Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.
Öljynsuodattimet
Moottoriöljyn epäpuhtaudet kuluttavat moottorin osia ennenaikaisesti. Moottorin osien liikkuessa muodostuu kitkaa joka irrottaa metallihiukkasia. Öljyn tehtävänä on vähentää kitkaa ja johtaa syntyvät hiukkaset pois. Lisäksi öljy pitää huolen lämmön poisjohtamisesta ja hienotiivistyksestä sekä suojaa korroosiolta.

Öljynsuodattimen tehtävänä on puhdistaa öljy likahiukkasista ja suojata moottoria. Tukkeutunut öljynsuodatin ei enää pysty ottamaan vastaan lisää hiukkasia. Öljyn sekaan jäävät epäpuhtaudet vahingoittavat moottoria. Moottoriöljyn epäpuhtaudet kuluttavat moottorin osia jatkuvasti. Öljysuodatin tulee vaihtaa aina öljynvaihdon yhteydessä. Myymme laajan valikoiman sekä autojen valmistajien alkuperäisiä öljynsuodattimia että muita laadukkaita merkkejämme kuten Mann, Bosch ja Wix.

Öljynvaihdon yhteydessä käytettävien moottorin sisäpesuaineiden avulla varmistat, että pitkien öljynvaihtovälien, vaativien ilmasto-olosuhteiden ja lyhyiden ajomatkojen kerryttämät epäpuhtaudet poistuvat moottorista vanhan öljyn mukana.
  • Vesipumput löydät varaosaluettelosta kohdasta Jäähdytys ja lämmitys > Vesipumput ja tiivisteet

Valitse ajoneuvo

Ostoskori on tyhjä