Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Visakoivukuksa luulla

55-03604

Hinta: 69,00€

kpl

Kotipaketti 13,40€

Matkahuolto 4,90€

Matkahuolto, lähellä-paketti 4,90€

Postipaketti 4,90€

Nouto tavaratalosta kanta-asiakkaille 0 €

Toimituskulut alkaen 4,90€

Suomessa käsin valmistetut kuksat tarjoavat retkeilijälle maistuvan kupposen kuumaa kerta toisensa jälkeen! Kuksa on kuin puuvene. Veneessä vesi on ulkopuolella ja kuksassa sisäpuolella. Molemmat voivat kastua ja kuivuessaan haljeta, eli molemmat pitää tervata. Kuksan terva on kahvin rasva.
Kuksan käyttöohjeet

• Laita kuksa täyteen kuumaa vettä, ei kiehuvaa.
• Anna olla kaksi minuuttia ja kaada pois. Pahin suola kuksasta liukenee kuumaan veteen. (Kuksan valmistusvaiheessa, suolavedessä keittäminen tappaa puusta jännitteet, siksi kuksassa on suolan maku)
• Anna kuksan kuivua vähintään kaksi tuntia, mieluummin vaikka seuraavaan päivään. Puunsyyt aukeaa, kun se kostuu ja kuivuu.

• Keitä vahvat suodatinjauhatuskahvit. Älä juo kuksasta, vaan ota suodattimen pohjalta märkiä lämpimiä kahvin"pööniä" ruokalusikallinen ja laita kuksaan. Hierrä lujasti peukalolla painaen "pööniä" kuksan seinämiin niin kauan, että ne ovat kuivat (3-5 min.) Näin saat kuksaan pian vettähylkivän rasvakalvon, ettei se kastu ja kuivuessaan halkea. Samoin kaikki ylimääräiset maut jäävät rasvakalvon alle.
• Juo ja juo kuksasta, mutta älä pese, koska kesto ja hygieenisyys perustuvat siihen, ettei kuksaa pestä.

Kuksa on ekologinen vaihtoehto. Se on vamistettu uusiutuvasta materiaalista ei tarvitse pesuainetta eikä kuumaa vettä pesemiseen. Ei johda lämpöä, eli kahvi säilyy pitempään kuumana ja voit juoda sen kuumempana koska kuksa ei polta huulia.

Valmistettu kotimaisesta visakoivusta.

Katso video

Hinta Saatavuus Ostoskori
55-03604 Visakoivukuksa luulla 69,00€
saatavissa
12 Verkkokauppa
kpl
Suomessa käsin valmistetut kuksat tarjoavat retkeilijälle maistuvan kupposen kuumaa kerta toisensa jälkeen! Kuksa on kuin puuvene. Veneessä vesi on ulkopuolella ja kuksassa sisäpuolella. Molemmat voivat kastua ja kuivuessaan haljeta, eli molemmat pitää tervata. Kuksan terva on kahvin rasva.
Kuksan käyttöohjeet

• Laita kuksa täyteen kuumaa vettä, ei kiehuvaa.
• Anna olla kaksi minuuttia ja kaada pois. Pahin suola kuksasta liukenee kuumaan veteen. (Kuksan valmistusvaiheessa, suolavedessä keittäminen tappaa puusta jännitteet, siksi kuksassa on suolan maku)
• Anna kuksan kuivua vähintään kaksi tuntia, mieluummin vaikka seuraavaan päivään. Puunsyyt aukeaa, kun se kostuu ja kuivuu.

• Keitä vahvat suodatinjauhatuskahvit. Älä juo kuksasta, vaan ota suodattimen pohjalta märkiä lämpimiä kahvin"pööniä" ruokalusikallinen ja laita kuksaan. Hierrä lujasti peukalolla painaen "pööniä" kuksan seinämiin niin kauan, että ne ovat kuivat (3-5 min.) Näin saat kuksaan pian vettähylkivän rasvakalvon, ettei se kastu ja kuivuessaan halkea. Samoin kaikki ylimääräiset maut jäävät rasvakalvon alle.
• Juo ja juo kuksasta, mutta älä pese, koska kesto ja hygieenisyys perustuvat siihen, ettei kuksaa pestä.

Kuksa on ekologinen vaihtoehto. Se on vamistettu uusiutuvasta materiaalista ei tarvitse pesuainetta eikä kuumaa vettä pesemiseen. Ei johda lämpöä, eli kahvi säilyy pitempään kuumana ja voit juoda sen kuumempana koska kuksa ei polta huulia.

Valmistettu kotimaisesta visakoivusta.
Espoo
Kuopio
Seinäjoki
Helsinki
Lahti
Tampere
Hyvinkää
Lappeenranta
Turku
Hämeenlinna
Lohja
Vaasa
Joensuu
Oulu
Vantaa
Jyväskylä
Pori
Verkkokauppa
Kotka
Rovaniemi
Kouvola
Salo

kpl
Hyllypaikka: Valitse ensin tavaratalo

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä

Ostoskori on tyhjä