Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 030 621 20 (8 senttiä / minuutti) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 10-18.

Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD etäohjattava langaton valvontakamera

55-06880

Hinta: 249,00€

kpl

Kotipaketti 9,90€

Matkahuolto 5,10€

Matkahuolto, lähellä-paketti 5,10€

Postipaketti 4,90€

Nouto tavaratalosta kanta-asiakkaille 0 €

Toimituskulut alkaen 4,90€

Uusi Uovision HomeGuard WiFi on kodinturvajoukkojen väsymätön vartija silloin, kun olet itse poissa kotoa tai mökiltä. WiFi-verkkoa hyödyntävä valvontakamera on oivallinen vahtimaan kaksijalkaisia luvattomia vieraita esim kotiin, mökille, työmaalle tai toimistoon. Etäohjattava Uovision HomeGuard WiFi -valvontakamera pitää sinut aina ajan tasalla, olitpa sitten missä tahansa!

Kuvaus
Uovision HomeGuard WiFi 12MP FullHD -etäohjattava langaton valvontakamera. WiFi-kentässä toimiva ulkokäyttöön valmistettu valvontakamera & riistakamera on helppo sijoittaa omaan pihapiiriin missä WiFi-kenttä kattaa alueen. Uovision HomeGuard WiFi omaa lähettävistä riistakameroista hyväksi havaitun rakenteen säänkestävyyden ja liikuteltavuuden suhteen. Sen avulla voit kattaa ja järjestää helposti valvonnan pihapiiriin omaa WiFi-verkkoa hyödyntäen. WiFi-verkkoon kytkeytyvä kamera ei tarvitse omaa kuukausimaksullista SIM-korttia kuvien tai videoiden lähettämiseen jolloin säästät käyttökustannuksissa! Ulkokäyttöön suunnitellun WiFi-valvontakameran hinta on kiinteästi asennettavia ratkaisuja edullisempi!

Uovision HomeGuard WiFi lähettää alkuperäiset teräväpiirtokuvat tai -videot (10 s Full HD, 15 s HD tai 20 s WVGA) joko suoraan käyttäjän omaan sähköpostiin sekä ilmaiseen LinckEazi-pilvipalveluun. Voit itse valita, haluatko kameralta saapuvan materiaalin sähköpostiisi tai pilvipalveluun vai molempiin!

Ilmainen LinckEazi-pilvipalvelu on valvonnan uusi komentokeskus!
Ilmaisen LinckEazi-pilvipalvelun avulla kameraa voidaan etäohjata oman tietokoneen avulla tai ilmaisen LinckEazi APP (Android, iOS) -mobiilisovelluksen avulla. LinckEazi mahdollistaa useamman kameran helpon käytön jossa kuvat sekä videot tallentuvat pilvipalveluun käyttäjän omalle tilille kamerakohtaisiin albumeihin. Albumeista voit helposti selailla päivän tapahtumat eri kameroilta ja tarvittaessa vaihtaa etänä kameran asetuksia LinckEazi-pilvipalvelusta. Ilmaisen LinckEazi-pilvipalvelun kautta asetusten vaihto etänä ei maksa käyttäjälleen edes tekstiviestin hintaa, kuten lähettävillä riistakameroilla!

INFRAMUSTA SALAMA
Uovision HomeGuard WiFi 12MP FullHD -etäohjattava valvontakamera on varustettu tehokkaalla ja ihmisen silmälle näkymättömällä inframustasalamalla. Täysin näkymätön salama on ehdoton edellytys, mikäli kameraa käytetään valvontatehtävissä eri kohteissa. Inframustasalama kytkeytyy automaattisesti päälle hämärän tullen jolloin kamera kuvaa kohteesta mustavalkoiset yökuvat tai videot. Hämärätunnistin kytkee salaman automaattisesti pois päältä päiväsaikaan jolloin se kuvaa kohteet normaalisti värikuvina tai videoina. Salaman tehoa voidaan asetuksista säätää jolloin välillä 50 %/100 % teho. Pienempi teho on tarpeellinen, mikäli kameralla kuvataan esim. pienissä sisätiloissa ja halutaan välttää valkoisen seinän vastaheijastetta. Salaman kantama jopa n. 18 m saakka.

KÄYTTÖVALIKKO
Helppokäyttöisen Uovision HomeGuard WiFi -valvontakameran menuvalikko on suomenkielinen. Lisänä englanti. Etenemistä selkeässä menuvalikossa auttavat helposti ymmärrettävät kuvaikonit. Kameran mukana tulee suomenkieliset selkeät ohjeet joiden avulla kameran monipuoliset säädöt saa säädettyä mieleisekseen. Kameran saa helposti lähettämään, kun siihen syötetään oman WiFi-verkon salasana.

12 MP KUVARESOLUUTIO FULL HD -VIDEOLLA JA -ÄÄNELLÄ
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD on varustettu terävällä 12 MP korkearesoluutiokuvauksella. Kuvia ja videoita voidaan katsoa paikan päällä kameran omalta 2.4" värinäytöltä. Kameran tallentamiin HD-tason (1080 P tai 720 P) ja WVGA-tason videoihin tallentuvat myös äänet! Kamera lähettää 1080 P Full HD -videot 5–10 s pituisina omistajansa sähköpostiin tai pilvipalveluun. 720 P HD-videot saapuvat 5–15 s pituisina omistajansa sähköpostiin tai pilvipalveluun. WVGA-videot kamera lähettää 5–20 s pituisina.

mp4-formaatissa saapuvat videot tukevat kaikkien älypuhelinten videon toistoa joten erillistä purkuohjelmaa ei tarvita videon katseluun omalta älypuhelimen näytöltä. Videoiden valinnaiset pituudet ovat valittavissa välillä: 5 s – 60 s. Saapuvan sähköpostin mukana tulevat tekstitiedostona myös kameran tilaa koskevat tiedot: Kuvanro, Päivämäärä, Kellonaika, Lämpötila, Pariston varaus, Signaalitieto, SD-muistikortin tila, Kuvanlaukaisija (P = PIR liiketunnistin, T-L = Tasa-aika/TimeLapse, S = Pyydetty kuva). Kameran tilatiedot päivittyvät myös LinckEazi-pilvipalveluun, josta kameran tilaa on etänä helppo tarkkailla.

2.4" VÄRILLINEN LCD-NÄYTTÖ
Kameran oma LCD-näyttö toimii apuna, kun kameraa kohdistetaan kuvaamaan tiettyä aluetta kohteessa. Näet suoraan kameran omalta LCD-näytöltä aiotun kuvausalueen ennen kameran aktivoimista. Tiedät etukäteen varmasti mitä aluetta kamera jäi kuvaamaan ja sinun ei tarvitse ottaa aikaavieviä testikuvia kameran edessä kävelemällä ja odottaa kuvien saapumista. Terävä 2.4" värinäyttö mahdollistaa aiempaa isomman fontin käytön menuvalikossa. Kameran menuvalikossa on käytetty tavanomaista isompaa fonttia, jolloin kameran eri menuasetusten lukeminen ja vaihtaminen onnistuvat helpommin myös terävimmän näön menettäneiltä kansalaisilta. Selkeä tekstin fontti näkyy loistavasti myös kirkkaalla kelillä ulkona! SD-muistikortille tallentuneet alkuperäiset korkearesoluutiokuvat ja videot voit katsoa paikan päällä kameran sisäiseltä 2.4" näytöltä. Laitteen toimintojen ohjelmointi tapahtuu paikan päällä helposti samalta 2.4" värinäytöltä.

UNIIKKI KAMERANÄKYMÄTOIMINTO
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD on varustettu erityisellä kameranäkymätoiminnolla. Sulkimen toimintaa säätelevä kuvatoiminto edesauttaa kameraa tarkentamaan näkymän eri etäisyyksille ja näkymän tarkennusoptio löytyy myös liikkuvalle kohteelle. Kameranäkymätoiminto on erityisen hyvä, kun kameraa käytetään valvontatehtävissä, jolloin saadaan mahdollistettua terävät ja kirkkaat kuvat. Ota täysi Full HD hyöty irti!

SD-MUISTIKORTTI
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD -tallentamien kuvien ja videoiden tallennus tapahtuu SD-muistikortille. Laite tukee tavallisia 1–32 GB SD-muistikortteja. Kamera tukee ylikirjoitusta jolloin kamera kirjoittaa vanhimmasta päästä alkaen uudet tallenteet vanhojen päälle, mikäli SD-muistikortti vahingossa täyttyisi. Ylikirjoitus voidaan tarvittaessa myös kytkeä pois päältä.

ETÄOHJAUS
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD -valvontakamera on varustettu monipuolisin etäohjausominaisuuksin. Voit helposti lähettää kameraan komennon oman LinckEazi-pilvipalvelu APPsin avulla jonka jälkeen kamera toteuttaa halutun komennon. Yleisimpiä etäkomentoja ovat esim kuvapyyntö, lähetys pois päältä/takaisin päälle, PIR-liiketunnistin pois päältä/takaisin päälle, kuvausmoodin vaihto (still kuva vs video), salaman teho (50 % tai 100 %), paikkatieto, vastaanottajien vaihto.

7 PÄIVÄN / 4 VIIKON VIIKKOAJASTUSTYÖKALU
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD -valvontakamerasta löytyy viikkotyökalu jonka avulla kameran voi etukäteen ajastaa kuvaamaan tiettynä aikatauluna viikon jokaisena päivänä. Kameraan voidaan ohjelmoida 4:lle eri viikolle eri tunnein aktiivista viikkotyöaikatauluohjelmaa jolloin kamera on tarvittaessa aktiivinen useita kertoja eri vuorokauden aikaan. Toiminto on hyvä, jos halutaan että kamera on aktiivinen esim vain öiseen aikaan tai sulkeutuu yrityksen aukioloaikoina.

3 min – 24 h AIKAVÄLIKUVAUS (Time Lapse)
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD voidaan etukäteen ajastaa ottamaan kuvia tasaisin väliajoin ns. tasa-aika kuvauksena (TimeLapse). Aikavälikuvauksen (Time Lapse) avulla kameran voi ennalta määrätä ottamaan kuva alueesta ilman PIR-liiketunnistimen liikehavaintoa. Tasa-aika kuvaus voidaan asettaa välille 3 min – 24 h tunnin välein. Toiminto on hyvä, jos halutaan saada automaattisesti kuva/video kohteesta kerran vuorokaudessa. Aikavälikuvauksen aikana myös PIR-liiketunnistin laukaisee kuvauksen, mikäli alueelle tulee kuvattava kohde. Aikavälikuvauksella otetun kuvan tunnistaa kuvaan leimautuvasta merkinnästä (T-L).

KUVIIN TALLENTUVAT AIKALEIMATIEDOT
Jokaiseen kuvan alareunaan tallentuu hyödyllinen aikaleimatieto josta näkyvät esim. kellonaika, päivämäärä, lämpötila, paristojen varaustila tai kuvauksen laukaissut liiketunnistinmerkintä. Paristojen varaustilaa voit kätevästi tarkkailla saapuvista kuvista ilman eri komentoa!

NOPEA 0.6 s PIR-LIIKETUNNISTIMEN VASTEAIKA
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD -valvontakameran PIR-liiketunnistinreaktioaika lämpöliikkuvaan kohteeseen on vain 0.6 s. Nopean vasteajan myötä kamera kuvaa myös nopeammin liikkuvat kohteet aiempaa herkemmin. PIR-lämpöliikettä havaitsevan liiketunnistimen kantama kohtisuoraan kamerasta on n 16 metriä. Liiketunnistimen herkkyyttä voidaan säätää tasoilla: Korkea, Automaattinen ja Matala.

VIRTALÄHDE
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD -valvontakameran omaan sisäiseen paristotilaan menee kerrallaan 12 kpl AA-alkaliparistoja. Kamera tukee myös 6 V ulkoisia virtalähteitä esim. akku tai verkkovirtalaite. Mikäli käytät ulkoista akkukaapelia tai virtalähdettä, Uovision-kameran etukansi avautuu ilman että sinun tarvitsee ensin irrottaa kameraan menevää kaapelia erikseen! Tätä ominaisuutta löytyy harvasta lähettävästä riistakamerasta. Kameran lähettämistä kuvista näet näppärästi myös paristojen varaustilan ilman eri pyyntöä. Toiminnon avulla pystyt helposti seuraamaan, milloin kameraan on aika mennä vaihtamaan paristot. Mukana suomenkielinen käyttöohje. Takuu valmistus- ja materiaalivirheille 12 kk (1 vuosi). Tuote CE-, FCC- ja RoHS-hyväksytty.

• WiFi-verkkoon liitettävä langaton valvontakamera
• Helppokäyttöinen, ilmaista LinckEazi-pilvipalvelua tukeva etäohjattava ja lähettävä langaton WiFi-kamera
• Lähettää kuvat tai videot pilvipalveluun ja sähköpostiin tai molempiin samanaikaisesti
• Säänkestävä rakenne ulkokäyttöön tai sisäkäyttöön
• Helppo asentaa käyttökuntoon ja lähettämään
• 12 MP terävä digitaalinen korkearesoluutiokuvaus
• Valinnaiset kuvaresoluutiot: 12 MP, 8 MP, 5 MP, 3 MP
• Valinnaiset videoresoluutiot: 1080 P Full HD, 720 P HD, WVGA
• Tallentaa päiväkuvat ja videot teräväpiirtona värillisinä
• Kuvausmoodit: Still-kuva, Video (Audio-äänet)
• Kameran linssin kuvakulma: 58 astetta
• Videon pituudet: 5 s – 60 s
• Sarjakuvaus: 1–10 kuvaa
• Monipuoliset etäohjauskomennot ilmaisen LinckEazi-pilvipalvelun avulla
• Ilmaiset etäohjauskomennot asetusten vaihtoon Webportaalin APPsin avulla matkapuhelimesta (Android ja iOS)
• Ulkoinen taittuva 21 cm antenni nopeaan WiFi-yhteyteen
• Inframustasalama on täysin näkymätön ihmissilmälle (940 nm aallonpituus)
• Salamassa uusin High Power InfraMusta LED-teknologia 60 kpl tehoLEDillä
• Säädettävä salaman teho: 50 % (alhainen) tai 100 % (korkea)
• Inframustasalaman kantama jopa n 18 m saakka
• Yökuvat ja videot inframustasalamalla mustavalkoisina
• 2" värillinen esikatselunäyttö (kuvien katselu & kameran ohjelmointi & kameran suuntaus)
• Iso helposti luettava tekstin fontti
• Säänkestävä rakenne, IP54-luokitus (ei upotusta nesteeseen)
• Oliivi ulkokuoren väritys (kuvassa)
• PIR-liiketunnistimen vasteaika: 0,6 sekuntia
• PIR-laajakulma liiketunnistimen kantavuus: n 16 m
• Säädettävä PIR-liiketunnistimen herkkyys: matala, automaattinen, korkea
• PIR-nukkumisviive asetus: 5 s – 60 min
• Ohjelmoitava 7 päivän viikkoajastustyökalu 4:lle eri viikolle (aikataulukuvaus aktiivitunteina)
• Time Lapse “Tasa-aika" -kuvaustoiminto 3 min – 24 h
• Kuvausaikaleimasin: päivä, kellonaika, lämpötila, paristojen varaus
• Käyttölämpötila: –30 °C – +60 °C
• Toimintailmankosteus: 5 % – 90 %
• SD-muistikortin tuki: 1–32 GB (ei mukana)
• Paristokelkka: 12 kpl AA-alkaliparistot (ei mukana)
• Ulostulot: USB, 6 V DC, SD-muistikorttipaikka
• Mukana: kiinnitysvyö, ohjekirja
• Windows (98, 2000, XP, Vista, Win7, Win8, Win10) -yhteensopiva
• Kompakti koko: 140 x 87 x 55 mm
• Kevyt: 405 g (ilman paristoja)
• Kolmijalan kiinnitysruuvin paikka kameran pohjassa ja takana
• Salasanasuojaus
• Lukittavissa: lukon kiinnitysrenkaat kuoressa

