Motonet logo

Kirjaudu sisään

Kassalle

Gaerne SG.12 crossisaappaat musta

40-09347

0 arvostelua

Gaerne SG.12  crossisaappaat musta
Oletuskuva

Gaerne SG.12 crossisaappaat musta

40-09347

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

SG-12, offroad-maailman suunnannäyttäjä. Maailman huippukuljettajien kanssa yhteistyössä kehitetty, vain parhaista materiaaleista valmistetut ajosaappaat. SG-12 sisältää useita huippuominaisuuksia mitä löydät vain Gaernen jalkineista.

Patentoitu Dual Stage -nivelratkaisu, kaksiosainen nivellys ajosaappaiden varsissa mahdollistaa luonnollisen liikkeen ajaessa sekä tarjoaa loistavan tuen. Alempi nivel on kiinnitetty kantapäiden "Razorback"-osaan, joka jäykistää rakennetta ja antaa loistavan sivuttaistuen. Toinen nivel on kiinnitetty liukuosaan joka tekee SG-12-ajosaappaiden liikkeistä luonnollisen ja helpottaa vaihteiden vaihtamista sekä jarruttamista. Onnettomuustilanteessa rakenne estää tehokkaasti ylitaittumista.

Sisustassa on Gaernen tavaramerkkinä tunnettua Memory Cell Foam -muistisolumuovia, joka takaa erittäin hyvän istuvuuden sekä markkinoiden mukavimman tuntuman ajosta ajoon. Solumuovi muotoutuu ajajan jalkoihin ajokerrasta toiseen, mikä antaa markkinoiden parhaan istuvuuden pitkäksi aikaa.

Ajosaappaiden pohjalliset on uudelleenmuotoillut antamaan hyvän tuen jaloille. Kantapäihin on lisätty iskunvaimennusta sekä etuosan muotoilua on muokattu ilmankierron parantamiseksi. Kantapäiden muotoilu takaa hyvän suojan ja istuvuuden.

SG-12-mallin saappaiden kärkiin on kiinnitetty paljon huomiota jotta vaihteiden vaihto olisi mahdollisimman helppoa ja suojaus iskuja vastaan olisi riittävä. Tämä on saavutettu uudella matalammalla muotoilulla ja uudella kevyellä ja kestävällä muovilaadulla, kuitenkaan mukavuudesta tinkimättä.

Ajosaappaiden varsiosat on anatomisesti muotoiltu ja thermoplastinen suojaosa antaa hyvän suojan. Varsissa on myös säätömahdollisuus, jolla saadaan lisää tilaa esimerkiksi polvitukia varten. Varsien sisäosa on Grip Guard -materiaalia mikä antaa loistavan tunnon ja tuen pyörästä sekä suojaa kuumuudelta.

SG-12-mallin soljet ovat kevyttä alumiinia, remmeissä säätömahdollisuus.
Tuotekoodi:
40-09347
Brändi:
Gaerne
Pakkauksen mitat ja paino
    Tuotekoodi:
    40-09347
    Brändi:
    Gaerne
    Arvostelujen yhteenveto

    1

    2

    3

    4

    5

    -
    Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja