Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Axil X-Pro Series passiiviset kuulosuojaimet

55-07877

0 arvostelua

Axil X-Pro Series passiiviset kuulosuojaimet
Oletuskuva

Axil X-Pro Series passiiviset kuulosuojaimet

55-07877

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
19,90 €/ kpl
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
Paina nappia kuullaksesi - paina uudestaan suojataksesi! Uudenaikainen Axil X-Pro Series -passiivinen kuulosuojain on helppo ja käytännöllinen tapa suojata kuuloa melulta. Kuulosuojaimen akustinen venttiili toimii ainoastaan yhtä nappia painamalla. Pakkauksen mukana tulevat vaahtomuovi- ja silikonikärjet mahdollistavat vaimennuksen äänentason mukaan.

Venttiilin ollessa auki, vaahtomuovikärjet vaimentavat melun 30 dB. Painamalla nappia venttiili sulkeutuu, jolloin vaimennus saadaan laskettua 16 dB. Silikonikärkiä käyttämällä, vaimennus venttiilin ollessa auki on 12 dB. Venttiili suljettuna silikonikärki mahdollistaa 22 dB suojauksen.

Verrattuna perinteisiin korvatulppiin, Axil X-Pro Series -passiivisen kuulosuojaimen etu on juurikin siinä, ettei niitä tarvitse ottaa pois korvista kuullakseen normaalisti, riittää kun painat vain yhtä nappia. Nämä kuulosuojaimet sopivat mihin tahansa tilanteeseen, jossa tarvitaan suojaa melulta. Tuote on suosittu etenkin metsästyksessä, konserteissa, teollisuudessa sekä myös kovaäänisen petikaverin kuorsauksen aiheuttamien meluhaittojen välttämisessä.

X-Pro-kuulosuojaimet ovat valmistettu pehmeästä, hypoallergeenisesta ABS-muovista. Matalan ja kevyen profiilinsa ansiosta näitä voidaan käyttää helposti myös kypärän ja päähineiden kanssa. X-Pro-korvatulpat ovat pestäviä ja uudelleenkäytettäviä - näin ollen vältät kertakäyttöisten korvatulppien vaihtamisen vaivaa ja ylimääräisiä kustannuksia.

Pakkaus sisältää:
• Kuulosuojaimet
• 2x silikonikärjet
• 2x vaahtomuovikärjet
• Vetoketjullisen, neopreenisen säilytyspussin
Tuotekoodi:
55-07877
Brändi:
Axil
Pakkauksen mitat ja paino
  • Leveys
    65 mm
  • Pituus
    155 mm
  • Korkeus
    35 mm
  • Paino
    0.033 kg
Tuotekoodi:
55-07877
Brändi:
Axil
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja