Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Nilfisk autonpesusetti 3 osaa

85-01499

2 arvostelua

Nilfisk autonpesusetti 3 osaa
Oletuskuva

Nilfisk autonpesusetti 3 osaa

85-01499

2 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
34,90 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Täydellinen pakkaus lisävarusteita hellävaraiseen ajoneuvojen pesuun. Pakkaus sisältää helppokäyttöisen Nilfisk Super Foam Sprayer -pesuainevaahdottimen, hellävaraisen Nilfisk-pesukintaan sekä imukykyisen Nilfisk-mikrokuitukuivausliinan.

Super Foam Sprayer:

Super Foam Sprayer -pesuainevaahdottimella pestävät pinnat voidaan peittää nopeasti ja vaivattomasti paksulla vaahdolla. Super Foam Sprayer tuottaa pitkäkestoisen vaahdon, jota ei tarvitse toistaa, ja pesuaine ehtii vaikuttamaan riittävän pitkään. Super Foam Sprayer säästää jopa 30 % pesuainetta verrattuna tavallisiin vaahdotussuuttimiin. Pesuaineen seossuhde on säädettävissä sopivaksi käyttökohteen ja pesuaineen mukaan. Soveltuu kaikkien Nilfisk-pesuaineiden levitykseen. Vaahdottimen suodatin on helppo irrottaa puhdistusta varten.

• Sopii kaikkiin Nilfisk Click&Clean -suuttimella varustettuihin painepesureihin (C-sarja, Core-sarja, D-sarja sekä E-sarja)
• Vaahdotuspullon tilavuus 0,5 litraa
• Käytettäessä Nilfisk 2,5 litran pesuaineita, esilaimennusta ei tarvita
• Nilfisk-autonhoitokonseptin pesuaineiden laimennus pesuaineen ohjeen mukaan

Nilfisk-pesukinnas:

Nilfisk-pesukinnas takaa virheettömän pesutuloksen jokaisella pesukerralla. Pesukintaalla ajoneuvon peseminen on yleisesti ottaen hellävaraisempaa kuin perinteisellä pesuharjalla tai pesusienellä, koska pestävällä pinnalla oleva lika imeytyy syvälle pesukintaaseen eikä näin ollen pyöri kintaan ja pestävän pinnan välissä naarmuttamassa pestävää pintaa.

Nilfisk-mikrokuituliina:

Nilfisk-mikrokuituliinalla kuivaat ajoneuvosi helposti ja nopeasti pesun jälkeen. Liinaa voidaan käyttää myös NIlfisk Magic Wax -pikavahan kuivaamiseen/kiillottamiseen.
Tuotekoodi:
85-01499
Brändi:
Nilfisk
Pakkauksen mitat ja paino
  • Leveys
    105 mm
  • Pituus
    280 mm
  • Korkeus
    280 mm
  • Paino
    1 kg
Tuotekoodi:
85-01499
Brändi:
Nilfisk
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

4
2 arvostelua