Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Pakoputketkotimaiset Fennosteel pakoputket saat Motonetista

 

Ehjä ja toimiva pakoputki on auton käyttömukavuuden kannalta erittäin tärkeä asia. Vuotava ja äänekäs pakoputki on ikävä kumppani tien päällä, ja lisäksi vuodot saattavat pahimmillaan aiheuttaa myös ongelmia moottorinhallintajärjestelmässä, tai tuoda pahanhajuista sekä jopa vaarallista pakokaasua matkustamoon.

Valikoimastamme löydät merkkikohtaiset pakoputkiston osat yleisimpiin ajoneuvoihin. Valikoimamme kattaa katalysaattorit, putket, vaimentimet, korjausosat ja lisäksi myös niiden asennusosat.

Pakoputkiston osia vaihdettaessa on tärkeää, että uusi osa vastaa suunnittelultaan ja ominaisuuksiltaan alkuperäistä putkea. Näin asennus hoituu helposti, sillä yhteensopivuus on taattu ja käyttömukavuus säilyy.

Valikoimamme koostuu kotimaisen Fennosteelin tuotteista. Merkkikohtaisten pakoputkiston osien lisäksi valikoimastamme löytyvät myös yleismalliset putkiston osat, kuten mutkat ja muut yhdyskappaleet, suorat putket, vaimentimet, pakoputken jatkeet, sekä monia erilaisia asennusosia.

  • Pakoputket ja tarvikkeet löydät varaosaluettelosta kohdasta Pakoputket ja tarvikkeet

Valitse ajoneuvo

Kotimaisesta Motonetista löydät varaosat yli 700 ajoneuvomalliin. Osta varaosat suomalaisesta verkkokaupasta helposti, turvallisesti. Meiltä saat myös asiantuntevan palvelun ympäri Suomen.

Avainsanoja: Pakoputki, katalysaattorit, pakoputket, pakoputken osa, takapönttö, etupönttö

Ostoskori on tyhjä