Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Teemu - myyjästä tuotevastaavaksi

Kalastus on ollut minulle aina enemmän kuin harrastus. Kalastus on minulle elämäntapa, jonka hurmos ei ole tähän päivään mennessä sammunut – ja tulee tuskin koskaan sammumaan.

Laji otti ja vei minut mennessään ollessani kolmevuotias. Nuoruuteni vietin Saaristomerellä Velkualla ja kalastus oli jo tuolloin osa jokapäiväistä elämääni. Kalastus kaikissa sen olomuodoissaan on minulle kaikki kaikessa ja tulee aina olemaan. Haluan lajin kehittyvän ja jakaa jokaiselle tietoa kalastuksen tarjoamista elämyksistä.

Alkuvuodesta 2011 sain työtarjouksen Salon Motonetista. Minulta tiedusteltiin kiinnostusta aloittaa työskentely kalastustarvikkeiden parissa. Tuolloisen epävarman taloustilanteen aikana aiemmat työni olivat olleet joko määräaikaisia tai muuten hyvin epävarmoja, joten otin avoimin mielin uuden työn vastaan ja liityin Motonetin tiimiin. Työskentelin vuoden 2011 asiakaspalvelutehtävissä kalastavan asiakaskunnan parissa Salossa. Työni oli kaikin puolin mieluisaa, ja miksei näin olisi ollut, kun kaikki työtehtäväni liittyivät lempiharrastukseeni, kalastukseen.

Loppuvuodesta 2011 minulta kysyttiin, olisiko minulla kiinnostusta työskennellä Turussa sijaitsevassa pääkonttorissamme. Minun ei tarvinnut miettiä vastaustani pitkään. Lähdin intoa täynnä kohti Turkua ja uusia haasteita. Nyt työskentelen Motonetissa kolmatta vuotta mahtavassa työympäristössä ja ihanteellisissa olosuhteissa. Työpäiväni koostuvat tapaamisista yhteistyökumppaneiden sekä lajin vaikuttajien kanssa, kalastusvälineiden hankinnasta jokaiseen ketjumme myymälään sekä muista työtehtävistä, jotka koostuvat tuoteryhmän ylläpidosta.

Koulutukseltani olen suunnitteluassistentti. Työskentelin suunnitteluassistentin tehtävissä Helsingissä ensimmäiset vuodet valmistumiseni jälkeen. Tuolloin oletin kyseisien tehtävien olevan työtä, jota tulen koko työurani tekemään. Kuvittelin tuolloin, että työ on työtä ja harrastus on vain pelkkä harrastus. En osannut kuvitella, että unelmaharrastuksestani voisi tulla unelmatyöni – Motonet antoi tähän mahdollisuuden.

 

 

Ostoskori on tyhjä