Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Esa - Osastovastaava

Vastuualueenani myymälässä on kalastusosasto. Kalastusta olen harrastanut 3-vuotiaasta asti, ja kalastus kuuluu harrastuksiini monipuolisesti eri kalastusmuodoin sekä kesällä että talvella. Aloitin Motonetissa vuonna 2006 liikkeemme avauksen yhteydessä ja tänä aikana kalastusosaston tuotevalikoima on kasvanut merkittävästi. Valikoiman kehittämiseen olen voinut myös itse vaikuttaa. Motonet on kouluttanut minua työhöni eri yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyössä järjestettyjen koulutusten avulla.

Iso asia myyntityössä on huumorintaju ja rento ote. Meillä asiakas palvellaan aina alusta loppuun saakka. Kalastusosaston myyjällä on tärkeää olla tietotaitoa eri kalastuslajityyleistä ja omaa harrastuneisuutta kalastuksen parissa. Pelkkä harrastuneisuus ei yksistään riitä, vaan työssä onnistumiseen tarvitaan asiakaspalvelu- ja ihmissuhdetaitoja.

Työssä parhaimpia puolia on suora positiivinen asiakaspalaute sekä onnistuneiden kauppojen saattaminen loppuun. Kun asiakas on tyytyväinen, voi myös asiakaspalvelija olla tyytyväinen työpanokseensa.

 

Ostoskori on tyhjä