Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Shimano Sienna RE avokela

55-08310

0 arvostelua

Shimano Sienna RE avokela
Shimano Sienna RE avokela
55-08310
Oletuskuva
Oletuskuva

Shimano Sienna RE avokela

55-08310

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Valitse:
Määrä:
Alk.39,90 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Valitse ensin tuote

Takajarrulla varustettu Shimano Sienna RE -avokela tarjoaa laatua ja kalastettavuutta pienellä hintalapulla varustettuna. Edeltävä malli voitti Erä-lehden alle 50 euron avokelatestin joten kelalta voi odottaa yhä edelleen parantunutta suorituskykyä.
Valitsemalla sopivan kokoisen Siennan, se käy ahvenen, taimenen, kuha ja hauen kalastukseen. Takaliikkeettömän koneiston ansiosta se toimii myös jigauksessa. Takajarru sijaitsee kätevästi käsillä, lähellä kalastajaa.
• Varispeed-puolaus
• PowerRoller II -siimanohjain
• Dyna-Balance-tasapainotus
• Patentoitu, alumiininen A-RC-puola
• XT7-runko
• SuperStopper II -takaliikkeetön koneisto

Varispeed-puolaus
Laadukas puolausjärjstelmä toimii monikuitu-, monofiili- ja sekoitesiimojen kanssa luotettavasti. Shimano Varispeed -puolaus tekee tasaisen siimapakan kelan puolelle, jolloin heittäminen on sotkutonta, tarkkaa ja helppoa.

Laakerointi
Shimanon kehittämä Roller Bearing -erikoislaakeri tukee kelan akselin tukevasti oikeaan linjaan. Tämän laakerin korvaaminen vaatisi 3-4 kpl perinteisiä kuulalaakereita. Tämän vuoksi Shimano-keloja tulisi verrata muiden valmistajien tuotteisiin joissa on 3-4 kuulalaakeria enemmän.

AR-C-puola
Yksi Shimanon patenteista koskee AR-C-puolan etureunan muotoilua. Sen ansiosta siima lähtee heitettäessä puolalta lähes suoraa kohti ensimmäistä vaparengasta kohti. Näin kelaa lähimpänä olevan vaparenkaan kitka minimoituu eikä vavassa tarvitse olla ylisuurta rengasta.

XT-7
XT-7 on Shimanon kehittämä grafiittimateriaali josta voi valmistaa jäykkiä, kevyitä ja ruostumattomia osia. Tämä materiaalista tehdään mm. kelojen runkoja sekä avokelojen puolia sekä polkupyörän osiin.

SuperStopper
Shimano SuperStopper tarkoittaa kelan takaliikkeetöntä koneistoa. Kelan koneisto tai kampi ei pääse liikkumaan lainkaan toiseen suuntaan. Tämän ansiosta kelan koneisto kestää vuodesta toiseen ja on pitkäikäinen.

Shimano on maailman paras kelavalmistaja
Shimanoa ei syyttä pidetä maailman johtavana kelavalmistajana. Tämän on noteerannut myös suomalainen Erä-lehti (8/2013), joka valitsi omiin vuosien saatossa tehtyihin kelatesteihin perustuen Shimanon 2000-luvun parhaaksi kelavalmistajaksi.
Tuotekoodi:
55-08310
Brändi:
Shimano
Pakkauksen mitat ja paino
    Tuotekoodi:
    55-08310
    Brändi:
    Shimano
    Arvostelujen yhteenveto

    1

    2

    3

    4

    5

    -
    Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja