Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

No nyt on Järkipäivät!No nyt on Järkipäivät!

Irish Setter by Red Wing Shoes Vaprtrek naisten metsästyskengät

55-08408

0 arvostelua

Irish Setter by Red Wing Shoes Vaprtrek naisten metsästyskengät
Oletuskuva

Irish Setter by Red Wing Shoes Vaprtrek naisten metsästyskengät

55-08408

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Valitse:
Määrä:
Alk.99,90 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Valitse ensin tuote

Irish Setterin Vaprtrekit ovat laadukkaasta vedenpitävyydestään ja lämmöneristyksestään huolimatta erittäin hengittävät kengät, jotka sopivat niin patikointiin, kalastukseen kuin metsästykseenkin! Mossy Oak® Break-Up Infinity® -kuosi sopii eritoten metsästykseen, koska kenkien väritys on täydellinen peilikuva metsämaastosta!

Ultra Dry™ -kalvon muodostama vedenpitävyys pitää jalat kuivana märälläkin kelillä, taaten näin ollen kuivat jalat reissun alusta loppuun. 3M™ Thinsulate™ Ultra -kuituvuoraus on mitä mainioin ominaisuus pitääkseen jalat lämpimänä kovemmallakin pakkasella! Kuituvuoraus myös tukee jalkoja ja istuttaa ne täydellisesti kenkiin tuoden näin entistäkin lisää käyttömukavuutta.

RPM™ -kuviointi kenkien pohjissa takaa pitävyyden kaikilla alustoilla - Kuviointi on muotoiltu menosuuntaa ennakoivaksi ja askeleen painopistettä lukevaksi, jolloin etenkin liukkaassa maastossa kuljettaessa pohjien kuviointi toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Nahan lisäksi kenkien kärjet sekä kantit ovat päällystetty hiertymistä ja kulumista kestävällä ArmaTec™ -teknologialla - Tämä mahdollistaa kenkien käytön myös ääriasennoissa, estäen kenkiä hiertymästä karheimmillakaan pinnoilla.

Kengät on käsitelty Scent Ban -teknologialla, joka on Red Wing Shoesin ainutlaatuinen sekä innovatiivinen hajun- ja bakteerien suojakäsittely. Käsittely toteutetaan kenkien valmistusvaiheessa kengän koko rakenteeseen - näin ollen kenkien käyttö raskaammissakin olosuhteissa ei jätä ikäviä hajuhaittoja käytön jälkeen - näin ollen kengät omaavat kyvyn poistaa bakteerit sekä pahan hajun kenkien sisältä, raskaammankin käytön jälkeen.


• Materiaali: nahka
• Vedenpitävä ja hengittävä Ultra Dry™ -kalvo
• Lämmin 3M™ Thinsulate™ Ultra -kuituvuoraus (400 g)
• Scen Ban hajun- ja bakteerinestokäsittely
• Maastoa myötäilevä RPM™ -urakuvioinnit
• Irrotettavat polyuretaanipohjalliset
• Korkeus 20 cm
• Väri: Mossy Oak® Break-Up Infinity® -maastokuvio
Tuotekoodi:
55-08408
Brändi:
Irish Setter
Pakkauksen mitat ja paino
  Tuotekoodi:
  55-08408
  Brändi:
  Irish Setter
  Arvostelujen yhteenveto

  1

  2

  3

  4

  5

  -
  Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja