Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 030 621 20 (8 senttiä / minuutti) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 10-18.

Uovision Glory 4G LTE Cloud riistakamera

55-07714

Hinta: 399,00€

kpl

Kotipaketti 9,90€

Matkahuolto 5,10€

Matkahuolto, lähellä-paketti 5,10€

Postipaketti 4,90€

Nouto tavaratalosta kanta-asiakkaille 0 €

Toimituskulut alkaen 4,90€

Uovision Glory LTE (4G) Cloud 20 MP Full HD, LinckEazi-pilvipalvelua tukeva etäohjattava riistakamera.

Uusi Uovision Glory LTE (4G) Cloud on ilmaista LinckEazi-pilvipalvelua tukeva digitaalinen lähettävä ja etäohjattava riistakamera! LinckEazi-pilvipalvelu on todellinen valvonnan komentokeskus, josta ohjaat yhtä tai useampaa kameraa. Huippunopea LTE 4G -yhteys takaa laadukkaan nopean kuvamateriaalin lähetyksen kohteesta!

Kuvaus
LTE 4G -teknologia siirtää kuvaa ja videota aiempaa nopeammin! LTE 4G -tekniikka siirtää materiaalin jopa puolet nopeammin kuin vastaavat 3G-laitteet. Nopeus on valttia erityisesti silloin, kun laadukas kuvamateriaali tarvitaan kohteesta välittömästi esim. valvontakäyttössä. Kamera lähettää teräväpiirtokuvat tai videot ilmaiseen LinckEazi-pilvipalveluun ja tarvittaessa käyttäjän omaan sähköpostiin. Voit itse valita LinckEazi-pilvipalvelusta, haluatko kameralta saapuvan materiaalin pilvipalveluun tai sähköpostiisi vai molempiin!

ILMAINEN LINCKEAZI-PILVIPALVELU – TODELLINEN VALVONNAN KOMENTOKESKUS!
Ilmaisen LinckEazi-pilvipalvelun avulla Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakameraa voidaan etäohjata oman tietokoneen avulla tai ilmaisen LinckEazi APP (Android, iOS) -sovelluksen avulla. LinckEazi-pilvipalvelu mahdollistaa useamman kameran ohjauksen, missä kuvat sekä videot tallentuvat pilvipalveluun käyttäjän omalle tilille kamerakohtaisiin albumeihin. Albumeista voit helposti selailla päivän tapahtumat eri kameroilta ja tarvittaessa vaihtaa veloituksetta etänä kameran asetuksia LinckEazi-pilvipalvelusta. Voit myös käskyttää kameraa ottamaan kuvan tai videon ja näet ne kaikki omasta "keskusvalvomostasi" – LinckEazi-pilvestä.

LinckEazi WebPortaali -ohjelmisto APPsin voit ladata Google Play (Android -puhelin) tai App Store (iOS puhelin) -kaupalta hakusanalla LinckEazi. Saat ilmaisen WebPortaali-ohjelmisto APPsin avulla seurattua ja hallittua riistakameraa veloituksetta myös ilman kotitietokonetta!

LinckEazi-pilvipalvelun avulla säästät perinteiseen etäohjattavaan riistakameraan verrattuna myös etäohjaustekstiviestien hinnan. LinckEazi-pilvipalvelua voit käyttää omalla tietokoneella nettiselaimen kautta ja/tai omalla matkapuhelimella Webportaalin kautta. LinckEazi-pilvipalvelun kielivalikosta löytyvät kielivaihtoehdot; Suomi, Ruotsi, Norja, Englanti ja Saksa.

LinckEazi-pilvipalvelusta näet samalla kameran tilaa koskevat tärkeimmät tiedot, esim. pariston varaus, SD-muistikortin tila, pilvipalvelun muistin tila jne.

HELPPO KAMERAN ASENNUS LINCKEAZI-PILVIPALVELULLA
LinckEazi-pilvipalvelun käyttöönotto on äärimmäisen helppoa. Ilmaisen käyttäjätilin luonnin jälkeen lisäät kamerasi palveluun syöttämällä sinne laitteen sarjanumeron sekä IMEI-koodin. Mikäli kamerassa on toimiva 4G LTE -yhteyttä tukeva nettiliittymä (nopeus vähintään 100 MB/s), kamera yhdistyy suoraan omalle tilille. Tämän jälkeen kuvaaminen voi heti alkaa! Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamera kirjautuu operaattorin verkkoon automaattisesti ilman monimutkaisia asennuksia!

MONIPUOLINEN KÄYTTÖ
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamera käynnistyy automaattisesti ihmisen tai eläimen aiheuttaman lämpöliikkeen takia. Siinä on passiivinen PIR-liiketunnistin, joka havaitsee lämpösäteilevän kohteen kameran etupuolella. Etäohjattava riistakamera soveltuu riistakameraksi maastoon kuvaamaan nelijalkaisia tai siivekkäitä luonnossa liikkujia. Se voidaan asentaa valvontakameraksi vahtimaan kaksijalkaisia luvattomia vieraita esim. mökille, työmaalle, kotiin tai toimistoon. Etäohjattava lähettävä riistakamera pitää sinut aina ajan tasalla, olitpa sitten missä tahansa!

Nopeasti ja laadukasta materiaalia lähettävä Uovision Glory LTE (4G) Cloud on paras riistakamera mökille tai ratkaisuksi kotiin kun langaton kameravalvonta on mahdollista. Riistakameran hinta on kameravalvontaa tai muita kiinteästi asennettavia ratkaisuja huomattavasti edullisempi. Kameravalvontatarra on muistettava videoita taltioidessa.

Kamera tallentaa automaattisesti teräväpiirto still-kuvia tai videoleikkeitä sekä lähettää ne LinckEazi-pilvipalveluun. Full HD- ja HD-videot kamera lähettää 10 s pituisina sekä WVGA-videot 20 s pituisina. Päivällä kuvat ja videot tallentuvat värillisinä, yöllä mustavalkoisina inframustasalaman ansiosta. Kamera on tarkoitettu ympärivuotiseen ulko- ja sisäkäyttöön. Alkuperäinen kuva tallentuu aina kamerassa olevaan SD-muistikorttiin.

Tallenteet (kuva tai video) kamera lähettää langattoman nopean 4G-yhteyden avulla LinckEazi-pilvipalveluun. Lähetystä varten on kameraan hankittava operaattorilta LTE 4G -yhteyttä tukeva SIM-kortti. Liittymän nopeus on oltava vähintään 100 MB/s. Kamera tukee taajuuksia: FDD-LTE B1/B3/B5/B7/B8/B20;TDD-LTE:B38/B40/B41;WCDMA: B1/B5/B8; GSM: 900/1800

KÄYTTÖVALIKKO
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakameran menuvalikko on suomen- ja ruotsinkielinen. Lisänä 8 muuta EU-kieltä (Tanska, Norja, Englanti, Saksa, Ranska, Italia, Unkari, Tsekki). Etenemistä selkeässä menuvalikossa auttavat helposti ymmärrettävät kuvaikonit. Kameran mukana tulee suomenkieliset, selkeät käyttöohjeet, joiden avulla kameran monipuoliset säädöt saa säädettyä halutulla tavalla.

Monipuolisia asetuksia voidaan vaihtaa etänä milloin tahansa LinckEazi-pilvipalvelun avulla. LinckEazi-pilvipalvelun avulla voidaan asettaa oikea aikavyöhyke kameraan, sekä tilata hyödyllisiä automaattisia ilmoituksia kuten lämpötilahälytys tai alhaisen pariston varaustilan hälytys. Kameran saa helposti lähettämään sillä yleisimpien operaattoreiden kaikki SSL-suojatut lähetysasetukset ovat valmiiksi ohjelmoituna kameran älyyn! Riittää kun asetat SIM-kortin kameraan. Kameran kirjautuessa verkkoon, se hakee automaattisesti päivämäärän ja kellonajan verkosta.

KUVIEN JA VIDEOIDEN LÄHETYS
Kuvien tai videoiden lähettämistä varten tulee kameraan hankkia 4G LTE -yhteyttä tukeva (vähintään 100 MB/s) nettiliittymä. Kiinteähintaisen nettipaketin omaavan liittymän avulla kamera saa lähettää materiaalia kiinteän kuukausimaksun turvin rajattomasti. Saapuvat kuvat tai videot menevät LinckEazi-pilvipalveluun ja kopiona omaan sähköpostiin tai molempiin! Uovision Glory LTE (4G) Cloud lähettää kuvat ja videot SSL-suojattuna esim seuraavien operaattoreiden nettiliittymillä ilman erillistä lisäpalvelua: Telia, Elisa, Saunalahti, Saunalahti Pre-Paid, DNA ja DNA Pre-Paid.

ETÄOHJAUS
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamera on varustettu monipuolisin etäohjausominaisuuksin. LinckEazi-pilvipalvelu mahdollistaa asetusten vaihdon etänä matkapuhelimella Webportaali-ohjelmisto APPsin avulla tai tietokoneella LinckEazi-pilvipalvelusta. Etänä pilvipalvelun kautta tehdyt etäohjauskomennot ovat maksuttomia! Yleisimpiä etäkomentoja ovat esim. kuva tai videopyyntö, PIR-liiketunnistimen viiveen säätö, kuvausmoodin vaihto (still-kuva vs video). Kamera voidaan ohjelmoida. Työaikataulun avulla se voidaan ohjelmoida ottamaan kuvia vain tiettyyn aikaan tiettynä päivänä viikosta, tai jopa kokonaan deaktivoida tai aktivoida kun ollaan itse paikalla esim. mökillä. Kameran kaikki etäkomennot voidaan lähettää LinckEazi-pilvipalvelun avulla ja matkapuhelimen kautta Webportaali-sovelluksen avulla, ilmaiseksi!

20 MP KUVARESOLUUTIO FULL HD -VIDEOLLA JA ÄÄNELLÄ
Uovision Glory LTE (4G) Cloud on varustettu huikealla 20 MP korkearesoluutiokuvauksella. Kuvia ja videoita voidaan katsoa myös kameran omalta 2" värinäytöltä. Kameran tallentamiin laadukkaisiin Full HD -tason (1080 P) tai HD tason (720 P) sekä WVGA-tason videoihin tallentuvat myös äänet! Äänet ovat erittäin hyödyllisiä valvontakäytössä jolloin kuullaan mitä murretta tekijät puhuvat. Kamera lähettää 1080 P Full HD -videot sekä 720 P HD-videot 5–10 s pituisina ja WVGA-videot kamera lähettää 5–20 s pituisina omistajansa LinckEazi-pilvipalveluun. LinckEazi-pilvipalvelusta näet kameran lähettämän materiaalin (kuvat/videot) jolloin voit tarkastella niitä milloin ja missä vain, joko kännykällä tai tietokoneella! mp4-formaatissa pyörivät videot tukevat lähes kaikkien älypuhelinten videon toistoa, joten erillistä purkuohjelmaa ei tarvita videon katseluun omalta älypuhelimen näytöltä. Videoiden valinnaiset pituudet ovat valittavissa välillä: 5 s – 60 s. Kamera lähettää maks. 20 s videota (WVGA) ja ylimenevä osuus tallentuu SD-muistikortille.

0.6 s LAUKAISUVASTE
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamera kuvaa kohteet nopealla 0.6 s laukaisuvasteella. Nopea laukaisuvaste on tarpeen kun kuvattava kohde on liikkeessä. Toiminto on erityisen hyvä kun kameraa käytetään valvontatehtävissä jolloin saadaan mahdollistettua terävät ja kirkkaat kuvat kohteesta nopeasti. Liiketunnistimen herkkyyttä voidaan säätää tasoilla: Korkea, Automaattinen ja Matala. PIR-liiketunnistimen kantama kohtisuoraan kamerasta on n 16 metriä (ihminen kohteena).

2" VÄRILLINEN LCD-NÄYTTÖ
Kameran oma LCD-näyttö toimii apuna kun kameraa kohdistetaan maastossa. Näet suoraan kameran omalta LCD-näytöltä aiotun kuvausalueen ennen kameran aktivoimista. Tiedät etukäteen varmasti mitä aluetta kamera jäi kuvaamaan ja sinun ei tarvitse ottaa aikaa vieviä testikuvia kameran edessä kävelemällä ja odottaa kuvien saapumista matkapuhelimeen. Terävä 2" värinäyttö mahdollistaa aiempaa isomman fontin käytön menuvalikossa. Kameran menuvalikossa on käytetty tavanomaista isompaa fonttia, jolloin kameran eri menuasetusten lukeminen ja vaihtaminen onnistuvat helpommin myös terävimmän näön menettäneiltä kansalaisilta. Selkeä tekstin fontti näkyy loistavasti myös kirkkaalla kelillä ulkona! SD-muistikortille tallentuneet alkuperäiset korkearesoluutiokuvat ja videot voit katsoa paikan päällä kameran sisäiseltä 2" näytöltä. Laitteen toimintojen ohjelmointi tapahtuu paikan päällä helposti samalta 2" värinäytöltä.

SD-MUISTIKORTTI
Uovision Glory LTE (4G) Cloud tallentamien kuvien ja videoiden tallennus tapahtuu SD-muistikortille. Laite tukee tavallisia 1 – 64 GB SD muistikortteja. Kamera tukee ylikirjoitusta jolloin kamera kirjoittaa vanhimmasta päästä alkaen uudet tallenteet vanhojen päälle mikäli SD-muistikortti vahingossa täyttyisi. Ylikirjoitus voidaan tarvittaessa myös kytkeä pois päältä.

TEHOKAS 60 LEDINEN HIGH POWER INFRAMUSTASALAMA 940nm
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamerassa on ihmissilmälle täysin näkymätön tehokas 60 LEDinen tehokas inframustasalama. Täysin näkymätön salama on ehdoton edellytys mikäli lähettävää riistakameraa käytetään myös valvontatehtävissä eri kohteissa.

Inframusta salama kytkeytyy automaattisesti päälle hämärän tullen jolloin riistakamera kuvaa kohteesta mustavalkoiset yökuvat tai videot. Hämärätunnistin kytkee salaman automaattisesti pois päältä päiväsaikaan jolloin se kuvaa kohteet normaalisti värikuvina tai videoina. Salaman tehoa voidaan asetuksista säätää jolloin välillä; Korkea / Alhainen teho. Pienempi teho on tarpeellinen mikäli kameralla kuvataan esim pienissä sisätiloissa ja halutaan välttää vastaheijastetta valkoisesta seinästä. Salaman kantama jopa n 18 m saakka.

7 PÄIVÄN/4 VIIKON VIIKKOAJASTUSTYÖKALU
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamerasta löytyy viikkotyökalu jonka avulla kameran voi etukäteen ajastaa kuvaamaan tiettynä aikatauluna viikon jokaisena päivänä. Kameraan voidaan ohjelmoida 4:lle eri viikolle eri tunnein aktiivista viikkotyöaikatauluohjelmaa jolloin kamera on tarvittaessa aktiivinen useita kertoja eri vuorokauden aikaan. Toiminto on hyvä jos halutaan että kamera on aktiivinen esim vain öiseen aikaan tai sulkeutuu yrityksen aukioloaikoina.

3 min – 24 h AIKAVÄLIKUVAUS (Time Lapse)
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamera voidaan etukäteen ajastaa ottamaan kuvia tasaisin väliajoin ns. tasa-aikakuvauksena (TimeLapse). Aikavälikuvauksen (Time Lapse) avulla kameran voi ennalta määrätä ottamaan kuva alueesta ilman PIR-liiketunnistimen liikehavaintoa. Tasa-aikakuvaus voidaan asettaa välille 3 min – 55 min tai 1 h – 24 h tunnin välein. Toiminto on hyvä jos halutaan saada automaattisesti esim loukulta automaattisesti kuva kerran vuorokaudessa tai mikäli kamera on mökkivahtina niin se voidaan etänä "sammuttaa" ja "päällekytkeä" tämän toiminnon avulla kun ollaan itse paikalla. Aikavälikuvauksen aikana valinnaisesti myös PIR-liiketunnistin voidaan kytkeä päälle jolloin se laukaisee kuvauksen mikäli alueelle tulee kuvattava kohde. Aikavälikuvauksella otetun kuvan tunnistaa kuvaan leimautuvasta merkinnästä (T-L).

KUVIIN TALLENTUVAT AIKALEIMATIEDOT
Jokaiseen kuvan alareunaan tallentuu hyödyllinen aikaleimatieto josta näkyvät esim kellonaika, päivämäärä, lämpötila, paristojen varaustila tai kuvauksen laukaissut liiketunnistinmerkintä. Paristojen varaustilaa voit kätevästi tarkkailla saapuvista kuvista ilman eri kyselyä.

VERKKOPAIKANNUS
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamera on varustettu myös verkkopaikannuksella. Verkkopaikannus toimii vallitsevan operaattorin tiheyspaikannuksen avulla jolloin kamera sijainnin LincEazi-pilvipalvelun kartalla kun siltä pyydetään Sijainti. Mitä tiheämpi on operaattorin alueellinen verkko, sen tarkempi on verkkopaikannus.

VIRTALÄHDE
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakameran omaan sisäiseen paristotilaan menee kerrallaan 12 kpl AA-alkaliparistoja. Kamera tukee myös 6 V ulkoisia virtalähteitä esim akku tai verkkovirtalaite. Mikäli käytät ulkoista akkukaapelia tai virtalähdettä, Uovision-kameran etukansi avautuu ilman että sinun tarvitsee ensin irrottaa kameraan menevää kaapelia erikseen! Kameran lähettämistä kuvista näet näppärästi myös paristojen varaustilan ilman eri pyyntöä. Toiminnon avulla pystyt helposti seuraamaan milloin kameraan on aika mennä vaihtamaan paristot.

KAMERAN KIINNIKKEET
Uovision Glory LTE (4G) Cloud omaa monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet. Mukana tulevan puukiinnitysvyön avulla sen saa helposti kiinnitettyä puun rungon ympäri. Kameran alapuolelta ja takakannesta löytyy kiinnityskierteet mahdollista seinäkiinnikettä varten. Kiinnityskierteen avulla mahdollistat kameran monipuolisemman sijoituksen ja kallistamisen kohteen mukaan. Riistakameralukolle löytyy erillinen lukitusportti liukusalvasta ja kameran takana 8 mm Ø ura.

Uovisionin kehittämä kätevä sääsuoja antaa suojaa vesisadetta ja lunta vasten. Suomen sääoloihin erityisesti suunniteltu tukeva muovinen sääsuoja suojaa kameraasi kaikelta puusta ja taivaalta tippuvalta.

SALASANASUOJA
Kaikissa Uovision-riistakameroissa on nelinumeroinen salasanasuojaus mikäli kamera joutuisi vääriin käsiin.

• Takuu valmistus- ja materiaalivirheille 12 kk (1 vuosi)
• Tuote CE-, FCC- ja RoHS-hyväksytty
• Mukana suomenkielinen käyttöohje
• Huippunopea kuvan ja videonlähetys LTE (4G) -yhteydellä
• Lähettää nopeasti huippulaatuista kuvamateriaalia
• Helppo asentaa käyttökuntoon ja lähettämään
• Ilmaista LinckEazi-pilvipalvelua tukeva etäohjattava ja lähettävä LTE (4G) -riistakamera
• SSL-suojattu yhteys kuvien ja videoiden lähetykseen LinckEazi-pilvipalveluun
• Lähettää kuvat ja videot tarvittaessa myös omaan sähköpostiin
• Ilmaiset etäohjauskomennot asetusten vaihtoon Webportaalin tai APPsin avulla matkapuhelimesta
• Monipuoliset etäohjauskomennot ilmaisen LinckEazi-pilvipalvelun avulla
• Kuvausmoodit: Still-kuva, Video
• 20 MP terävä digitaalinen korkearesoluutiokuvaus
• Resoluutiot: 20 MP/16 MP/12 MP/8 MP/5 MP/3 MP
• Video Resoluutiot: FullHD 1080P, HD 720P, WVGA
• Videon pituus: 5–60 s
• Kuvapulssi: 1–10 kuvaa
• Laukaisuvaste: 0.6 s
• Diagonaalinen linssin kulma: 58°
• FOV10 m (Field of View 10 m): 7.72 metriä
• Objektin valovoima: F2.2
• SD-muistikortti tuki: 1 GB – 64 GB (varmista yhteensopivuus myyjältä)
• PIR-liiketunnistin: Multi Zone PIR jopa 16 m saakka
• Säädettävä PIR-liiketunnistinherkkyys: Korkea / Normaali / Matala
• PIR-viive: 0 s – 60 min
• Tasa-aikakuvaus (timelapse): 3 min – 24 h
• Kuvausaikaleimasin: päivä, kellonaika, lämpötila, paristojen varaus
• Ohjelmoitava 7 päivän viikkoajastustyökalu 4:lle eri viikolle (aikataulu kuvaus aktiivitunteina)
• Salamassa High Power LED-teknologia: 60 tehoLEDiä
• Säädettävä inframustasalama: 100 %/50 % tehonsäädöt
• Värillinen TFT-näyttö: 2.0" LCD (kuvien katselu ja ohjelmointi)
• Ulostulot: USB, 6 V DC, SD-muistikorttipaikka, SIM-korttipaikka
• Kolmijalan kiinnitysruuvin paikka kameran pohjassa ja takana
• Salasanasuojaus
• Verkkopaikannussijaintitieto, tarkkuus riippuu operaattorin mastojen tiheydestä
• Lukittavissa: lukon kiinnitysrenkaat kuoressa
• Mukana: kiinnitysvyö, ohjekirja, 21 cm litteä LTE (4G) -antenni
• Camo-kuosi: kuvassa
• Musta 21 cm pituinen litteä LTE (4G) -antenni
• Paino: 474 g (ilman paristoja)
• Käyttölämpötila –20 °C – +60 °C
• Toimintailmankosteus: 5 % – 90 %
• Säänkestävä rakenne, IP54-luokitus (ei upotusta nesteeseen)
• Paristot: 12 kpl 1.5 V AA (ei mukana)
• Mitat: 140 mm x 95 mm x 57 mm
• Windows (98, 2000, XP, Vista, Win7, Win8, Win10) -yhteensopiva
• LTE 4G -taajuudet: FDD-LTE B1/B3/B5/B7/B8/B20;TDD-LTE:B38/B40/B41;WCDMA: B1/B5/B8; GSM: 900/1800

Katso video

Hinta Saatavuus Ostoskori
55-07714 Uovision Glory 4G LTE Cloud riistakamera 399,00€
saatavissa
3 Verkkokauppa
kpl
Uovision Glory LTE (4G) Cloud 20 MP Full HD, LinckEazi-pilvipalvelua tukeva etäohjattava riistakamera.

Uusi Uovision Glory LTE (4G) Cloud on ilmaista LinckEazi-pilvipalvelua tukeva digitaalinen lähettävä ja etäohjattava riistakamera! LinckEazi-pilvipalvelu on todellinen valvonnan komentokeskus, josta ohjaat yhtä tai useampaa kameraa. Huippunopea LTE 4G -yhteys takaa laadukkaan nopean kuvamateriaalin lähetyksen kohteesta!

Kuvaus
LTE 4G -teknologia siirtää kuvaa ja videota aiempaa nopeammin! LTE 4G -tekniikka siirtää materiaalin jopa puolet nopeammin kuin vastaavat 3G-laitteet. Nopeus on valttia erityisesti silloin, kun laadukas kuvamateriaali tarvitaan kohteesta välittömästi esim. valvontakäyttössä. Kamera lähettää teräväpiirtokuvat tai videot ilmaiseen LinckEazi-pilvipalveluun ja tarvittaessa käyttäjän omaan sähköpostiin. Voit itse valita LinckEazi-pilvipalvelusta, haluatko kameralta saapuvan materiaalin pilvipalveluun tai sähköpostiisi vai molempiin!

ILMAINEN LINCKEAZI-PILVIPALVELU – TODELLINEN VALVONNAN KOMENTOKESKUS!
Ilmaisen LinckEazi-pilvipalvelun avulla Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakameraa voidaan etäohjata oman tietokoneen avulla tai ilmaisen LinckEazi APP (Android, iOS) -sovelluksen avulla. LinckEazi-pilvipalvelu mahdollistaa useamman kameran ohjauksen, missä kuvat sekä videot tallentuvat pilvipalveluun käyttäjän omalle tilille kamerakohtaisiin albumeihin. Albumeista voit helposti selailla päivän tapahtumat eri kameroilta ja tarvittaessa vaihtaa veloituksetta etänä kameran asetuksia LinckEazi-pilvipalvelusta. Voit myös käskyttää kameraa ottamaan kuvan tai videon ja näet ne kaikki omasta "keskusvalvomostasi" – LinckEazi-pilvestä.

LinckEazi WebPortaali -ohjelmisto APPsin voit ladata Google Play (Android -puhelin) tai App Store (iOS puhelin) -kaupalta hakusanalla LinckEazi. Saat ilmaisen WebPortaali-ohjelmisto APPsin avulla seurattua ja hallittua riistakameraa veloituksetta myös ilman kotitietokonetta!

LinckEazi-pilvipalvelun avulla säästät perinteiseen etäohjattavaan riistakameraan verrattuna myös etäohjaustekstiviestien hinnan. LinckEazi-pilvipalvelua voit käyttää omalla tietokoneella nettiselaimen kautta ja/tai omalla matkapuhelimella Webportaalin kautta. LinckEazi-pilvipalvelun kielivalikosta löytyvät kielivaihtoehdot; Suomi, Ruotsi, Norja, Englanti ja Saksa.

LinckEazi-pilvipalvelusta näet samalla kameran tilaa koskevat tärkeimmät tiedot, esim. pariston varaus, SD-muistikortin tila, pilvipalvelun muistin tila jne.

HELPPO KAMERAN ASENNUS LINCKEAZI-PILVIPALVELULLA
LinckEazi-pilvipalvelun käyttöönotto on äärimmäisen helppoa. Ilmaisen käyttäjätilin luonnin jälkeen lisäät kamerasi palveluun syöttämällä sinne laitteen sarjanumeron sekä IMEI-koodin. Mikäli kamerassa on toimiva 4G LTE -yhteyttä tukeva nettiliittymä (nopeus vähintään 100 MB/s), kamera yhdistyy suoraan omalle tilille. Tämän jälkeen kuvaaminen voi heti alkaa! Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamera kirjautuu operaattorin verkkoon automaattisesti ilman monimutkaisia asennuksia!

MONIPUOLINEN KÄYTTÖ
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamera käynnistyy automaattisesti ihmisen tai eläimen aiheuttaman lämpöliikkeen takia. Siinä on passiivinen PIR-liiketunnistin, joka havaitsee lämpösäteilevän kohteen kameran etupuolella. Etäohjattava riistakamera soveltuu riistakameraksi maastoon kuvaamaan nelijalkaisia tai siivekkäitä luonnossa liikkujia. Se voidaan asentaa valvontakameraksi vahtimaan kaksijalkaisia luvattomia vieraita esim. mökille, työmaalle, kotiin tai toimistoon. Etäohjattava lähettävä riistakamera pitää sinut aina ajan tasalla, olitpa sitten missä tahansa!

Nopeasti ja laadukasta materiaalia lähettävä Uovision Glory LTE (4G) Cloud on paras riistakamera mökille tai ratkaisuksi kotiin kun langaton kameravalvonta on mahdollista. Riistakameran hinta on kameravalvontaa tai muita kiinteästi asennettavia ratkaisuja huomattavasti edullisempi. Kameravalvontatarra on muistettava videoita taltioidessa.

Kamera tallentaa automaattisesti teräväpiirto still-kuvia tai videoleikkeitä sekä lähettää ne LinckEazi-pilvipalveluun. Full HD- ja HD-videot kamera lähettää 10 s pituisina sekä WVGA-videot 20 s pituisina. Päivällä kuvat ja videot tallentuvat värillisinä, yöllä mustavalkoisina inframustasalaman ansiosta. Kamera on tarkoitettu ympärivuotiseen ulko- ja sisäkäyttöön. Alkuperäinen kuva tallentuu aina kamerassa olevaan SD-muistikorttiin.

Tallenteet (kuva tai video) kamera lähettää langattoman nopean 4G-yhteyden avulla LinckEazi-pilvipalveluun. Lähetystä varten on kameraan hankittava operaattorilta LTE 4G -yhteyttä tukeva SIM-kortti. Liittymän nopeus on oltava vähintään 100 MB/s. Kamera tukee taajuuksia: FDD-LTE B1/B3/B5/B7/B8/B20;TDD-LTE:B38/B40/B41;WCDMA: B1/B5/B8; GSM: 900/1800

KÄYTTÖVALIKKO
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakameran menuvalikko on suomen- ja ruotsinkielinen. Lisänä 8 muuta EU-kieltä (Tanska, Norja, Englanti, Saksa, Ranska, Italia, Unkari, Tsekki). Etenemistä selkeässä menuvalikossa auttavat helposti ymmärrettävät kuvaikonit. Kameran mukana tulee suomenkieliset, selkeät käyttöohjeet, joiden avulla kameran monipuoliset säädöt saa säädettyä halutulla tavalla.

Monipuolisia asetuksia voidaan vaihtaa etänä milloin tahansa LinckEazi-pilvipalvelun avulla. LinckEazi-pilvipalvelun avulla voidaan asettaa oikea aikavyöhyke kameraan, sekä tilata hyödyllisiä automaattisia ilmoituksia kuten lämpötilahälytys tai alhaisen pariston varaustilan hälytys. Kameran saa helposti lähettämään sillä yleisimpien operaattoreiden kaikki SSL-suojatut lähetysasetukset ovat valmiiksi ohjelmoituna kameran älyyn! Riittää kun asetat SIM-kortin kameraan. Kameran kirjautuessa verkkoon, se hakee automaattisesti päivämäärän ja kellonajan verkosta.

KUVIEN JA VIDEOIDEN LÄHETYS
Kuvien tai videoiden lähettämistä varten tulee kameraan hankkia 4G LTE -yhteyttä tukeva (vähintään 100 MB/s) nettiliittymä. Kiinteähintaisen nettipaketin omaavan liittymän avulla kamera saa lähettää materiaalia kiinteän kuukausimaksun turvin rajattomasti. Saapuvat kuvat tai videot menevät LinckEazi-pilvipalveluun ja kopiona omaan sähköpostiin tai molempiin! Uovision Glory LTE (4G) Cloud lähettää kuvat ja videot SSL-suojattuna esim seuraavien operaattoreiden nettiliittymillä ilman erillistä lisäpalvelua: Telia, Elisa, Saunalahti, Saunalahti Pre-Paid, DNA ja DNA Pre-Paid.

ETÄOHJAUS
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamera on varustettu monipuolisin etäohjausominaisuuksin. LinckEazi-pilvipalvelu mahdollistaa asetusten vaihdon etänä matkapuhelimella Webportaali-ohjelmisto APPsin avulla tai tietokoneella LinckEazi-pilvipalvelusta. Etänä pilvipalvelun kautta tehdyt etäohjauskomennot ovat maksuttomia! Yleisimpiä etäkomentoja ovat esim. kuva tai videopyyntö, PIR-liiketunnistimen viiveen säätö, kuvausmoodin vaihto (still-kuva vs video). Kamera voidaan ohjelmoida. Työaikataulun avulla se voidaan ohjelmoida ottamaan kuvia vain tiettyyn aikaan tiettynä päivänä viikosta, tai jopa kokonaan deaktivoida tai aktivoida kun ollaan itse paikalla esim. mökillä. Kameran kaikki etäkomennot voidaan lähettää LinckEazi-pilvipalvelun avulla ja matkapuhelimen kautta Webportaali-sovelluksen avulla, ilmaiseksi!

20 MP KUVARESOLUUTIO FULL HD -VIDEOLLA JA ÄÄNELLÄ
Uovision Glory LTE (4G) Cloud on varustettu huikealla 20 MP korkearesoluutiokuvauksella. Kuvia ja videoita voidaan katsoa myös kameran omalta 2" värinäytöltä. Kameran tallentamiin laadukkaisiin Full HD -tason (1080 P) tai HD tason (720 P) sekä WVGA-tason videoihin tallentuvat myös äänet! Äänet ovat erittäin hyödyllisiä valvontakäytössä jolloin kuullaan mitä murretta tekijät puhuvat. Kamera lähettää 1080 P Full HD -videot sekä 720 P HD-videot 5–10 s pituisina ja WVGA-videot kamera lähettää 5–20 s pituisina omistajansa LinckEazi-pilvipalveluun. LinckEazi-pilvipalvelusta näet kameran lähettämän materiaalin (kuvat/videot) jolloin voit tarkastella niitä milloin ja missä vain, joko kännykällä tai tietokoneella! mp4-formaatissa pyörivät videot tukevat lähes kaikkien älypuhelinten videon toistoa, joten erillistä purkuohjelmaa ei tarvita videon katseluun omalta älypuhelimen näytöltä. Videoiden valinnaiset pituudet ovat valittavissa välillä: 5 s – 60 s. Kamera lähettää maks. 20 s videota (WVGA) ja ylimenevä osuus tallentuu SD-muistikortille.

0.6 s LAUKAISUVASTE
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamera kuvaa kohteet nopealla 0.6 s laukaisuvasteella. Nopea laukaisuvaste on tarpeen kun kuvattava kohde on liikkeessä. Toiminto on erityisen hyvä kun kameraa käytetään valvontatehtävissä jolloin saadaan mahdollistettua terävät ja kirkkaat kuvat kohteesta nopeasti. Liiketunnistimen herkkyyttä voidaan säätää tasoilla: Korkea, Automaattinen ja Matala. PIR-liiketunnistimen kantama kohtisuoraan kamerasta on n 16 metriä (ihminen kohteena).

2" VÄRILLINEN LCD-NÄYTTÖ
Kameran oma LCD-näyttö toimii apuna kun kameraa kohdistetaan maastossa. Näet suoraan kameran omalta LCD-näytöltä aiotun kuvausalueen ennen kameran aktivoimista. Tiedät etukäteen varmasti mitä aluetta kamera jäi kuvaamaan ja sinun ei tarvitse ottaa aikaa vieviä testikuvia kameran edessä kävelemällä ja odottaa kuvien saapumista matkapuhelimeen. Terävä 2" värinäyttö mahdollistaa aiempaa isomman fontin käytön menuvalikossa. Kameran menuvalikossa on käytetty tavanomaista isompaa fonttia, jolloin kameran eri menuasetusten lukeminen ja vaihtaminen onnistuvat helpommin myös terävimmän näön menettäneiltä kansalaisilta. Selkeä tekstin fontti näkyy loistavasti myös kirkkaalla kelillä ulkona! SD-muistikortille tallentuneet alkuperäiset korkearesoluutiokuvat ja videot voit katsoa paikan päällä kameran sisäiseltä 2" näytöltä. Laitteen toimintojen ohjelmointi tapahtuu paikan päällä helposti samalta 2" värinäytöltä.

SD-MUISTIKORTTI
Uovision Glory LTE (4G) Cloud tallentamien kuvien ja videoiden tallennus tapahtuu SD-muistikortille. Laite tukee tavallisia 1 – 64 GB SD muistikortteja. Kamera tukee ylikirjoitusta jolloin kamera kirjoittaa vanhimmasta päästä alkaen uudet tallenteet vanhojen päälle mikäli SD-muistikortti vahingossa täyttyisi. Ylikirjoitus voidaan tarvittaessa myös kytkeä pois päältä.

TEHOKAS 60 LEDINEN HIGH POWER INFRAMUSTASALAMA 940nm
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamerassa on ihmissilmälle täysin näkymätön tehokas 60 LEDinen tehokas inframustasalama. Täysin näkymätön salama on ehdoton edellytys mikäli lähettävää riistakameraa käytetään myös valvontatehtävissä eri kohteissa.

Inframusta salama kytkeytyy automaattisesti päälle hämärän tullen jolloin riistakamera kuvaa kohteesta mustavalkoiset yökuvat tai videot. Hämärätunnistin kytkee salaman automaattisesti pois päältä päiväsaikaan jolloin se kuvaa kohteet normaalisti värikuvina tai videoina. Salaman tehoa voidaan asetuksista säätää jolloin välillä; Korkea / Alhainen teho. Pienempi teho on tarpeellinen mikäli kameralla kuvataan esim pienissä sisätiloissa ja halutaan välttää vastaheijastetta valkoisesta seinästä. Salaman kantama jopa n 18 m saakka.

7 PÄIVÄN/4 VIIKON VIIKKOAJASTUSTYÖKALU
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamerasta löytyy viikkotyökalu jonka avulla kameran voi etukäteen ajastaa kuvaamaan tiettynä aikatauluna viikon jokaisena päivänä. Kameraan voidaan ohjelmoida 4:lle eri viikolle eri tunnein aktiivista viikkotyöaikatauluohjelmaa jolloin kamera on tarvittaessa aktiivinen useita kertoja eri vuorokauden aikaan. Toiminto on hyvä jos halutaan että kamera on aktiivinen esim vain öiseen aikaan tai sulkeutuu yrityksen aukioloaikoina.

3 min – 24 h AIKAVÄLIKUVAUS (Time Lapse)
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamera voidaan etukäteen ajastaa ottamaan kuvia tasaisin väliajoin ns. tasa-aikakuvauksena (TimeLapse). Aikavälikuvauksen (Time Lapse) avulla kameran voi ennalta määrätä ottamaan kuva alueesta ilman PIR-liiketunnistimen liikehavaintoa. Tasa-aikakuvaus voidaan asettaa välille 3 min – 55 min tai 1 h – 24 h tunnin välein. Toiminto on hyvä jos halutaan saada automaattisesti esim loukulta automaattisesti kuva kerran vuorokaudessa tai mikäli kamera on mökkivahtina niin se voidaan etänä "sammuttaa" ja "päällekytkeä" tämän toiminnon avulla kun ollaan itse paikalla. Aikavälikuvauksen aikana valinnaisesti myös PIR-liiketunnistin voidaan kytkeä päälle jolloin se laukaisee kuvauksen mikäli alueelle tulee kuvattava kohde. Aikavälikuvauksella otetun kuvan tunnistaa kuvaan leimautuvasta merkinnästä (T-L).

KUVIIN TALLENTUVAT AIKALEIMATIEDOT
Jokaiseen kuvan alareunaan tallentuu hyödyllinen aikaleimatieto josta näkyvät esim kellonaika, päivämäärä, lämpötila, paristojen varaustila tai kuvauksen laukaissut liiketunnistinmerkintä. Paristojen varaustilaa voit kätevästi tarkkailla saapuvista kuvista ilman eri kyselyä.

VERKKOPAIKANNUS
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakamera on varustettu myös verkkopaikannuksella. Verkkopaikannus toimii vallitsevan operaattorin tiheyspaikannuksen avulla jolloin kamera sijainnin LincEazi-pilvipalvelun kartalla kun siltä pyydetään Sijainti. Mitä tiheämpi on operaattorin alueellinen verkko, sen tarkempi on verkkopaikannus.

VIRTALÄHDE
Uovision Glory LTE (4G) Cloud -riistakameran omaan sisäiseen paristotilaan menee kerrallaan 12 kpl AA-alkaliparistoja. Kamera tukee myös 6 V ulkoisia virtalähteitä esim akku tai verkkovirtalaite. Mikäli käytät ulkoista akkukaapelia tai virtalähdettä, Uovision-kameran etukansi avautuu ilman että sinun tarvitsee ensin irrottaa kameraan menevää kaapelia erikseen! Kameran lähettämistä kuvista näet näppärästi myös paristojen varaustilan ilman eri pyyntöä. Toiminnon avulla pystyt helposti seuraamaan milloin kameraan on aika mennä vaihtamaan paristot.

KAMERAN KIINNIKKEET
Uovision Glory LTE (4G) Cloud omaa monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet. Mukana tulevan puukiinnitysvyön avulla sen saa helposti kiinnitettyä puun rungon ympäri. Kameran alapuolelta ja takakannesta löytyy kiinnityskierteet mahdollista seinäkiinnikettä varten. Kiinnityskierteen avulla mahdollistat kameran monipuolisemman sijoituksen ja kallistamisen kohteen mukaan. Riistakameralukolle löytyy erillinen lukitusportti liukusalvasta ja kameran takana 8 mm Ø ura.

Uovisionin kehittämä kätevä sääsuoja antaa suojaa vesisadetta ja lunta vasten. Suomen sääoloihin erityisesti suunniteltu tukeva muovinen sääsuoja suojaa kameraasi kaikelta puusta ja taivaalta tippuvalta.

SALASANASUOJA
Kaikissa Uovision-riistakameroissa on nelinumeroinen salasanasuojaus mikäli kamera joutuisi vääriin käsiin.

• Takuu valmistus- ja materiaalivirheille 12 kk (1 vuosi)
• Tuote CE-, FCC- ja RoHS-hyväksytty
• Mukana suomenkielinen käyttöohje
• Huippunopea kuvan ja videonlähetys LTE (4G) -yhteydellä
• Lähettää nopeasti huippulaatuista kuvamateriaalia
• Helppo asentaa käyttökuntoon ja lähettämään
• Ilmaista LinckEazi-pilvipalvelua tukeva etäohjattava ja lähettävä LTE (4G) -riistakamera
• SSL-suojattu yhteys kuvien ja videoiden lähetykseen LinckEazi-pilvipalveluun
• Lähettää kuvat ja videot tarvittaessa myös omaan sähköpostiin
• Ilmaiset etäohjauskomennot asetusten vaihtoon Webportaalin tai APPsin avulla matkapuhelimesta
• Monipuoliset etäohjauskomennot ilmaisen LinckEazi-pilvipalvelun avulla
• Kuvausmoodit: Still-kuva, Video
• 20 MP terävä digitaalinen korkearesoluutiokuvaus
• Resoluutiot: 20 MP/16 MP/12 MP/8 MP/5 MP/3 MP
• Video Resoluutiot: FullHD 1080P, HD 720P, WVGA
• Videon pituus: 5–60 s
• Kuvapulssi: 1–10 kuvaa
• Laukaisuvaste: 0.6 s
• Diagonaalinen linssin kulma: 58°
• FOV10 m (Field of View 10 m): 7.72 metriä
• Objektin valovoima: F2.2
• SD-muistikortti tuki: 1 GB – 64 GB (varmista yhteensopivuus myyjältä)
• PIR-liiketunnistin: Multi Zone PIR jopa 16 m saakka
• Säädettävä PIR-liiketunnistinherkkyys: Korkea / Normaali / Matala
• PIR-viive: 0 s – 60 min
• Tasa-aikakuvaus (timelapse): 3 min – 24 h
• Kuvausaikaleimasin: päivä, kellonaika, lämpötila, paristojen varaus
• Ohjelmoitava 7 päivän viikkoajastustyökalu 4:lle eri viikolle (aikataulu kuvaus aktiivitunteina)
• Salamassa High Power LED-teknologia: 60 tehoLEDiä
• Säädettävä inframustasalama: 100 %/50 % tehonsäädöt
• Värillinen TFT-näyttö: 2.0" LCD (kuvien katselu ja ohjelmointi)
• Ulostulot: USB, 6 V DC, SD-muistikorttipaikka, SIM-korttipaikka
• Kolmijalan kiinnitysruuvin paikka kameran pohjassa ja takana
• Salasanasuojaus
• Verkkopaikannussijaintitieto, tarkkuus riippuu operaattorin mastojen tiheydestä
• Lukittavissa: lukon kiinnitysrenkaat kuoressa
• Mukana: kiinnitysvyö, ohjekirja, 21 cm litteä LTE (4G) -antenni
• Camo-kuosi: kuvassa
• Musta 21 cm pituinen litteä LTE (4G) -antenni
• Paino: 474 g (ilman paristoja)
• Käyttölämpötila –20 °C – +60 °C
• Toimintailmankosteus: 5 % – 90 %
• Säänkestävä rakenne, IP54-luokitus (ei upotusta nesteeseen)
• Paristot: 12 kpl 1.5 V AA (ei mukana)
• Mitat: 140 mm x 95 mm x 57 mm
• Windows (98, 2000, XP, Vista, Win7, Win8, Win10) -yhteensopiva
• LTE 4G -taajuudet: FDD-LTE B1/B3/B5/B7/B8/B20;TDD-LTE:B38/B40/B41;WCDMA: B1/B5/B8; GSM: 900/1800

kpl
Hyllypaikka Hyllypaikka: Valitse tavaratalo

Katso tuotteen saatavuus tavaratalossa valitsemalla tavaratalo.


Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä:

Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Ostoskori on tyhjä