Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle

Voita matka Chicagoon!

Osta Skil-laite ja saat akun & laturi kaupan päälle!

Laadukkaita tuotteita kaikkiin rakentamisen ja remontoinnin tarpeiisiin.

Osta Skil-laite ja saat akun & laturi kaupan päälle!

Laadukkaita tuotteita kaikkiin rakentamisen ja remontoinnin tarpeiisiin.

Lähdetkö Skilin matkassa Chicagoon?

Skil juhlistaa 100-vuotista yrityshistoriaansa arpomalla yhden onnekkaan Motonetin kanta-asiakkaan joka voittaa n. 5000 euron arvoisen viiden päivän matkan kahdelle hengelle Chicagoon, Skilin kotikaupunkiin. Pääpalkinnon lisäksi arvotaan lohdutuspalkinnoksi erikoiseränä valmistettu  noin 230 euron arvoinen kultainen Skil-käsipyörösaha.

Miten osallistua arvontaan?

Arvontaan osallistuvat kaikki 1.4.–30.6. Skil-tuotteen Motonetista ostaneet kanta-asiakkaat, jotka ovat joko tunnistautuneet kanta-asiakkaaksi kassalla tai kirjautuneet verkkokauppaan ennen maksamista.

Tarkemmat kilpailusäännöt löydät tämän sivun lopusta.


Arvonnan & kampanjan järjestää SKIL B.V yhteistyössä Motonetin kanssa.

Arvontaan osallistuminen

Palkinnot arvotaan kaikkien 1.4 - 30.6.2024 SKIL-tuotteen Motonetin tavaratalosta tai verkkokaupasta ostaneiden kanta-asiakkaiden kesken. Osallistuminen edellyttää kanta-asiakkaaksi tunnistautumista Motonetin kassalla tai kirjautumista verkkokauppaan ennen maksamista. Voittajat arvotaan ja heihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä kampanjan lopussa.

Osallistuaksesi kampanjaan sinun on oltava kirjoilla Suomessa ja täyttänyt 18 vuotta. Sama henkilö voi osallistua niin monta kertaa kuin haluaa. Vain yksi voitto taloutta ja kuittia kohden hyväksytään. Kampanjan suunnitteluun ja kehittämiseen osallistuvien yritysten työntekijät eivät saa osallistua arvontaan.

Osallistumalla kampanjaan hyväksyt alla olevat säännöt ja suostut henkilötietojesi käsittelyyn GDPR:n (2016/679) mukaisesti. Henkilötietojen käsittelystä vastaa SKIL B.V. Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja Suomen lain mukaisesti. Puutteelliset, väärennetyt tai sääntöjen vastaisesti annetut yhteystiedot johtavat diskvalifiointiin ja osallistumisen sekä voittojen mitätöintiin.

Palkinnot

Yksi (1) viiden päivän matka Chicagoon (USA) kahdelle henkilölle, palkinnon arvo on noin 5000 euroa. Matkan ajonkohta on suunniteltu huhtikuulle 2025 edellyttäen, että maan geopoliittinen ja terveydellinen tilanne sekä saatavuus matkan varaushetkellä mahdollistavat sujuvan oleskelun. Lopulliset matkapäivät ilmoitetaan voittajalle puhelimitse ja sähköpostitse eivätkä ne voi muuttua millään ehdolla. Yksi (1) x kultainen pyörösaha: SWE1 E3575DB / 4894863201553 noin 229,99 euron arvoinen. SKIL:n asiakaspalvelu ottaa voittajiin yhteyttä sähköpostitse ja puhelimitse.

Matkan voittajan on vastattava sähköpostitse vahvistaakseen, hyväksyykö hän voiton vai ei, viimeistään 7 työpäivän kuluessa. Mikäli palkintoa ei vastaanoteta viimeistään 30.11.2024 mennessä, SKIL peruuttaa palkinnon. Mikäli voittaja ei voi hyödyntää palkintoaan, ja tämä on järjestäjien vaikutuspiirin ulkopuolella, palkinto menetetään eikä sitä jaeta uudelleen.

 Fyysisen palkinnon saamiseksi tarvitsemme voittajan henkilö- ja osoitetiedot, joilla palkinto lähetetään, 14 päivän kuluessa. Mikäli emme saa vastausta tänä aikana, arvotaan uusi voittaja. Palkinto lähetetään voittajalle, ja sen toimittamiseen voi kulua jopa neljä (4) viikkoa sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet osoitetiedot.

