Miten koronavirus vaikuttaa Motonetiin? Lue lisää tästä »
Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 030 621 20 (8 senttiä / minuutti) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 10-18.
Kuljetuslaatikot & taakkatelineet

Thulen ja Mont Blancin laajasta kuljetuslaatikko- ja kattotelineiden valikoimasta löytyy sopiva ratkaisu niin aktiiviseen elämään, lomailuun kuin ylimääräisen tilantarpeeseen. Thulen tuotteilla elämä kulkee sujuvasti autoilijan mukana. Motonet tarjoaa kattavan valikoiman Thulen ja Mont Blancin tuotteita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään sopivat kuljetuslaatikot, kattotelineet, lisävarusteet ja asennustarvikkeet eri automalleihin.

Tavarataloista löytyy runsaasti vaihtoehtoja, ja keskusvarastosta saamme tarvittaessa lisää jopa päivän toimitusajalla. Valikoimastamme löydät Thulen taakkatelineet, kattokaiteet ja taakkatelinetarvikkeet sekä Mont Blanc ReadyKit ja FlexiKit malliston taakkatelineet. Sekä molempien valmistajien kuljetuslaatikot ja suksiboksit.

Motonetista löydätkin sopivan taakkatelineen tarvikkeineen kaikkiin autoihin. Omaan autoosi sopivan taakkatelineen löydät varaosaluettelosta. Valitse alla olevasta valikosta haluamasi ajoneuvo ja saat täydellisen listan valittuun ajoneuvoon sopivista varaosista.

Valitse ajoneuvo mihin etsit taakkatelineitä valintatyökalulla


Valitse ajoneuvo 

 

Valitse käyttötarkoitukseesi sopiva kuljetuslaatikko valintatyökalulla
Tutustu laajaan kuljetustarvikkeiden valikoimaan alla

Kotimaisesta Motonetista löydät varaosat yli 700 ajoneuvomalliin. Osta varaosat suomalaisesta verkkokaupasta helposti, turvallisesti. Meiltä saat myös asiantuntevan palvelun ympäri Suomen.

Avainsanoja: Taakkateline, kattoteline, taakkatelineet

Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Ostoskori on tyhjä