Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 030 621 20 (8 senttiä / minuutti) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 10-18.

Kesämiesten kesäruokaa : Poppamies Marko ja Chef Santeri

85-00356 Motonet Outlet
Tarjoushinta:

11,83€

(norm. 16,90€)

kpl

Tuote on ostettavissa vain tavaratalosta

HUOM! Tuotetta saatavilla rajoitetusti.
Alle 100 € -hintaisia Outlet-tuotteita ei siirretä tavaratalojen välillä eikä niitä voi tilata verkkokaupasta

Kesän kuumimmat grillikokit Poppamies Marko Suksi ja Chef Santeri Vuosara tarjoilevat kesäruokaa rennolla otteella, ronskin miehekkäästi, mutta herkällä tatsilla. Kirja esittelee Markon ja Santerin bravuureja hiiligrillistä, savustimesta, nuotiolta ja kesäkeittiöstä. Herkulliset ruokaohjeet ovat samaan aikaan oivaltavia ja yksinkertaisia, kesäkokkailua parhaimmillaan siis! Suositellaan myös (ja erityisesti) naisille.

Poppamies Marko Suksi tunnetaan chililähettiläänä, chiliin erikoistuneen Poppamies-verkkokaupan vetäjänä ja Tampereella järjestettävän Chilifest Finlandin puuhamiehenä. Marko valittiin listan ulkopuolelta Vuoden tamperelaiseksi 2012. Chef Santeri Vuosara on tamperelainen gastronomian sekatyöläinen, kokki ja keittokirjailija, jonka neljäs keittokirja tämä teos on. Anna-Liisa Nikus on tamperelainen valokuvaaja, joka on kuvannut kaikki Chef Santerin kirjat.
- Kirjailija : Anna-Liisa Nikus, Santeri Vuosara, Marko Suksi
- Kustantaja: Docendo
- ISBN: 978-952-291-110-0
- Sivuja: 132
- Sidosasu: sidottu

Katso video

Hinta Tarjous Saatavuus Ostoskori
85-00356 Kesämiesten kesäruokaa : Poppamies Marko ja Chef Santeri 16,90€ 11,83€
Tarkasta saatavuus
Tavaratalosta
kpl
Kesän kuumimmat grillikokit Poppamies Marko Suksi ja Chef Santeri Vuosara tarjoilevat kesäruokaa rennolla otteella, ronskin miehekkäästi, mutta herkällä tatsilla. Kirja esittelee Markon ja Santerin bravuureja hiiligrillistä, savustimesta, nuotiolta ja kesäkeittiöstä. Herkulliset ruokaohjeet ovat samaan aikaan oivaltavia ja yksinkertaisia, kesäkokkailua parhaimmillaan siis! Suositellaan myös (ja erityisesti) naisille.

Poppamies Marko Suksi tunnetaan chililähettiläänä, chiliin erikoistuneen Poppamies-verkkokaupan vetäjänä ja Tampereella järjestettävän Chilifest Finlandin puuhamiehenä. Marko valittiin listan ulkopuolelta Vuoden tamperelaiseksi 2012. Chef Santeri Vuosara on tamperelainen gastronomian sekatyöläinen, kokki ja keittokirjailija, jonka neljäs keittokirja tämä teos on. Anna-Liisa Nikus on tamperelainen valokuvaaja, joka on kuvannut kaikki Chef Santerin kirjat.
- Kirjailija : Anna-Liisa Nikus, Santeri Vuosara, Marko Suksi
- Kustantaja: Docendo
- ISBN: 978-952-291-110-0
- Sivuja: 132
- Sidosasu: sidottu

kpl
hyllypaikka Hyllypaikka: Valitse ensin tavaratalo

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä:

Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Ostoskori on tyhjä