Mahdolliset verot maksetaan voittajan toimesta. Järjestäjä ei vastaa ylimääräisistä kuluista, jotka aiheutuvat siitä, että vastaanottaja ei nouda pakettiaan ajoissa.

Voittoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muiksi tuotteiksi tai palveluiksi. Voitot ovat henkilökohtaisia eivätkä siirrettävissä toiselle henkilölle. Palkinnosta kieltäytyvät voittajat eivät saa taloudellista korvausta ja palkinto katsotaan mitättömäksi.

Virheet ja tahattomat väärinkäsitykset

Järjestäjä, muut tahot tai muut osapuolet, jotka osallistuvat suoraan tai epäsuorasti tähän kampanjaan, eivät vastaa mahdollisista painovirheistä tai tahattomista väärinkäsityksistä, jotka liittyvät kampanjaan.

 Vastuu ja oikeudet

Järjestäjä ei vastaa palkinnon laadusta, lähettämisestä ja tiedoista. Tästä vastaa Skil. Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ehtoihin/kampanja aikaan odottamattoman tapahtuman sattuessa. Järjestäjä ei ole vastuussa kampanjan väärinkäytöstä tai teknisistä ongelmista, jotka ovat estäneet osallistumisen.

 Kaikki palkinnon vastaanottajat vapauttavat järjestäjän ja kumppanit (Skil, Qwamplify Nordics ja Motonet) kaikesta vastuusta, joka liittyy vahinkoon tai vahinkoihin, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuneen tähän kampanjan osallistumisesta ja palkinnon vastaanottamisesta tai käytöstä niin pitkälle kuin tällainen vapautus on mahdollista sovellettavissa Suomen lain mukaan.

 Järjestäjällä on oikeus tarvittaessa päivittää kilpailuehtoja kampanja-aikana. Kuluttajan jatkaessa osallistumista mahdollisesti muutetut ehdot katsotaan hyväksytyiksi. Järjestäjä voi poistaa arvontaan osallistumisoikeuden ilman varoitusta epäasiallisen käyttäytymisen tai epäillyn vilpin yhteydessä.

 Järjestäjä voi peruuttaa tämän kampanjan milloin tahansa ilman, että siitä aiheutuu mitään vastuuta. Henkilöt, jotka rikkovat näitä kampanjaehtoja, suljetaan arvonnasta ja arvontaan osallistuminen mitätöidään.

 Skil pidättää oikeuden peruuttaa matkan ylivoimaisen esteen tapauksessa. Skil ei missään tapauksessa vastaa mistään matkan aikana esiintyvistä tilanteista (esimerkiksi kuljetusonnettomuus, varkaus oleskelupaikassa, sairaus, virheellinen/unohdettu passi yms.) Ylivoimaisen esteen tai muiden järjestäjän kontrollin ulkopuolella olevien olosuhteiden sattuessa SKIL pidättää oikeuden korvata voitetun palkinnon vastaavalla tuotteella ja arvolla.

 Kysymyksiin kampanjasta liittyen ota yhteyttä osoitteeseen cs@skil.fi

 Matkatiedot

Kaikille matkustajille tarvitaan voimassa oleva passi sekä sähköinen ESTA-hyväksyntä. Matkalle lähtijät ovat velvollisia hankkimaan sähköisen ESTA-hyväksynnän ennen matkaa. ESTA-lomake on täytettävä, merkittävä "hyväksytty"- merkinnällä ja esitettävä lähtöselvityksessä. Tämä hyväksyntä on pyydettävä viimeistään 72 tuntia ennen lähtöä ja se vaatii 21 USD:n verkkomaksun per henkilö. Verkkolomake on saatavilla osoitteessa: https:/ /esta.cbp. dhs.gov/esta.

 Matkan arvioitu arvo on noin 5000 euroa. Lentoliput Helsinki/Chicago, Chicago/ Helsinki (toinen luokka) ja hotellihuone sisältyvät sekä noin 1 000 euroa käytettäväksi paikan päällä (maksetaan pankkisiirrolla). Päivä on suunniteltu SKIL-tiimin kanssa Chicagon toimistolla vierailuun. SKIL ei kata matkaa lentokentälle, ruoka- tai muita kuljetuksia matkan aikana.

Voita matka kaupunkiin, jossa SKIL syntyi! Kaikkien 1.4-30.6.2024 välisenä aikana kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan matka Chicagoon sekä lisäarvontana 100-vuotis juhlavuoden kultainen käsipyörösaha!