Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Katri - Kassavastaava

Olen työskennellyt Joensuun tavaratalossa tavaratalon avauksesta lähtien. Tänä vuonna yhtiön palveluksessa tulee täyteen seitsemän vuotta. Toimin tavaratalomme kassavastaavana vastaan laskuntarkastuksista, kuukausiraporttien tekemisestä sekä raportoinnista hallinnolle.

Normaalisti työpäiväni alkaa kassan laskemisella aamuvuoropäivänä, mutta kassamyyjän työhön kuuluu monipuolisesti myös myymälän muut tehtävät. Työpäivän aikana työskentelen myös myymälässä ja palvelen asiakkaita eri osastoilla.

Kassatyöntekijän hyviä ominaisuuksia ovat ulospäin suuntautuneisuus, sosiaalisuus ja tarkkuus. Asiakkaan huomioiminen on avain onnistuneeseen asiakaspalveluun. Kiireisinä aikoina on joustavuus ja paineensietokyky tärkeää.

Olen suorittanut Motonetille räätälöidyn myynnin ammattitutkinnon. Koulutukseltani olen yo-merkonomi ja Motonetin tarjoaman koulutuksen myötä sain tutustua myös muiden Motonetin toimipisteiden käytäntöihin ja työntekijöihin. Tämä auttoi kehittämään työympäristöä myös omassa tavaratalossa.

Koen työnteon Motonetissa mielekkääksi, koska yksikään päivä ei ole samanlainen. Kassalla työskentelyssä erityisen mukavaa on asiakaspalvelu ja useat asiakaskontaktit päivän aikana. Mukavan lisän työhön tuo tarkkuutta vaativat tehtävät kuten laskuntarkastus. Kehittyvä tuotevalikoima ja uusien tuotteiden ominaisuuksien opetteleminen on myös haasteellista.

 

Ostoskori on tyhjä