Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

AutoGlym Paint Renovator 325 ml

60-2721

0 arvostelua

AutoGlym Paint Renovator 325 ml
Oletuskuva

LAAJENNETTU VALIKOIMA

AutoGlym Paint Renovator 325 ml

60-2721

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
13,90 €/ kpl(42,77 €/l)
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Tuotetta käytetään naarmuihin, hankaumiin ja hapettuneeseen tai haalistuneeseen maalipintaan kiillotusvalmiin pinnan aikaansaamiseksi.

Kaikista huolellisimmankin omistajan autoon tulee joskus naarmuja ja jälkiä. Jos maalipinnalla on naarmu tai virhe, niin pese ja levitä Super Resin Polish -Puhdistavaa yleisvahaa kunnolla alueen entistämiseksi. Jos tämä ei korjaa virheellistä aluetta riittävästi, niin siirry ylöspäin hionta-asteikolla ja käytä Paint Renovator -Hiomatahnaa.

Paint Renovator -Hiomatahna ei ole yleiskiilloke, vaan sitä tulee käyttää ainoastaan erillisiin jälkiin ja tiettyihin maalipinnan vaurioalueisiin. Se sopii vain manuaaliseen (käsin hiottavaan) käyttöön eikä sitä ei saa levittää koneella. Vältä käyttöä lakkaamattomilla metallimaalipinnoilla, joka saattaa tummentua.

Jos naarmu on niin syvä, että pohjamaali on jo nähtävissä, niin vaurio on korjattava maalaamalla, tai myöhemmin saattaa ilmetä muita vaurioita, kuten ruostumista tai maalin irtoamista. Paint Renovator -Hiomatahna on silikoniton eikä siksi häiritse uusintamaalausta.
Tuotekoodi:
60-2721
Brändi:
Autoglym
Pakkauksen mitat ja paino
  • Leveys
    70 mm
  • Pituus
    35 mm
  • Korkeus
    211 mm
  • Paino
    0.4 kg
Tuotekoodi:
60-2721
Brändi:
Autoglym
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja