Savage Gear SG4 on kattava sarja täydellisesti balanssissa olevia vapoja optimaalisella tunnokkuudella ja nopealla, mutta anteeksiantavalla actionilla, joka mahdollistaa kalan kanssa taistelemisen ilman karkuutuksia tai siiman katkeamisia.

Savage Gear SG4 Ultra Light Game (ULG-66 & ULG-73) vavat ovat suunniteltu pienille vieheille ja herkkyyttä vaativaan kalastukseen. Täydellisiä vapoja pienille jigeille, crankbaiteille, lipoille, lusikoille ja blade vieheille. Ultra Light Game vavat ovat todellisia herkutteluvapoja esimerkiksi ahvenen ja jalokalojen pyyntiin.

Savage Gear SG4 Light Game (LG-83) vavat ovat suunniteltu pienille ja keskikokoisille vieheille. Täydellisiä vapoja pienemmille jigeille, crankbaiteille, lipoille, lusikoille ja blade vieheille, Carolina rigeille jne. Light Game vavat ovat todellisia herkutteluvapoja esimerkiksi ahvenen, kuhan ja jalokalojen pyyntiin.

Savage Gear SG4 Medium Game (MG-66 & MG-73) vavat ovat suunniteltu keskikokoisille vieheille. Medium Game vavat ovat suunniteltu erityisesti jigikalastukseen, crankbaiteille, lipoille, lusikoille ja blade vieheille, Carolina rigeille jne. Napakat ja tunnokkaat Medium Game vavat ovat loistavia vapoja esimerkiksi ahvenen, kuhan ja hauen jigikalastukseen.

Savage Gear SG4 Power Game (PG-86) vavat ovat suunniteltu suurille vieheille ja suurten kalojen pyyntiin. Pitkäheittoinen ja voimakas vapa shadeille, swimbaiteille, spinnerbaiteille, jerkeille, vaapuille ja lusikoille. Power Game vavat ovat loistavia vapoja monipuoliseen hauenkalastukseen, eikä aihiosta lopu ruuti kesken suuremmankaan kalan pyristelyistä.

Savage Gear SG4 Shore Game (SG-9) vavat ovat suunniteltu rannikkokalastukseen keskikokoisilla ja suurilla vieheillä. Täydellisesti balanssissa oleva vapa optimaalisella tunnokkuudella ja nopealla actionilla, joka mahdollistaa pienienkin tärppien huomaamisen ja tartutuksen jopa pitkällä siimalla sekä suurien kalojen kanssa taistelemisen ilman karkuutuksia tai siiman katkeamisia. Shore Game vavat ovat todella pitkäheittoisia ja tunnokkaita vapoja hauenkalastukseen tai esimerkiksi suurten jalokalojen kalastukseen raskaammilla vieheillä.


• Japanilaiset Toray 30ton hiilikuituaihiot
• Seaguide® CCS (Coil Control System) ruostumattomasta teräksestä
valmistetut vaparenkaat SiN (Piinitridi) sisärenkaalla
• Ergonomisesti muotoillut EVA-kahvat
• Seaguide® Alien Lock down kelakiinnikkeet
• “Ready to Fish" vapapussi
Tuotekoodi:
55-12849
Brändi:
Savage Gear
Pakkauksen mitat ja paino
 • Leveys
  180 mm
 • Pituus
  1420 mm
 • Korkeus
  30 mm
 • Paino
  0.231 kg
Tuotekoodi:
55-12849
Brändi:
Savage Gear
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja