Motonet-logo
Verkkokaupan asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 040-3190190 (matkapuhelinmaksu) asiakaspalvelu@motonet.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 09-21, la klo 09-19 ja su klo 11-18.

Urapolkuja ja työtehtäviä Motonetissa

Täällä voit tutustua työntekijöidemme erilaisiin työuriin ja Motonetin tarjoamiin työtehtäviin. Motonet pyrkii kehittämään henkilöstöään vaativampiin tehtäviin työsuhteen edetessä. Haluamme tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden kehittää omaa osaamista henkilökohtaisen motivaation mukaan.

Motonet mahdollistaa monipuolisen tehtävänkierron tavaratalon eri tehtävissä ja yrityksen palveluksessa työntekijöillämme on mahdollisuudet kasvaa vaativampiin tehtäviin kokemuksen karttuessa. Oma motivaatio ja sitoutuneisuus ovat ehtoja työssä kehittymiselle.

Urapolkuja Motonetissa

Apulaispäällikkö Heidi

Lukioaikana työskentelin osa-aikaisena myyjänä ja lukiosta valmistumisen jälkeen siirryin täysipäiväisesti kaupan alan työtehtäviin. Toimin ruokakaupan eri tehtävissä aina vuoteen 2007 asti.

Siirryin Vantaan Motonetiin töihin huhtikuussa 2007 kassatyöntekijäksi. Joulukuussa 2007 siirryin kassavastaavan tehtävään ja työtehtäväni laajeni kassatyöskentelystä kassavuorojen suunnitteluun ja esimiehenä toimimiseen.

Vuonna 2008 sain mahdollisuuden osallistua Motonetin järjestämään myynnin ammattitutkintoon. Keväällä 2009 valmistuin myynnin ammattilaiseksi ja saman vuoden kesäkuussa vastuualueeni laajennettiin kassavastuusta koko myymälän kattavaksi. 

Tuotevastaava Teemu

Tuotevastaava Teemu

Kalastus on ollut minulle aina enemmän kuin harrastus. Kalastus on minulle elämäntapa, jonka hurmos ei ole tähän päivään mennessä sammunut – ja tulee tuskin koskaan sammumaan.

Laji otti ja vei minut mennessään ollessani kolmevuotias. Nuoruuteni vietin Saaristomerellä Velkualla ja kalastus oli jo tuolloin osa jokapäiväistä elämääni. Kalastus kaikissa sen olomuodoissaan on minulle kaikki kaikessa. Haluan lajin kehittyvän ja jakaa jokaiselle tietoa kalastuksen tarjoamista elämyksistä.

Alkuvuodesta 2011 sain työtarjouksen Salon Motonetista. Minulta tiedusteltiin kiinnostusta aloittaa työskentely kalastustarvikkeiden parissa.


Erilaisia työtehtäviä Motonetissa

Varaosamyyjä Miikka

Varaosamyyjä Miikka

Toimin Turun toimipisteessä varaosamyyjänä. Työtehtäviini kuuluvat varaosien myynti asiakkaille sekä auton akkujen testaus. Työvuorot jaetaan työntekijöille tasapuolisesti myymälän aukiolojen mukaan aamu- ja iltavuoroihin.

Mielestäni varaosamyyjän työssä oma mielenkiinto ja harrastuneisuus autoja kohtaan ovat erittäin tärkeitä asioita, jotta työssä voi onnistua parhaalla mahdollisella tavalla. Työssäni vaaditaan ulospäin suuntautuneisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, koska työpäivän aikana ollaan koko ajan tekemisissä asiakkaiden kanssa. Asiakkailta saatu palaute motivoi ja kannustaa. 

Kassavastaava Katri

Olen työskennellyt Joensuun tavaratalossa tavaratalon avauksesta lähtien. Tänä vuonna yhtiön palveluksessa tulee täyteen seitsemän vuotta. Toimin tavaratalomme kassavastaavana vastaan laskuntarkastuksista, kuukausiraporttien tekemisestä sekä raportoinnista hallinnolle.

Normaalisti työpäiväni alkaa kassan laskemisella aamuvuoropäivänä, mutta kassamyyjän työhön kuuluu monipuolisesti myös myymälän muut tehtävät. Työpäivän aikana työskentelen myös myymälässä ja palvelen asiakkaita eri osastoilla.

Osastovastaava Esa

Vastuualueenani myymälässä on kalastusosasto. Kalastusta olen harrastanut 3-vuotiaasta asti, ja kalastus kuuluu harrastuksiini monipuolisesti sekä kesällä että talvella. Aloitin Motonetissa vuonna 2006 liikkeemme avauksen yhteydessä ja tänä aikana kalastusosaston tuotevalikoima on kasvanut merkittävästi. Olen voinut myös vaikuttaa itse valikoiman kehittämiseen. Motonet on kouluttanut minua työhöni eri yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettyjen koulutusten avulla.

Iso asia myyntityössä on huumorintaju ja rento ote. Meillä asiakas palvellaan aina alusta loppuun saakka. 

Myyjä Jube

Aloitin Motonetissa työskentelyn harjoittelun kautta ja työsuhteeni vakinaistettiin onnistuneen harjoittelujakson päätteeksi. Tällä hetkellä toimin moottoripyöräilyosastolla ja vastaan osaston hoidosta. Kaksipyöräisiä olen harrastanut 12-vuotiaasta alkaen.

Oma kiinnostus moottoripyöriä kohtaan johti siihen, että sain mahdollisuuden siirtyä varaosamyynnistä moottoripyöräilyosastolle.Moottoripyöräilyosaston tuotevalikoima on laajentunut valtavasti ja tarjonta osastolla on erittäin hyvä. Tarjoamme asiakkaalle laatumerkkejä järkihinnoin.

Ostoskori on tyhjä