Katso video

Hinta Saatavuus Ostoskori
55-06880 Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD etäohjattava langaton valvontakamera 249,00€
saatavissa
4 Verkkokauppa
kpl
Uusi Uovision HomeGuard WiFi on kodinturvajoukkojen väsymätön vartija silloin, kun olet itse poissa kotoa tai mökiltä. WiFi-verkkoa hyödyntävä valvontakamera on oivallinen vahtimaan kaksijalkaisia luvattomia vieraita esim kotiin, mökille, työmaalle tai toimistoon. Etäohjattava Uovision HomeGuard WiFi -valvontakamera pitää sinut aina ajan tasalla, olitpa sitten missä tahansa!

Kuvaus
Uovision HomeGuard WiFi 12MP FullHD -etäohjattava langaton valvontakamera. WiFi-kentässä toimiva ulkokäyttöön valmistettu valvontakamera & riistakamera on helppo sijoittaa omaan pihapiiriin missä WiFi-kenttä kattaa alueen. Uovision HomeGuard WiFi omaa lähettävistä riistakameroista hyväksi havaitun rakenteen säänkestävyyden ja liikuteltavuuden suhteen. Sen avulla voit kattaa ja järjestää helposti valvonnan pihapiiriin omaa WiFi-verkkoa hyödyntäen. WiFi-verkkoon kytkeytyvä kamera ei tarvitse omaa kuukausimaksullista SIM-korttia kuvien tai videoiden lähettämiseen jolloin säästät käyttökustannuksissa! Ulkokäyttöön suunnitellun WiFi-valvontakameran hinta on kiinteästi asennettavia ratkaisuja edullisempi!

Uovision HomeGuard WiFi lähettää alkuperäiset teräväpiirtokuvat tai -videot (10 s Full HD, 15 s HD tai 20 s WVGA) joko suoraan käyttäjän omaan sähköpostiin sekä ilmaiseen LinckEazi-pilvipalveluun. Voit itse valita, haluatko kameralta saapuvan materiaalin sähköpostiisi tai pilvipalveluun vai molempiin!

Ilmainen LinckEazi-pilvipalvelu on valvonnan uusi komentokeskus!
Ilmaisen LinckEazi-pilvipalvelun avulla kameraa voidaan etäohjata oman tietokoneen avulla tai ilmaisen LinckEazi APP (Android, iOS) -mobiilisovelluksen avulla. LinckEazi mahdollistaa useamman kameran helpon käytön jossa kuvat sekä videot tallentuvat pilvipalveluun käyttäjän omalle tilille kamerakohtaisiin albumeihin. Albumeista voit helposti selailla päivän tapahtumat eri kameroilta ja tarvittaessa vaihtaa etänä kameran asetuksia LinckEazi-pilvipalvelusta. Ilmaisen LinckEazi-pilvipalvelun kautta asetusten vaihto etänä ei maksa käyttäjälleen edes tekstiviestin hintaa, kuten lähettävillä riistakameroilla!

INFRAMUSTA SALAMA
Uovision HomeGuard WiFi 12MP FullHD -etäohjattava valvontakamera on varustettu tehokkaalla ja ihmisen silmälle näkymättömällä inframustasalamalla. Täysin näkymätön salama on ehdoton edellytys, mikäli kameraa käytetään valvontatehtävissä eri kohteissa. Inframustasalama kytkeytyy automaattisesti päälle hämärän tullen jolloin kamera kuvaa kohteesta mustavalkoiset yökuvat tai videot. Hämärätunnistin kytkee salaman automaattisesti pois päältä päiväsaikaan jolloin se kuvaa kohteet normaalisti värikuvina tai videoina. Salaman tehoa voidaan asetuksista säätää jolloin välillä 50 %/100 % teho. Pienempi teho on tarpeellinen, mikäli kameralla kuvataan esim. pienissä sisätiloissa ja halutaan välttää valkoisen seinän vastaheijastetta. Salaman kantama jopa n. 18 m saakka.

KÄYTTÖVALIKKO
Helppokäyttöisen Uovision HomeGuard WiFi -valvontakameran menuvalikko on suomenkielinen. Lisänä englanti. Etenemistä selkeässä menuvalikossa auttavat helposti ymmärrettävät kuvaikonit. Kameran mukana tulee suomenkieliset selkeät ohjeet joiden avulla kameran monipuoliset säädöt saa säädettyä mieleisekseen. Kameran saa helposti lähettämään, kun siihen syötetään oman WiFi-verkon salasana.

12 MP KUVARESOLUUTIO FULL HD -VIDEOLLA JA -ÄÄNELLÄ
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD on varustettu terävällä 12 MP korkearesoluutiokuvauksella. Kuvia ja videoita voidaan katsoa paikan päällä kameran omalta 2.4" värinäytöltä. Kameran tallentamiin HD-tason (1080 P tai 720 P) ja WVGA-tason videoihin tallentuvat myös äänet! Kamera lähettää 1080 P Full HD -videot 5–10 s pituisina omistajansa sähköpostiin tai pilvipalveluun. 720 P HD-videot saapuvat 5–15 s pituisina omistajansa sähköpostiin tai pilvipalveluun. WVGA-videot kamera lähettää 5–20 s pituisina.

mp4-formaatissa saapuvat videot tukevat kaikkien älypuhelinten videon toistoa joten erillistä purkuohjelmaa ei tarvita videon katseluun omalta älypuhelimen näytöltä. Videoiden valinnaiset pituudet ovat valittavissa välillä: 5 s – 60 s. Saapuvan sähköpostin mukana tulevat tekstitiedostona myös kameran tilaa koskevat tiedot: Kuvanro, Päivämäärä, Kellonaika, Lämpötila, Pariston varaus, Signaalitieto, SD-muistikortin tila, Kuvanlaukaisija (P = PIR liiketunnistin, T-L = Tasa-aika/TimeLapse, S = Pyydetty kuva). Kameran tilatiedot päivittyvät myös LinckEazi-pilvipalveluun, josta kameran tilaa on etänä helppo tarkkailla.

2.4" VÄRILLINEN LCD-NÄYTTÖ
Kameran oma LCD-näyttö toimii apuna, kun kameraa kohdistetaan kuvaamaan tiettyä aluetta kohteessa. Näet suoraan kameran omalta LCD-näytöltä aiotun kuvausalueen ennen kameran aktivoimista. Tiedät etukäteen varmasti mitä aluetta kamera jäi kuvaamaan ja sinun ei tarvitse ottaa aikaavieviä testikuvia kameran edessä kävelemällä ja odottaa kuvien saapumista. Terävä 2.4" värinäyttö mahdollistaa aiempaa isomman fontin käytön menuvalikossa. Kameran menuvalikossa on käytetty tavanomaista isompaa fonttia, jolloin kameran eri menuasetusten lukeminen ja vaihtaminen onnistuvat helpommin myös terävimmän näön menettäneiltä kansalaisilta. Selkeä tekstin fontti näkyy loistavasti myös kirkkaalla kelillä ulkona! SD-muistikortille tallentuneet alkuperäiset korkearesoluutiokuvat ja videot voit katsoa paikan päällä kameran sisäiseltä 2.4" näytöltä. Laitteen toimintojen ohjelmointi tapahtuu paikan päällä helposti samalta 2.4" värinäytöltä.

UNIIKKI KAMERANÄKYMÄTOIMINTO
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD on varustettu erityisellä kameranäkymätoiminnolla. Sulkimen toimintaa säätelevä kuvatoiminto edesauttaa kameraa tarkentamaan näkymän eri etäisyyksille ja näkymän tarkennusoptio löytyy myös liikkuvalle kohteelle. Kameranäkymätoiminto on erityisen hyvä, kun kameraa käytetään valvontatehtävissä, jolloin saadaan mahdollistettua terävät ja kirkkaat kuvat. Ota täysi Full HD hyöty irti!

SD-MUISTIKORTTI
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD -tallentamien kuvien ja videoiden tallennus tapahtuu SD-muistikortille. Laite tukee tavallisia 1–32 GB SD-muistikortteja. Kamera tukee ylikirjoitusta jolloin kamera kirjoittaa vanhimmasta päästä alkaen uudet tallenteet vanhojen päälle, mikäli SD-muistikortti vahingossa täyttyisi. Ylikirjoitus voidaan tarvittaessa myös kytkeä pois päältä.

ETÄOHJAUS
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD -valvontakamera on varustettu monipuolisin etäohjausominaisuuksin. Voit helposti lähettää kameraan komennon oman LinckEazi-pilvipalvelu APPsin avulla jonka jälkeen kamera toteuttaa halutun komennon. Yleisimpiä etäkomentoja ovat esim kuvapyyntö, lähetys pois päältä/takaisin päälle, PIR-liiketunnistin pois päältä/takaisin päälle, kuvausmoodin vaihto (still kuva vs video), salaman teho (50 % tai 100 %), paikkatieto, vastaanottajien vaihto.

7 PÄIVÄN / 4 VIIKON VIIKKOAJASTUSTYÖKALU
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD -valvontakamerasta löytyy viikkotyökalu jonka avulla kameran voi etukäteen ajastaa kuvaamaan tiettynä aikatauluna viikon jokaisena päivänä. Kameraan voidaan ohjelmoida 4:lle eri viikolle eri tunnein aktiivista viikkotyöaikatauluohjelmaa jolloin kamera on tarvittaessa aktiivinen useita kertoja eri vuorokauden aikaan. Toiminto on hyvä, jos halutaan että kamera on aktiivinen esim vain öiseen aikaan tai sulkeutuu yrityksen aukioloaikoina.

3 min – 24 h AIKAVÄLIKUVAUS (Time Lapse)
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD voidaan etukäteen ajastaa ottamaan kuvia tasaisin väliajoin ns. tasa-aika kuvauksena (TimeLapse). Aikavälikuvauksen (Time Lapse) avulla kameran voi ennalta määrätä ottamaan kuva alueesta ilman PIR-liiketunnistimen liikehavaintoa. Tasa-aika kuvaus voidaan asettaa välille 3 min – 24 h tunnin välein. Toiminto on hyvä, jos halutaan saada automaattisesti kuva/video kohteesta kerran vuorokaudessa. Aikavälikuvauksen aikana myös PIR-liiketunnistin laukaisee kuvauksen, mikäli alueelle tulee kuvattava kohde. Aikavälikuvauksella otetun kuvan tunnistaa kuvaan leimautuvasta merkinnästä (T-L).

KUVIIN TALLENTUVAT AIKALEIMATIEDOT
Jokaiseen kuvan alareunaan tallentuu hyödyllinen aikaleimatieto josta näkyvät esim. kellonaika, päivämäärä, lämpötila, paristojen varaustila tai kuvauksen laukaissut liiketunnistinmerkintä. Paristojen varaustilaa voit kätevästi tarkkailla saapuvista kuvista ilman eri komentoa!

NOPEA 0.6 s PIR-LIIKETUNNISTIMEN VASTEAIKA
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD -valvontakameran PIR-liiketunnistinreaktioaika lämpöliikkuvaan kohteeseen on vain 0.6 s. Nopean vasteajan myötä kamera kuvaa myös nopeammin liikkuvat kohteet aiempaa herkemmin. PIR-lämpöliikettä havaitsevan liiketunnistimen kantama kohtisuoraan kamerasta on n 16 metriä. Liiketunnistimen herkkyyttä voidaan säätää tasoilla: Korkea, Automaattinen ja Matala.

VIRTALÄHDE
Uovision HomeGuard WiFi 12 MP Full HD -valvontakameran omaan sisäiseen paristotilaan menee kerrallaan 12 kpl AA-alkaliparistoja. Kamera tukee myös 6 V ulkoisia virtalähteitä esim. akku tai verkkovirtalaite. Mikäli käytät ulkoista akkukaapelia tai virtalähdettä, Uovision-kameran etukansi avautuu ilman että sinun tarvitsee ensin irrottaa kameraan menevää kaapelia erikseen! Tätä ominaisuutta löytyy harvasta lähettävästä riistakamerasta. Kameran lähettämistä kuvista näet näppärästi myös paristojen varaustilan ilman eri pyyntöä. Toiminnon avulla pystyt helposti seuraamaan, milloin kameraan on aika mennä vaihtamaan paristot. Mukana suomenkielinen käyttöohje. Takuu valmistus- ja materiaalivirheille 12 kk (1 vuosi). Tuote CE-, FCC- ja RoHS-hyväksytty.

• WiFi-verkkoon liitettävä langaton valvontakamera
• Helppokäyttöinen, ilmaista LinckEazi-pilvipalvelua tukeva etäohjattava ja lähettävä langaton WiFi-kamera
• Lähettää kuvat tai videot pilvipalveluun ja sähköpostiin tai molempiin samanaikaisesti
• Säänkestävä rakenne ulkokäyttöön tai sisäkäyttöön
• Helppo asentaa käyttökuntoon ja lähettämään
• 12 MP terävä digitaalinen korkearesoluutiokuvaus
• Valinnaiset kuvaresoluutiot: 12 MP, 8 MP, 5 MP, 3 MP
• Valinnaiset videoresoluutiot: 1080 P Full HD, 720 P HD, WVGA
• Tallentaa päiväkuvat ja videot teräväpiirtona värillisinä
• Kuvausmoodit: Still-kuva, Video (Audio-äänet)
• Kameran linssin kuvakulma: 58 astetta
• Videon pituudet: 5 s – 60 s
• Sarjakuvaus: 1–10 kuvaa
• Monipuoliset etäohjauskomennot ilmaisen LinckEazi-pilvipalvelun avulla
• Ilmaiset etäohjauskomennot asetusten vaihtoon Webportaalin APPsin avulla matkapuhelimesta (Android ja iOS)
• Ulkoinen taittuva 21 cm antenni nopeaan WiFi-yhteyteen
• Inframustasalama on täysin näkymätön ihmissilmälle (940 nm aallonpituus)
• Salamassa uusin High Power InfraMusta LED-teknologia 60 kpl tehoLEDillä
• Säädettävä salaman teho: 50 % (alhainen) tai 100 % (korkea)
• Inframustasalaman kantama jopa n 18 m saakka
• Yökuvat ja videot inframustasalamalla mustavalkoisina
• 2" värillinen esikatselunäyttö (kuvien katselu & kameran ohjelmointi & kameran suuntaus)
• Iso helposti luettava tekstin fontti
• Säänkestävä rakenne, IP54-luokitus (ei upotusta nesteeseen)
• Oliivi ulkokuoren väritys (kuvassa)
• PIR-liiketunnistimen vasteaika: 0,6 sekuntia
• PIR-laajakulma liiketunnistimen kantavuus: n 16 m
• Säädettävä PIR-liiketunnistimen herkkyys: matala, automaattinen, korkea
• PIR-nukkumisviive asetus: 5 s – 60 min
• Ohjelmoitava 7 päivän viikkoajastustyökalu 4:lle eri viikolle (aikataulukuvaus aktiivitunteina)
• Time Lapse “Tasa-aika" -kuvaustoiminto 3 min – 24 h
• Kuvausaikaleimasin: päivä, kellonaika, lämpötila, paristojen varaus
• Käyttölämpötila: –30 °C – +60 °C
• Toimintailmankosteus: 5 % – 90 %
• SD-muistikortin tuki: 1–32 GB (ei mukana)
• Paristokelkka: 12 kpl AA-alkaliparistot (ei mukana)
• Ulostulot: USB, 6 V DC, SD-muistikorttipaikka
• Mukana: kiinnitysvyö, ohjekirja
• Windows (98, 2000, XP, Vista, Win7, Win8, Win10) -yhteensopiva
• Kompakti koko: 140 x 87 x 55 mm
• Kevyt: 405 g (ilman paristoja)
• Kolmijalan kiinnitysruuvin paikka kameran pohjassa ja takana
• Salasanasuojaus
• Lukittavissa: lukon kiinnitysrenkaat kuoressa

kpl
Hyllypaikka Hyllypaikka: Valitse tavaratalo

Katso tuotteen saatavuus tavaratalossa valitsemalla tavaratalo.


Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä:

Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Ostoskori on tyhjä