Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 08-21, la klo 09-18 ja su klo 12-18

Heidi - myyjästä apulaispäälliköksi

Lukioaikana työskentelin osa-aikaisena myyjänä ja lukiosta valmistumisen jälkeen siirryin täysipäiväisesti kaupan alan työtehtäviin. Toimin ruokakaupan eri tehtävissä aina vuoteen 2007 asti.

Siirryin Vantaan Motonetiin töihin huhtikuussa 2007 kassatyöntekijäksi. Joulukuussa 2007 siirryin kassavastaavan tehtävään ja työtehtäväni laajeni kassatyöskentelystä kassavuorojen suunnitteluun ja esimiehenä toimimiseen.

Vuonna 2008 sain mahdollisuuden osallistua Motonetin järjestämään myynnin ammattitutkintoon. Keväällä 2009 valmistuin myynnin ammattilaiseksi ja saman vuoden kesäkuussa vastuualueeni laajennettiin kassavastuusta koko myymälän kattavaksi. Työtehtäväni sisälsivät myymälän esillepanosta ja täyttöasteesta huolehtimisen.

Vuonna 2011 minut valittiin Motonetin jatkokoulutukseen kaupan esimiehen erikoisammattitutkintoon. Kun vuoden 2012 alussa myymäläämme haettiin apulaispäällikköä, minut valittiin tehtävään. Työtehtäväni nykyisessä työssäni ovat hyvin moninaiset eikä yksikään päivä ole samanlainen. Tehtäviini kuuluu henkilöstön ohjaamista, myynnin seurantaa sekä erilaisia raportointitehtäviä. Valmistuin kaupan esimiehen erikoisammattitutkinnosta elokuussa 2012.

Myynnin ammattitutkinto antoi valmiuksia erityisesti asiakaspalvelun kehittämiseen. Kaupan esimiehen ammattitutkinto oli syventävä koulutus, joka opetti myös työelämän ulkopuolella uusia puolia itsestä. Kokonaisuudessaan kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto oli kasvattava kokemus, joka antoi hyvän pohjan esimiestyöhön.

Työnantajana Motonet on ollut joustava ja palkitseva. Kouluttautuminen työn kautta on antanut paljon mahdollisuuksia ja kehittyminen työssä on johtanut myös etenemiseen työuralla.

 

 

Ostoskori on tyhjä