Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Miikka - Varaosamyyjä

Toimin Turun toimipisteessä varaosamyyjänä. Työtehtäviini kuuluvat varaosien myynti asiakkaille sekä auton akkujen testaus. Työvuorot jaetaan työntekijöille tasapuolisesti myymälän aukiolojen mukaan aamu- ja iltavuoroihin.

Mielestäni varaosamyyjän työssä oma mielenkiinto ja harrastuneisuus autoja kohtaan ovat erittäin tärkeitä asioita, jotta työssä voi onnistua parhaalla mahdollisella tavalla. Työssäni vaaditaan ulospäin suuntautuneisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, koska työpäivän aikana ollaan koko ajan tekemisissä asiakkaiden kanssa. Asiakkailta saatu palaute motivoi ja kannustaa. Tavoitteenani on varmistaa, että asiakas on tyytyväinen ja palaa asioimaan myymäläämme myös uudelleen vierailtuaan kerran myymälässämme. Asiakkaan kokema hyvä asiakaspalvelu varaosamyynnissä perustuu asiantuntemukseemme ja ammattitaitoomme. Autotuntemus on varaosamyyjän työssä perusolettamus. Varaosamyyjän on tunnettava myytävät tuotteet ja myyjän on oltava myös valmis kehittämään omaa osaamistaan omatoimisesti, sillä autoala kehittyy koko ajan.

Ammattiesittelyvideo on tehty yhteistyössä Taloudellinen Tiedotustoimisto (TAT) nuorisoviestinnän kanssa. Tavoitteena on tukea nuoria ura- ja koulutusvalinnoissa. Motonet haluaa olla osaltaan mukana tukemassa nuorten työllistymistä ja kouluttautumista.

 

Tutustu videolta Miikan työtehtäviin ja kouluttautumiseen Motonetissa:

 

 

 

Ostoskori on tyhjä