Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 08-21, la klo 09-18 ja su klo 12-18

Jube - Myyjä

Aloitin Motonetissa harjoittelun kautta ja työsuhteeni vakinaistettiin onnistuneen harjoittelujakson päätteeksi. Tällä hetkellä toimin moottoripyöräilyosastolla ja vastaan osaston hoidosta. Kaksipyöräisiä olen harrastanut 12-vuotiaasta alkaen. Oma kiinnostus moottoripyöriä kohtaan johti siihen, että sain mahdollisuuden siirtyä varaosamyynnistä moottoripyöräilyosastolle. Moottoripyöräilyosaston tuotevalikoima on laajentunut valtavasti ja tarjonta osastolla on tällä erittäin hyvä. Tarjoamme asiakkaalle laatumerkkejä järkihinnoin.

Työnantajana olen Motonetiin tyytyväinen. Tavaratalossamme on hyvä työilmapiiri ja työt hoidetaan aina hyvällä yhteishengellä. Tänä keväänä aloitin Motonetin järjestämän myynnin ammattitutkinnon ja ammattitutkinnon lisäksi pääsen tutustumaan muiden myymälöiden käytäntöihin työntekijäkollegoiden avulla.

Mielestäni hyvän myyjän pitää uskaltaa mennä asiakaskontakteihin. Moottoripyöräily on rento ja mielekäs harrastus, joten pyrin palvelemaan asiakasta sen mukaisesti osastolla. Olen kiitollinen siitä, että Motonet tarjosi mahdollisuuden tehdä harrastuksestani työn.

 

Ostoskori on tyhjä